Wredny 9 446 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wiem że to "rak", ale demo w tym roku mnie urzekło, więc... FIFA 17 - Gdańsk, gdzie najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Orientuje sie ktosczy w MM zamawiając preorder na Cod IW dostane wczesniejszy dostęp do kampani z 4 czesci czy to tylko akcja na pss?? Moze jakies inne sklepy?? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Najlepszy redaktor PPE pisał o tym newsa: http://www.ppe.pl/news/46589/w-kampanie-call-of-duty-modern-warfare-remastered-mozecie-zagrac-juz-w-przyszlym-tygodniu.html Powinieneś wszystko wiedzieć po przeczytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Najlepszy redaktor PPE pisał o tym newsa: http://www.ppe.pl/news/46589/w-kampanie-call-of-duty-modern-warfare-remastered-mozecie-zagrac-juz-w-przyszlym-tygodniu.html Powinieneś wszystko wiedzieć po przeczytaniu. Dzieki za odpowiedz....jakos umknal mi trn newsIde dowiedziec sie na miejscu jak to bedzie wygladalo i dam znac jakby kogos interesowalo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 (edytowane) do usuniecia Edytowane 3 Października 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Sporo sklepów ma już Rise of the Tomb Raider na PS4. Ja swoją kopie kupiłem i odbieram w piątek, ale od wczoraj mają i można odbierać osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Lol serio chcesz brać Lare na premiere? Roczna gra w cenie jak nowy tytuł, tyle że dodali jakieś pierdułki i DLC, które jak ludzie mówią którzy ograli na Xboxie słabe jak flaki. W życiu czegoś takiego nie popre, kupie używke za jakiś czas, nic dziwnego że odstawiają takie numery jak ludzie bez zastanowienia się rzucają. Ten tytuł na Xbox One w folii widze w tej chwili na allegro za 80zł. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Tak, biorę Larę na premierę. Moja sprawa. Za 2 stówy mam edycję z artbookiem. Ta edycja jest naładowana kontentem i ludzie, którzy ograli tylko Babe Yage trudno, żeby wiedzieli jakiej są jakości dodatki, w które nie grali. One mają premierę razem z edycją na 20-lecie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Lol serio chcesz brać Lare na premiere? Roczna gra w cenie jak nowy tytuł, tyle że dodali jakieś pierdułki i DLC, które jak ludzie mówią którzy ograli na Xboxie słabe jak flaki. W życiu czegoś takiego nie popre, kupie używke za jakiś czas, nic dziwnego że odstawiają takie numery jak ludzie bez zastanowienia się rzucają. Ten tytuł na Xbox One w folii widze w tej chwili na allegro za 80zł. Dude sory za minusa, z komórki chciałem pisać i wiesz A co do Lary to zamawiam Rise of TR u ciebie Voytec. Kończ szybko bo 100 zł już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Hehe. Ja jestem kolekcjonerem, na bank ją zostawię, nawet jak już będzie platyna Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 My nigga Ja też postawie obok Definitive Edition, ale póki co ciśnienia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Brak mi słów. .. na was Btw. Mafia 3 dzisiaj gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 W sieciówka nie dostaniesz, pytałem avans i media expert, małe sklepiki możesz próbować Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Duze kolosy sraja żarem w strachu przed zakazami. Tylko w malych sklepikach trzeba szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Games4You już ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Key 29 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Best Play Białystok mamy MAFIĘ III na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 A sprzedają już dziś? kiedyś coś u nich brałem to trzymali się terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jak maja gre od polskiego dystrybutora to trzymaja sie terminu, jak maja gre zza granicy [np. czechy/uk etc.] to sprzedaja jak tylko dostaja paczke. Mafia pozno wyladowala w sklepach [nawet malych] bo ponoc 2K niezle bany narzucilo na wysylki przed terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Lol serio chcesz brać Lare na premiere? Roczna gra w cenie jak nowy tytuł, tyle że dodali jakieś pierdułki i DLC, które jak ludzie mówią którzy ograli na Xboxie słabe jak flaki. W życiu czegoś takiego nie popre, kupie używke za jakiś czas, nic dziwnego że odstawiają takie numery jak ludzie bez zastanowienia się rzucają. Ten tytuł na Xbox One w folii widze w tej chwili na allegro za 80zł. Ograłem Babę Yagę, jako jedyne DLC w tym Tombku, więc nie wiem jak reszta, ale oceniam ją bardzo wysoko. Świetny dodatek, na 3-4h zabawy, do tego bardzo fajnie zrobiony. Mi się podobał, a piszę to jako osoba, która na słowo DLC dostaje gorączki. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ładnie Muve poleciał w kulki. Lara wszędzie jest już dostępna, a u nich premiera 11go Lata mi to bo i tak nie mam czasu na granie i grałem już w to na XOne, ale jest to żenujące. Pre-order he,he Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Można już gdzieś w Katowicach dostać Rise of the Tomb Raider? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ładnie Muve poleciał w kulki. Lara wszędzie jest już dostępna, a u nich premiera 11go Lata mi to bo i tak nie mam czasu na granie i grałem już w to na XOne, ale jest to żenujące. Pre-order he,heNie wiem czy w tym kraju jest jeszcze jakikolwiek sens składania zamówień przedpremierowych w sklepach, przede wszystkich internetowych. Idziesz do takiego MM/Saturna/ME czy jakiegoś handlarzyka osiedlowego i czasami już dzień przed...wysyłką takiego sklepu www, masz już towar na półce. Ja ostatni raz pre-ordera złożyłem na Alana Wake'a - chociaż latarkę dostałem, he he he. Dodatkowo nic takie zamówienie nie daje. Zero gratisów, zero prezentów, zero nagród. A idźcie w #$#$ z takimi preorderami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Lara wszędzie dostępna, bo nie pochodzi w polskiej dystrybucji Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) W ogóle to cała beka z ludzi, którzy składają preordery i tyle. Dalej trzeba trzymać, żeby nie brać preorderów, a mamy teraz bardzo ładnego przykład ładnej ruchania w dupska graczy odnośnie Mafia 3, huehue. Nigdy się tego nie nauczyli i nie nauczą. Tyle w temacie odnośnie preorderów. Edytowane 8 Października 2016 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 W ME i MM jest Batylfild za 229. W ME widziałem pudełko z preorderem za 29, jak to kupię to na stówę zapłacę w piatek 200zl, czy zdarza im się podnieść cenę? Będę im musiał oddać to pudełko, czy wystarczy paragon? Dają w MM steelbook czy to samo co w ME? Kody na jakieś (pipi) i szybszy dostęp do jakiejś tam mapki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi