Opublikowano 20 października 20159 l Zapewne wysyłają to wszystkim, którzy zapisali się do bety poprzez kody z wolfa.
Opublikowano 21 października 20159 l Pomimo cyfry chyba kupiłem za późno i nic nie dostane xd no troche beka z hejwena i wkuhw xd. Edytowane 21 października 20159 l przez hav3n
Opublikowano 21 października 20159 l Sprawdź sobie zakładkę ready to install moze tam ci sie dodało ?
Opublikowano 21 października 20159 l Bylo info ze alfa dla ludzi co zakupili gre przed konkretna data, a ja chyba kupilem pozniej bo bylem na urlopie w Polsce XD. No nic, kubson zdasz mi relacje podczas coopa w Halo 5 cnie? Edytowane 21 października 20159 l przez hav3n
Opublikowano 22 października 20159 l Po obejrzeniu filmu z multi przychodzi tylko jedno do głowy, Quake 3 arena w nowej odsłonie. Rakietnice,railguny db shotgun, jest nawt i quad damage. Dla mnie rewelacja.
Opublikowano 22 października 20159 l Jeżeli ktoś ma zbędny kodzik lub dostanie przypadkiem 2 ( na eurogamerze były takie osoby ) to chetnie przygarnę kod na PS4
Opublikowano 22 października 20159 l Ja mając wolfa, zapisałem się i nadal kodziku nie mam. Były jakieś ograniczenia czasowe, co do aktywacji kodu?
Opublikowano 23 października 20159 l Patrząc na te filmiki to szykuje się multiplayerowy mesjasz Czuć tu stare dobre hity jak Q3 Arena czy UT.
Opublikowano 24 października 20159 l Arenowe shootery wreszcie wracają do łask. Na takie multi czekałem i teraz jeszcze tylko, żeby Blizzard potwierdził Overwatch dla konsol.
Opublikowano 24 października 20159 l Po tym filmiku z multi zmieniam zdanie. Zapowiada się naprawdę świetnie.
Opublikowano 24 października 20159 l dostał ktoś bete na xboxa one ? ja tylko jeszcze nie mialem czasu odpalic bo wczoraj gralem w girsy, halo i w sumie zapomnialem ze alpha juz trwa xD rozegralem jeden mecz co za gra z rzeczy co mi sie nie podoba to glos narratora i te przerywniki jak robi sie egzekucje Edytowane 24 października 20159 l przez kubson
Opublikowano 24 października 20159 l Myślałem, że tempo rozgrywki będzie szybsze :| Wygląda jak takie trochę upośledzone Halo, zero podjary. Lepiej jakby Doom miał tylko singla.
Opublikowano 24 października 20159 l 3 mecze za mną i właśnie miałem pisać ze gra jest dość wolna, ale z drugiej strony czuć troche klimat q3a i takich multi sie juz nie robi, trzymam kciuki i po tych trzech meczach wiem ze fulla biore od kopa
Opublikowano 24 października 20159 l To pewnie nie będzie zbyt odkrywcze, ale jesteście alpha T-E-S-T-E-R-A-M-I więc napiszcie im tą uwagę, że rozgrywka jest wolna.
Opublikowano 24 października 20159 l Na szybko włączyłem dwa meczyki i po prostu Odżywają wspomnienia z q3 i ut. Płynne 60 fps i strzelanie wyrzutnią robi tak jak kiedyś. Takich gier się już nie robi.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Otrzymujesz zaproszenie do zamkniętej alfy dla wielu osób DOOM®! Rozpoczęcie: czwartek, 3.12.2015., godz. 22:00 czasu wschodniego ET (UTC - 5) Test obciążeniowy: sobota, 5.12.2015 r., godz. 16:00 czasu wschodniego ET (UTC - 5) Zakończenie: niedziela, 6.12.2015 r., godz. 23:59 czasu wschodniego ET (UTC - 5) Sprawdź daty i godziny dla swojej strefy czasowej. XBOX ONE TWÓJ KOD DO ZAMKNIĘTEJ ALFY: 9H76J-KY4T3-7FPWK-X44PH-M3H4Z Edytowane 28 listopada 20159 l przez pic3k
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Nie tylko ty. Mam nadzieje że ID będzie słuchać graczy i dopieści grę tak jak trzeba.