Opublikowano 23 lutego 20169 l Fanek czemu ty zawsze musisz psuć fajne tematy swoimi wypocinami, które nic nie wnoszą do tematu? Kolejna gra od bogów fpp a ten się pyta co widzisz w tej grze? No koorwa trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.
Opublikowano 23 lutego 20169 l Hav7n co właściwie widzisz w tym tytule, sentyment? To wyglada jak sieka masakra i martwica mUzgu Rozcinanie demonów piłą łańcuchowa działa na mnie podniecajaco
Opublikowano 26 lutego 20169 l I bedzie wygladal tak: https://www.youtube.com/watch?v=FjeR-xlahKo Nie narzekałbym.
Opublikowano 3 marca 20169 l Jestem na komórce, ale id właśnie dało dwie propozycje na odwrócone okładki i są przezayebiste.
Opublikowano 3 marca 20169 l Jezu, ta druga jest świetna no i nie mogli od razu takiej dać na front? :-\
Opublikowano 3 marca 20169 l całe szczęście bo wiecie jak mnie piekło o tą okładke Obie genialne ale dla mnie b lepsza Edytowane 3 marca 20169 l przez Pawcio
Opublikowano 3 marca 20169 l B bardziej w stylu DOOM-a, ale A taka klimatyczna. Nie mogę się zdecydować
Opublikowano 3 marca 20169 l Obie zaj3biste. Druga klasyczna jak tylko się da, cieszy oko i łaskocze sentymentalną część mózgu, ale pierwsza ora temat okładek kompletnie. Jakby ona poszła to znak, że wydawca ma jaja.
Opublikowano 3 marca 20169 l Ale przypominam, to ma być okładka z odwrotu. Główna to ta z generycznym marines.
Opublikowano 3 marca 20169 l No tak, to szkoda. Nie mają jaj w takim razie. Jakbym miał wybierać to jednak B, solidna ilustracja i tyle.
Opublikowano 3 marca 20169 l Ale przypominam, to ma być okładka z odwrotu. Główna to ta z generycznym marines. Dla mnie to nie problem odwrócić kartkę. Z Bloodbornem i Bioshock Infinite tak zrobiłem i w tym przypadku też tak będę musiał zrobić
Opublikowano 3 marca 20169 l Zależy, mi w kolekcji IcoSotC przeszkadzał brak napisu PS3 na grzbiecie, hehe. Edytowane 3 marca 20169 l przez Figaro
Opublikowano 3 marca 20169 l Piękna. Evil Within tez miał bardzo klimatyczną odwróconą okladke, fajnie jakby każdy dev tak robił.