BoryzPL 254 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja zamawialem, ale poki co cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiko 1 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Gre maja juz w sklepach Power Play Cytuj Odnośnik do komentarza
Sunnyluk 7 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Również zamówiłem z MM Specjalną edycję i na razie żadnego maila prócz potwierdzenia zamówienia nie ma Nigdy z MM nie zamawiałem preordera, jest jakakolwiek szansa na odbiór gry w dniu premiery? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Wszystkie większe sieci mają grę na stanie od kilku dni - nie powinno być żadnych problemów w dzień premiery Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ja zamawiałem w MM Edycję Specjalną w PS4 z MGSem i dostałem dzień po premierze chociaż na sklepie mieli to musiałem czekać na przesyłkę ponieważ ze sklepu nie mogli mi wydać. Miałem wcześniej opłacone zamówienie). Też u nich mam preordera na Edycję Specjalną U4. Tym razem płatne przy odbiorze. Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Też zamówiłem U4 edycję specjalną w Media Markt i mam tylko maila z potwierdzeniem złożenia zamówienia, a status zamówienia jest cały czas jako złożony. Jak dzwoniłem do nich w zeszłym tygodniu, to powiedzieli mi, że status zmieni się, oraz wyślą maila, jak będzie gra gotowa do odbioru. No i mam nadzieję, że tak właśnie będzie, bo nie wyobrażam sobie jutro jeżdżenia i szukania dostępnej edycji specjalnej po innych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Tez mam zamowiona specjalna. Jutro ide tam na otwarcie i jak nie beda mieli mojego zamowienia to biore zwykla z polki, na pewno nie bede czekal jeszczego jednego dnia przez ich nieogarniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 No póki nie dostaniesz sms że gra do odbioru to nie wydadzą mimo tego że Twoje zamówienie już mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Jak ktoś zamawiał odbiór osobisty to i tak sztywno sie trzymają terminu i odbiór dopiero jutro. Dziś już wysyłaja gre poczta/kurier, ale odbiór osobisty dopiero jutro edit: i tak jak messer pisze z tym smsem w sieciówka, też już to znam z doświadczenia, wcześniej nie wydadzą Odpuściłem już sobie dzwonienie i kombinowanie, panowie wszyscy zaczniemy równo od jutra Edytowane 9 Maja 2016 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W Szczecinie mniejsze sklepy również dostaną grę dopiero jutro Pozostaje niestety czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Media Expert właśnie pojawiła się w dostępnych Edycja Specjalna i info że wysyłają 24h. Można na 10 zł z newsletterem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Nie dostaniecie tego dzisiaj bo jest kara za każdą sprzedaną udokumentowaną sztuke przed 10.05 - 10 000zł od Sonego Edytowane 9 Maja 2016 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Wiadomo. Byle by było na jutro Edytowane 9 Maja 2016 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Generalnie wtorkowe premiery to zło, exy od Sony też najgorsze. Gadałem z jednym typkiem z małego sklepiku, był mocno wkur.wiony Od piątku ludzie pytają, dzwonią i przychodzą. Każdy chce w weekend pograć, logiczne. A on nawet gier jeszcze nie dostał. No i te kary, większość sprzedawców się ich boi. Na szczęście mamy Śląsk, miejsce gdzie jest mnóstwo konsolomaniaków i mnóstwo lokalnych sklepów z grami. Tam od soboty można było kupić U4, a może i wcześniej po znajomości. Miałem tam jechać wczoraj z ziomkiem, ale samochód był zajęty, a busem nam się nie chciało dymać. Krakowskie Empiki - brak, jutro pytać (lel). Krakowskie Saturny - brak, jutro od rana będzie NoGame - też lipa, jutro będzie Edytowane 9 Maja 2016 przez aux 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
rodi84 50 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Daj znać,jak sytuacja w kr Saturnie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W Kraku jedyna opcja na gry przed premierą to Quicksave, no ale im też nie zawsze wychodzi. Cała reszta a szczególnie sieciówa jak saturn to szkoda drogi nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Media Expert właśnie pojawiła się w dostępnych Edycja Specjalna i info że wysyłają 24h. Można na 10 zł z newsletterem. Ciekawe tylko czy jutro bedzie jak zlozylem zamowienie No coz na spokojie po pracy o 17 mam nadzieje ze dorwe albo ta kopie albo w mm. A jak nie to bedzie trzeba zwykly egzemplarz wyrwac . Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Gre można tylko kupić wcześniej jeśli nie jest w polskiej dystrybucji - ściagana partia z innego kraju, ale widze że w większości sklepiki które sie deklarowały że beda miały inne wersje prawie każdy ma tylko z Sony Polska Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ten mediaexpert to nie taki zly pomysl, przed chwila na ich stronie wyskoczylo mi ze gwarantuja dostawe Uncharted na jutro. Jak ktos nie ma ich sklepu w okolicy to mozna tez kurierem (przesylka free) Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 W Krakowie na giełdzie na Balickiej jest jeden gość, który sprzedaje/wymienia oryginalne gry i często ma je z czeskiej dystrybucji. Miałem w weekend jechać sprawdzić czy już ma U4 ale kuwa nie pojechałem Ale to tak na przyszłość, może komuś przyda się to info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Edycja specjalna w Euro agd - sms, że już wysłane. Chociaż po cichu liczyłem, że już dzisiaj odbiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
mats3600 2 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Zamawiał ktoś w Ultimie,wiadomo już czy dzisiaj wysyłają? Edytowane 9 Maja 2016 przez mats3600 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zamawiał ktoś w Ultimie,wiadomo już czy dzisiaj wysyłają? Chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zamawiał ktoś w Ultimie,wiadomo już czy dzisiaj wysyłają? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ale to tylko kolekcjonerki dotyczy, paru bogaczków ucierpi więc no problemo, hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi