Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Helldivers

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś założył już na ps4 polską społeczność związaną z helldivers lub psxextreme?

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 180
  • Wyświetleń 41 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kilka ważnych tipów o czym ludzie często zapominają albo nie wiedzą    1. nie strzelać z primary weapons do ciężkich pancerzy. jeśli już, to tylko w odsłoniete elementy. docelowo na heavy armor stos

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Cross-buy, cross-play, cross-save i cross-chat.   Chyba wszystkie crossy

• Marcin_wawa
    Marcin_wawa

Też widzę tak mało gier, do których można dołączyć.   Kurde teraz pograłem i masakra. Graliśmy na 8 poziomie planety z ogarniętymi ludźmi, szło jak po maśle i 10s przed wahadłowcem "migracja hosta"

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Joł odkopuje. Fajnie się dziś grało wpierw w 4 a potem we dwóch z pawciem. Niestety we dwóch jest w (pipi) ciężej. Jeden szotgun w plecy (sorry pawcio :rose: ) i w sumie pozamiatane. 

Chętnie bym w coopie pograł w weekend szczególnie że moja panna wyjeżdża do rodziców :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Gierka jest wyśmienita!! Dla mnie to totalne zaskoczenie i pierwsza od dawien dawna gra w ramach PS+ w którą chce się grać. Szczególnie trzeba podkreślić, że gra nie jest "noob-friendly". Trzeba mieć naprawdę zgrany team, żeby ugrać cokolwiek na trudności >7 (a poziomów trudności jest 12(!). Poza tym trzeba naprawdę uważać, bo nie ma friendly fire, zginąć można od totalnych błahostek. 

ZA(pipi)ISTE!!

Opublikowano

W coopie gierka jest super, w singlu niestety będzie się szybko nudzić.

Opublikowano

Dopiero pobralem z psn niedawno ale jeszcze nie odpalilem. Jutro wieczorem albo po niedzieli chetnie bym pogral z kims w coopie. W razie czego: Ked_Tom

Opublikowano

Przed chwilą 20 min prób grania i co chwila utracono połączenie. Coś z serwerami?

Opublikowano

Przed chwilą 20 min prób grania i co chwila utracono połączenie. Coś z serwerami?

Nie wiem jak u Ciebie, ale u Mnie też czasem wywala z gry do menu, czy reszta też ma takie same problemy?

Opublikowano

Wcześniej wywaliło mnie może z raz. Dziś z 8 razy w ciągu tych 20 min. Z czego raz kiedy przyleciał już statek do ewakuacji.

Opublikowano

Dalej sie sypie? Kurcze :/

Uzaleznilem sie od gierki i dzisiaj mam niezly detoks przez te problemy z serwerami, sobota, gra z plusa, pewnie natloku ludzi az tak wielkiego sie nie spodziewali.

Opublikowano

Mam pytanie do tych co mają tę gre dłużej

Czy zawsze są takie szopki z tymi serwerami czy to tylko sporadyczne problemy? Dzisiaj to była masakra, nawet samemu nie dało się grać...

Opublikowano

Gra z taka mechanika ale w klimacie Obcego by rozje.bala system. Mniej kolorowych pelerynek i pasteli a wiecej mocniejszego klimatu i przygaszonej kolorystyki. Łupalbym jak dziki.

Opublikowano

To odpal sobie Dead Nation :)

@Zając

Wprawdzie grałem tylko jeden wieczór z ekipą, ale nie było żadnych problemów kilka dni temu. Gra jest w Plusie, do tego pierwszy weekend więc można założyć, że jest dużo większy ruch niż się spodziewali. Tak samo było na początku z Rocket League.

Opublikowano

@Zając

Wprawdzie grałem tylko jeden wieczór z ekipą, ale nie było żadnych problemów kilka dni temu. Gra jest w Plusie, do tego pierwszy weekend więc można założyć, że jest dużo większy ruch niż się spodziewali. Tak samo było na początku z Rocket League.

No właśnie ja też umówiłem się z ekipą i nie ukrywam, że byliśmy delikatnie mówiąc poirytowani... Damy szanse tej gierce za kilka dni to się zobaczy.

Rocket League'a dali na premierę w Plusie to można było im wybaczyć problemy ;]

Opublikowano

Forumowicze grają cały czas i działa normalnie. Pewnie już minęło.

Opublikowano

Od 23 grałem bez problemów. 

Kilka pytań:

1) Da się jakoś uzupełnić amunicję w pojazdach?

2) Jak zdobyć mecha z innym uzbrojeniem (2 shotguny, miotacz ognia itp)

3)Jaką broń główną polecacie?

4) Jaki poziom trudności da radę robić z randomami bez spin?

Opublikowano

1.Nie ale mozesz dac w inventory ten sam pojazd 4razy

2.DLC

3.Mech

4.Random randomowi nie rowny, do 5 powinno dac rade

Opublikowano

3) chodziło mi o to jaki karabin miotacz shotgun itp. Na razie latam z podstawowym. Nic nie odblokowałem na razie godnego uwagi. Po za shotgunem może.

Opublikowano

Z podstawowych to szotgan po ulepszeniu. W przeciwieństwie do pozostałych typów broni nie dostaniesz tu wyraźnie mocniejszego zamiennika

Opublikowano

Ktoś wie skąd się bierze pochwały, które można nagrodzić graczy? Bo ja już nie mam i wszystkie wykorzystałem. Myślałem, że to się odnawia jakoś po 24 godzinach, a tu nadal nie mam jak pochwalać graczy  :/

Opublikowano

W co punkty polecacie ladowac? Na ten moment biegam z shotgunem i jego ulepszyłem