Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano
27 minut temu, Fanek napisał:

do sklepu i z półki?

Ja tak właśnie robię.

W obecnych czasach lamenty typu: ' nie pogram w weekend, bo kurier doręczy dopiero w poniedziałek' mnie śmieszą motzno. Wyjątek, kiedy ktoś zamawia steelboka. 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 326,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano
Godzinę temu, Fanek napisał:

Death Stranding - zamawiacie gdzieś online czy idziecie do sklepu i z półki?

Zaklepane w pobliskim sklepie już jakoś od miesiąca czy dwóch.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Media Markt z kodem zniżkowym jak jesteś w klubie czy jaki oni tam program lojalnościowy mają.

Opublikowano

Zamawiałeś do domu czy odbiór w sklepie? 

Ja zamówiłem w media expert z odbiorem w sklepie i mam nadzieję, że jutro nie zrobią mnie w chvja.

Opublikowano

Przyszło info z empiku, że do odbioru Death Stranding za 239,99zeta.

Opublikowano

Potwierdzam  - anulowana special edition w mm. Powodem wg mm jest niewywiązanie się producenta i otrzymanie niewystarczającej ilości towaru ::( 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam takie pytanko do ludzi, którzy często pre-orderują wersje pudełkowe - z racji tego, że jeszcze nigdy tego nie robiłem, a kolejną część TLOU i tak kupię, to jakie sklepy w polsce "słyną" z tego, że dostarczają zamówienie przed datą premiery albo maksymalnie na dzień premiery? Pamiętam, że w przypadku Wiedźmina 3, niektóre pre-ordery przychodziły wcześniej, ma to jeszcze miejsce? Trochę OT, ale może komuś też się przyda taka wiedza :)

Opublikowano
5 godzin temu, doot9 napisał:

Mam takie pytanko do ludzi, którzy często pre-orderują wersje pudełkowe - z racji tego, że jeszcze nigdy tego nie robiłem, a kolejną część TLOU i tak kupię, to jakie sklepy w polsce "słyną" z tego, że dostarczają zamówienie przed datą premiery albo maksymalnie na dzień premiery? Pamiętam, że w przypadku Wiedźmina 3, niektóre pre-ordery przychodziły wcześniej, ma to jeszcze miejsce? Trochę OT, ale może komuś też się przyda taka wiedza :)

Jak zależy Ci na dniu premiery to z doświadczenia, żeby mieć największą pewność to PB u Czezkyego jak Luqat napisał. Z dużym prawdopodobieństwem będziesz miał dzień przed premierą a maksymalnie w jej dzień.

Opublikowano

Mi się wydaje, że w przypadku tak dużych premier to najprościej pro prostu iść do Media Marktu czy innej sieciówki.

@messer88 a skąd kupon? :cebula:

Opublikowano

Klub MM, co prawda kuponu nie wykorzystasz na preorder ale w dniu premiery już elegancko wchodzi i można jechać po gierki. 

Opublikowano

To jest chyba tylko dla nowych klubowiczów. Ale zobaczę co tam na koncie jak mi się uda zalogować.

Opublikowano

Fajne te kuponiki MM :) Dałem się namówić na kartę MM, ale nie widziałem w tym sensu. A potem zobaczyłem że co chwilę dają jakiś obfity kuponik. Te niemce to jednak solidne są.

5 godzin temu, doot9 napisał:

Pre-order w polskich sklepach gwarantuje dostawę w dniu premiery i nic więcej. Bardzo, ale to bardzo rzadko wysyłają na kilka dni przed premierą. Są sklepy (głównie na Śląsku) które oferują zakup nowości przed premierą, ale tylko w sklepie stacjonarnym. Brałem tak kilka gier, ale ma to swoje wady bo gra chodzi bez patcha, ma ukryte trofea itd. Lepiej się gra w dniu premiery, oficjalnie. Polecam takie sprawdzone sklepy jak:

perfectblue.pl

ultima.pl

konsoleigry.pl

muve.pl

Opublikowano
Ktoś może zamawiał TLoU2 edycję specjalną w neonecie? Bo dalej mam status "weryfikacja".
Mam to samo, mam nadzieję że nie dadzą plamy i będzie do odbioru w piątek.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Opublikowano

Jakby ktoś miał info o The Last Of Us II we Wrocławiu to dajcie znać. Pls

Opublikowano

W Katowicach mieli sprzedawać dziś, ale przyszedł mail od Sony i nici z tego, dopiero jutro.