Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Wiem że to "rak", ale demo w tym roku mnie urzekło, więc...

FIFA 17 - Gdańsk, gdzie najtaniej?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 325,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Orientuje sie ktosczy w MM zamawiając preorder na Cod IW dostane wczesniejszy dostęp do kampani z 4 czesci czy to tylko akcja na pss?? Moze jakies inne sklepy??

Opublikowano

Najlepszy redaktor PPE pisał o tym newsa: http://www.ppe.pl/news/46589/w-kampanie-call-of-duty-modern-warfare-remastered-mozecie-zagrac-juz-w-przyszlym-tygodniu.html

Powinieneś wszystko wiedzieć po przeczytaniu.

Dzieki za odpowiedz....jakos umknal mi trn news

Ide dowiedziec sie na miejscu jak to bedzie wygladalo i dam znac jakby kogos interesowalo ;-)

Opublikowano

do usuniecia

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Sporo sklepów ma już Rise of the Tomb Raider na PS4. Ja swoją kopie kupiłem i odbieram w piątek, ale od wczoraj mają i można odbierać osobiście.

Opublikowano

Lol serio chcesz brać Lare na premiere?

Roczna gra w cenie jak nowy tytuł, tyle że dodali jakieś pierdułki i DLC, które jak ludzie mówią którzy ograli na Xboxie słabe jak flaki.

W życiu czegoś takiego nie popre, kupie używke za jakiś czas, nic dziwnego że odstawiają takie numery jak ludzie bez zastanowienia się rzucają.

Ten tytuł na Xbox One w folii widze w tej chwili na allegro za 80zł.

Opublikowano

Tak, biorę Larę na premierę. Moja sprawa. Za 2 stówy mam edycję z artbookiem.

Ta edycja jest naładowana kontentem i ludzie, którzy ograli tylko Babe Yage trudno, żeby wiedzieli jakiej są jakości dodatki, w które nie grali. One mają premierę razem z edycją na 20-lecie.

Opublikowano

Roczna gra w cenie jak nowy tytuł, tyle że dodali jakieś pierdułki i DLC, które jak ludzie mówią którzy ograli na Xboxie słabe jak flaki.

W życiu czegoś takiego nie popre, kupie używke za jakiś czas, nic dziwnego że odstawiają takie numery jak ludzie bez zastanowienia się rzucają.

Dude sory za minusa, z komórki chciałem pisać i wiesz :/ 

A co do Lary to zamawiam Rise of TR u ciebie Voytec. Kończ szybko bo 100 zł już czeka :hi: 

Opublikowano

Hehe. Ja jestem kolekcjonerem, na bank ją zostawię, nawet jak już będzie platyna :)

Opublikowano

My nigga :) 

Ja też postawie obok Definitive Edition, ale póki co ciśnienia nie mam. 

Opublikowano

W sieciówka nie dostaniesz, pytałem avans i media expert, małe sklepiki możesz próbować

Opublikowano

Duze kolosy sraja żarem w strachu przed zakazami. Tylko w malych sklepikach trzeba szukac.

Opublikowano

Best Play Białystok mamy MAFIĘ III na PS4.

14569633_1090334597682073_939455228_n.jp

Opublikowano

A sprzedają już dziś?  kiedyś coś u nich brałem to trzymali się terminu.

Opublikowano

Jak maja gre od polskiego dystrybutora to trzymaja sie terminu, jak maja gre zza granicy [np. czechy/uk etc.] to sprzedaja jak tylko dostaja paczke.

Mafia pozno wyladowala w sklepach [nawet malych] bo ponoc 2K niezle bany narzucilo na wysylki przed terminem.

Opublikowano
  • Autor

Ograłem Babę Yagę, jako jedyne DLC w tym Tombku, więc nie wiem jak reszta, ale oceniam ją bardzo wysoko. Świetny dodatek, na 3-4h zabawy, do tego bardzo fajnie zrobiony. Mi się podobał, a piszę to jako osoba, która na słowo DLC dostaje gorączki.

Opublikowano

Ładnie Muve poleciał w kulki. Lara wszędzie jest już dostępna, a u nich premiera 11go :) Lata mi to bo i tak nie mam czasu na granie i grałem już w to na XOne, ale jest to żenujące. Pre-order he,he

Opublikowano
  • Autor

Ładnie Muve poleciał w kulki. Lara wszędzie jest już dostępna, a u nich premiera 11go :) Lata mi to bo i tak nie mam czasu na granie i grałem już w to na XOne, ale jest to żenujące. Pre-order he,he

Nie wiem czy w tym kraju jest jeszcze jakikolwiek sens składania zamówień przedpremierowych w sklepach, przede wszystkich internetowych. Idziesz do takiego MM/Saturna/ME czy jakiegoś handlarzyka osiedlowego i czasami już dzień przed...wysyłką takiego sklepu www, masz już towar na półce.

Ja ostatni raz pre-ordera złożyłem na Alana Wake'a - chociaż latarkę dostałem, he he he. Dodatkowo nic takie zamówienie nie daje. Zero gratisów, zero prezentów, zero nagród. A idźcie w #$#$ z takimi preorderami.

Opublikowano

Lara wszędzie dostępna, bo nie pochodzi w polskiej dystrybucji

Opublikowano

W ogóle to cała beka z ludzi, którzy składają preordery i tyle. Dalej trzeba trzymać, żeby nie brać preorderów, a mamy teraz bardzo ładnego przykład ładnej ruchania w dupska graczy odnośnie Mafia 3, huehue. Nigdy się tego nie nauczyli i nie nauczą. Tyle w temacie odnośnie preorderów.

Edytowane przez Faka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W ME i MM jest Batylfild za 229. W ME widziałem pudełko z preorderem za 29, jak to kupię to na stówę zapłacę w piatek 200zl, czy zdarza im się podnieść cenę? Będę im musiał oddać to pudełko, czy wystarczy paragon? Dają w MM steelbook czy to samo co w ME? Kody na jakieś (pipi) i szybszy dostęp do jakiejś tam mapki.