Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Fanek czemu ty zawsze musisz psuć fajne tematy swoimi wypocinami, które nic nie wnoszą do tematu? Kolejna gra od bogów fpp a ten się pyta co widzisz w tej grze? No koorwa trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 189,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ukończyłem wczoraj po 20 godzinach na Ultra Violence     Ta nuta to jest kwintesencja Dooma - brutalna, mocna, satysfakcjonująca, agresywna i pompująca adrenalinę   Spodziewałem się dobrej gr

• Na szczęście mamy to w chuyu

• Zagrałem godzinę i wbiłem 10 level żeby sprawdzić każdą broń która jest w becie.   Niestety ale ten Doom ma niewiele wspólnego z arena shooterami, to bardziej takie Call of Duty z healthem i armorem

Opublikowano

To wyglada jak sieka masakra i martwica mUzgu

40214_143679952327223_719469_n.jpg?oh=96

No w sumie racja.

photo-56893.jpg?_r=1448480840

Opublikowano

Hav7n :lapka: co właściwie widzisz w tym tytule, sentyment?

To wyglada jak sieka masakra i martwica mUzgu

Rozcinanie demonów piłą łańcuchowa działa na mnie podniecajaco :lapka:

Opublikowano

Jestem na komórce, ale id właśnie dało dwie propozycje na odwrócone okładki i są przezayebiste.

Opublikowano

Wersja A:

CcoqIAVW0AAediE.jpg

Wersja B:

CcoqfRVW8AArVnY.jpg

https://twitter.com/doom

Opublikowano

Jezu, ta druga jest świetna :obama: no i nie mogli od razu takiej dać na front? :-\

Opublikowano

Wersja A przehoi.

Opublikowano

:obama: całe szczęście bo wiecie jak mnie piekło o tą okładke

Obie genialne ale dla mnie b lepsza

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

B bardziej w stylu DOOM-a, ale A taka klimatyczna. Nie mogę się zdecydować :/

Opublikowano

Obie zaj3biste. Druga klasyczna jak tylko się da, cieszy oko i łaskocze sentymentalną część mózgu, ale pierwsza ora temat okładek kompletnie. Jakby ona poszła to znak, że wydawca ma jaja.

Opublikowano

No tak, to szkoda. Nie mają jaj w takim razie. Jakbym miał wybierać to jednak B, solidna ilustracja i tyle.

Opublikowano

Ale przypominam, to ma być okładka z odwrotu. Główna to ta z generycznym marines.

Dla mnie to nie problem odwrócić kartkę. Z Bloodbornem i Bioshock Infinite tak zrobiłem i w tym przypadku też tak będę musiał zrobić :P

Opublikowano

Zależy, mi w kolekcji IcoSotC przeszkadzał brak napisu PS3 na grzbiecie, hehe.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Piękna. Evil Within tez miał bardzo klimatyczną odwróconą okladke, fajnie jakby każdy dev tak robił.