Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

It's happening

Pare miesięcy temu nawet pracownicy Rare nagrali filmik jak grają w Conkera

Mowie wam, to sie dzieje

Nie sluchajcie paliodora, posluchacjcie glosow swoich serc

slyszcie?

to spencer z wiewiórem u boku

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No przecież jeśli oni wskrzesza Conkera to razem z xOne zamówię sobie plakat Spencera w antyramie nad łóżko :D

Opublikowano

Zawsze mnie tylko zastanawiało, conker, crash, wszystko to brzmi pięknie, ale czy to w ogóle się sprzeda.

Z tej okazji nawet na vita znowu ogrywam crasha, to byłoby coś pięknego.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Zawsze mnie tylko zastanawiało, conker, crash, wszystko to brzmi pięknie, ale czy to w ogóle się sprzeda.

Co mnie to obchodzi? Ważne że przynajmniej jeszcze coś takiego powstanie. Zawsze coś.

Niech zrobią warp room z wejściami do różnych sporych światów ze znajdźkami i questami. I, i skakaniem i w ogóle.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Dokładnie. Przepis jest prosty jak drut. Najlepszy przykład to ostatni mortal, powrót do korzeni tego chce naród :P

Opublikowano

Nie no jak zapowiedza Conkera na Xone i <ciężkie psychofazy on> Wiedźmin dzięki mocy chmury M$ będzie lepiej wyglądał na klocku <ciężkie psychofazy off> to chyba padnę trupem i zostanę xbotem olewając Sony i Nintendo.

Opublikowano

Może zwykłe przedłużenie licencji i tyle.

NaoHbWN.gif

Opublikowano

Jak M$ zapowie Concera, to Sony bedzie musialo zapowiedziec Crasha, nie ma bata! 3 dni i wszystko zacznie sie wyjasniac ^^ I mala prywata, gratuluje wam dobicia do 1k przed E3 ;) 

Opublikowano

Spencer sobie chyba do serca wziął co to znaczy słuchać głosu core gamers. Ciekawe czy dotrwa roku na stanowisku :)

Conker to świetna gra. Była. Niestety, lata zaniedbań Rare przez MS sprawiły, że autor genialnego humoru w Conkerze (Chris Seavor) przerzucił się na indyki i klepie gry na komórki i handheldy Nintendo. Także ostudzę wasz zapał - Conker wymiatał bo miał świetne gagi. Ich autor nie pracuje już dla MS-u. Sorry, no bonus for Xbox One ;)

Opublikowano

na e3

Conker+Crash+TLG+FVIIR+Zelda+DQXI

kto da wiecej

Opublikowano

Spencer sobie chyba do serca wziął co to znaczy słuchać głosu core gamers. Ciekawe czy dotrwa roku na stanowisku :)

Conker to świetna gra. Była. Niestety, lata zaniedbań Rare przez MS sprawiły, że autor genialnego humoru w Conkerze (Chris Seavor) przerzucił się na indyki i klepie gry na komórki i handheldy Nintendo. Także ostudzę wasz zapał - Conker wymiatał bo miał świetne gagi. Ich autor nie pracuje już dla MS-u. Sorry, no bonus for Xbox One ;)

bo to był jedyny na świecie facet z poczuciem humoru? Mendrek weź ty się czasem zastanów nad sobą.
Opublikowano
bo to był jedyny na świecie facet z poczuciem humoru? Mendrek weź ty się czasem zastanów nad sobą.

To nie był "byle każdy z poczuciem humoru". Taka jednostka jest unikalna i trudno zastępowalna. Wiesz, to trochę jak z Monty Pythonem - po nich dużo próbowało zastąpić, ale każdy wie że Pythoni są ponadczasowi i niepowtarzalni... :)

Opublikowano

A tam. Gra to nie film czy serial, ciągle najważniejszy jest gameplay, gagi i scenariusz może napisać ktoś równie utalentowany jak on to raz, dwa przecież gość ciągle żyje wiec da radę za odpowiednią sumę ściągnąć go z powrotem

Opublikowano

Ostatnia dobra gra Rare... który to był rok?

PS. Battletoads, to mogliby odświeżyć, dla mnie zdecydowany numer jeden tego studia, gra z dzieciństwo, którą ciepło wspominam.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Może w wybranych przerywnikach, chociaż jeśli o mnie chodzi, to wolałbym full HD z pasami niż 900p bez.

Opublikowano

Zapewne podczas cut-scenek. CDPR nie musi uposledzac gry i udawac, ze chodzi o filmowosc by gra trzymala chociaz 30 klatek.

Opublikowano

No pewnie, CDPR nic nie musi, a jak gra nie będzie trzymała chociaż 30 klatek, to sobie blacharska podrasa drugie 780 do kompletu dokupi. Dwójkę robili z identycznym podejściem.

Opublikowano

jak dadza rade 1080/30 na ps4 (xbone nie zyje) to tylko konsola wtedy.

No chyba, ze ktos woli kupowac nowego kompa, a zamiast tego to lepiej EK na konsole kupic, taniej was to wyjdzie a i bardziej wesprzecie nasze rodzime NaughtyDog

Opublikowano

Biorąc pod uwagę niedawne brednie Iwińskiego, że rozdzielczość to PR Sony, a gracz musiałby siedzieć metr od telewizora, żeby zauważyć różnicę, to cudów bym się raczej w tym temacie nie spodziewał. 900p na PS4 i 720/792p na trupie w najlepszym razie.

Opublikowano

Dobra chłopaki, nadszedł ten czas w którym trzeba ujawnić prawdę na swój temat skoro Maciek przeszedł na drugą stronę barykady, ja nie muszę się już ukrywać, mianowicie przez ten cały czas tylko trollowałem, że lubie gierki indie. To była sciema, gierki indie to gó.wno bez grafiki i bez multiplayera i nie gram taki szrot, znudziło mi się to udawanie i musze wam coś wyznać. Otóż jestem zapalonym sonybotem i uwielbiam grać w fifę na jedynej słusznej konsoli sony, na dowód załączam zdjęcie z własnie ukończonej sesji z pewnym użytkownikiem tego forum (w sumie to byłym bo skasował konto) 

xVBfTue.jpg

oraz jestem mega zapalonym fanem bf3, kupiłem nawet premium, ale niestety nie stać mnie na konsole nowej generacji lecz mój upragniony zestaw to ps4 z battlefieldem 4+premium. Takie o to mam staty

xbartezoox.png

wiem, że jestem noobkiem i przepraszam, że uraziłem wymiataczy z tego forum. Bf to moja religia i nie mogę się wprost doczekać nowej części (być może uzbieram kaskę na wymarzone ps4) Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Pomysł może ok, ale za bardzo na siłę post niestety, 3/10. Nie dam plusa.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zaraz sie okaze,  ze je mieso

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.