Opublikowano 25 października 20186 l mój MM z odbiorem w sklepie ma dalej "zamówienie złożone". Myślałem że już się zmieni na "w realizacji". Na wszelki wczoraj też tak samo jeszcze w mediaexpert zamówiłem. Edytowane 25 października 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 26 października 20186 l Ja zamówiłem RDR 2 w Media expert i dziś o 7 rano SMS twoje zamówienie jest w drodze do wybranego sklepu
Opublikowano 26 października 20186 l W moim MM cyrk. Na półki nie zdążyli rzucić, a już większość poszło, bo ludzie pytają. Niektórym, jak mi, nie dowieźli bo dostali na zamówienia za mało, więc też brali ze sklepu. Kilku kolesi pytało od razu też o konsole i brali razem z grą.
Opublikowano 26 października 20186 l No właśnie miałem pytać jak to wygląda w MM czy innych sklepach. Stoi to na półce normalnie? Już w dooopie mam special czy ultimte, chce cokolwiek żeby tylko w to zagrać
Opublikowano 26 października 20186 l @Ryo-San Jeszcze stoi w MM, ale bym się spieszył. Przede mną 3 osoby w kolejce do kasy były, a to była prawie punkt 9.
Opublikowano 26 października 20186 l Mam zarezerwowana ed.specjalna w ME w Gdansku na szczesliwej, jak ktos chce to moge odstapic. Jak cos to priv
Opublikowano 28 października 20186 l Czy ktoś wie gdzie znajdę RDR'a od ręki we Wrocławiu? Wczoraj nigdzie nie mogłem dorwać. Rtv, Empik i inne Mediaki wszędzie mają braki;( Jak dziś nie dorwę to zamówię u Dejwa ale bym już pograłWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 października 20186 l Graj tanio aleja Bielany .No to elegancko się składa bo się własnie na Bielany wybieram. Dzięki!Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 4 listopada 20186 l Siema orientuje się ktoś jaka jest cena Call of duty black OPS 4 w carrefour. ?
Opublikowano 18 stycznia 20196 l jak ktoś gdzieś zauważy kolekcjonerke Days Gone, niech da znać. Na euro weszła edycja specjalna za 299.
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Czy jest jeszcze dostępny preorder RE2 ze steelbookiem gdzieś w PL ? Ktoś coś ?
Opublikowano 23 stycznia 20196 l 2 godziny temu, Popi napisał: W Powerplay lata od 2 dni Serio. ? Dzwoniłem rano i odpowiedź Premiera w piątek zapraszamy Edytowane 23 stycznia 20196 l przez keczu78
Opublikowano 24 stycznia 20196 l We Wrocławiu "black games" ma RE2 Edytowane 24 stycznia 20196 l przez ListuniO
Opublikowano 24 stycznia 20196 l W G4Y zostaly tylko preordery na PS4. To se wzialem na koksa Jeszcze tylko 8h w robocie i nadupiam całą noc
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Panowie (i Panie) Resident Evil 2 zamówienie z Muve.pl Wersja steelbook + DLC Kodzik na DLC dostanę na maila, ktoś już dostał od Muve.pl? W pudełku ani w steelbooku brak. Ktoś, coś? Rozchodzi się o pierdołe ale jak miało hyc DLC to ma być[emoji3446][emoji3444]
Opublikowano 29 marca 20196 l Ktoś się orientuje czy będzie na PS4 pudełkowe wydanie trylogii Phoenix Wright po angielsku? Gdzie to zamówić ewentualnie?
Opublikowano 23 kwietnia 20196 l 13 minut temu, XM. napisał: Gdzie najtaniej znajde? Ceneło mówi ze najtaniej za 229 ale jak dojdzie do tego wysyłka to wyjdzie prawie tyle samo co w MM czy jakimś EuroAgd do tego wystarczy jakiś poslizg przy wysyłce i będziesz jeszcze grał w poniedzałek. Ja licze że MediaExpert nie da doopy i będzie kolekcjonerka (kolekcjonerke Sekiro mi anulowali chyba 2 dni przed premierą. Nic bym już tam nie kupił gdyby nie fakt że kolekcjonerki Days Gone schodziły wszędzie w kilka minut i tylko tam udalo mi się ustrzelić preordera)
Opublikowano 23 kwietnia 20196 l Teraz, Ryo-San napisał: Ceneło mówi ze najtaniej za 229 ale jak dojdzie do tego wysyłka to wyjdzie prawie tyle samo co w MM czy jakimś EuroAgd do tego wystarczy jakiś poslizg przy wysyłce i będziesz jeszcze grał w poniedzałek. Ja licze że MediaExpert nie da doopy i będzie kolekcjonerka (kolekcjonerke Sekiro mi anulowali chyba 2 dni przed premierą. Nic bym już tam nie kupił gdyby nie fakt że kolekcjonerki Days Gone schodziły wszędzie w kilka minut i tylko tam udalo mi się ustrzelić preordera) Anulowali Ci preordera Sekiro tak bez podania przyczyny? Kurczaki ja też mam preorder w Media Expert na limitke i teraz mnie nastraszyłeś.