Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

Jeżeli cebula jest w tobie NAPRAWDĘ mocna. Poczekaj miesiąc i pewien użytkownik będzie sprzedawać w ostrej cebuli steel booka dla kolekcjonera  :ragus:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 325,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Byś poszukał to za 150 też byś znalazł ;)

Opublikowano

To trzeba było pisać jak szukałem, a nie teraz się mądrzysz :/

Opublikowano

Bulletstorm Full Clip Edition - ktoś coś? Ta gra nie ma u nas dystrybutora? Bo wszędzie lipa z dostępnością.

Opublikowano

Znany serwis aukcyjny w kategorii https://allegro.pl/doladowania-sony-254104

Jeden sprzedawca oferuje za równo 150 zł. Siostrzeńcowi kupowałem nie dalej jak tydzień temu i było wszystko ok. 

To trzeba było pisać jak szukałem, a nie teraz się mądrzysz :/

A co - masz bana na internet? :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bulletstorm Full Clip Edition - ktoś coś? Ta gra nie ma u nas dystrybutora? Bo wszędzie lipa z dostępnością.

Witam Kolegę.Masz już tego bulletstorma?

Jeśli tak to pomógł byś mi zrobić 40000pkt w anarchii? Bo nie mam z kim tego zrobić

Opublikowano

Witam Kolegę.Masz już tego bulletstorma?

Jeśli tak to pomógł byś mi zrobić 40000pkt w anarchii? Bo nie mam z kim tego zrobić

Heh, widziałem Twojego posta, ale gry nie mam i chyba na razie odpuszczam - cyrk z dystrybucją, a do tego... paskudna okładka (nie bij, mam kolekcjonerskie zboczenie). Przeszła mi ochota. Kiedyś na pewno wezmę, by odświeżyć wspomnienia, ale za pełną cenę niech się EA wypcha.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wyrzucili Arcade Perfect? Wow, jestem w szoku. To był dla mnie najtrudniejszy puchar, nooby tutaj plakały i było oddzielenie ziarna od plewu :)

Zico i Zony nie były takie trudne, kwestia masterowania, ale Arcade Perfect to losowość i ogarnianie gry na 110%.

Opublikowano

A kto miał dostać? Ci co preorder zamówili?

Ech... niedawno oglądałem na YT tą imprezę, potem słuchałem na Spotify muzy i dzisiaj zamówiłem. Tak działa hype, szkoda ze jeszcze 12 dni.

skąd brałeś? ja w końcu zapominałem zamówić :{

Opublikowano

Jak coś to Amazon.uk wysłał dzisiaj Wipeouta ze steelbookiem (wyszło 165,40 zł - kasę już zablokowali). Imo za(pipi)ista oferta :lapka:

Opublikowano

Jaka strata. Bylem dzisiaj w Lidlu i jako, ze wypadla im jedna dostawa to nie mieli dla mnie przedpremierowego egzemplarza jak zazwyczaj :(:(:(:(

Teraz nie wiem kiedy znajde czas, zeby odwiedzic inny sklep i w ogole moc ograc to cudenko. BOL ZADA 

Opublikowano

TFU, nie w lidlu ale w Libro***

Ale tak to oni tam maja wszystko ale trzeba pytac bo wszystko maja pod lada. Persona 5 w Stellboku? Jest. Stardew Valley? Prosze bardzo. Wipeout? Mial byc ale ten jeden raz nie dotarla im dostawa.

Pozatym babki z checia sprzedaja spod lady dzien czy dwa wczesniej jesli maja towar i cie znaja, albo pocisniesz im, ze przyszedles w danej sprawie specjalnie

Edytowane przez okens

Opublikowano

TFU, nie w lidlu ale w Libro***

Ale tak to oni tam maja wszystko ale trzeba pytac bo wszystko maja pod lada. Persona 5 w Stellboku? Jest. Stardew Valley? Prosze bardzo. Wipeout? Mial byc ale ten jeden raz nie dotarla im dostawa.

Pozatym babki z checia sprzedaja spod lady dzien czy dwa wczesniej jesli maja towar i cie znaja, albo pocisniesz im, ze przyszedles w danej sprawie specjalnie

Napisz mi prywatną wiadomość zwrotną w sprawie tego sklepu.

Opublikowano

Ma ktoś może jakieś info o dostępności Wipeout Omega Collection w marketach typu euro, saturn i media markt? Na stronach tych sklepów ta gra w ogóle nie figuruje. W media ekspercie jest, ale za 190 ziko :yao:

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Na Karenie jest za 133zł, najlepsza cena w Polsce :)

Opublikowano

Pytanie z kategorii cebulacznych: gdzie można to dorwać za jakieś sensowne pieniądze? Obadałem wczoraj kilka recenzji i... no nagrzałem się okropnie :)

Opublikowano

pisałem stronę wcześniej - w saturnie (i pewnie w media też) masz za 139. Taniej na premierę w Polsce chyba nie znajdziesz.

A co do samej gry - nie macie wrażenia, że poza podciągnięciem grafiki poprawie uległa też sfera audio? Efekty dźwiękowe wypadają moim zdaniem o wiele lepiej niż w WHD. Ten odgłos odpalanego turbo :banderas:

Opublikowano

Sprawdzałem właśnie sklep online (Saturn) - 149PLN jak byk. Cena i tak dobra oczywiście, ale ta dyszka różnicy jest ciut zastanawiająca (bo wynika z niczego).