Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

mój MM z odbiorem w sklepie ma dalej "zamówienie złożone". Myślałem że już się zmieni na "w realizacji". Na wszelki wczoraj też tak samo jeszcze w mediaexpert zamówiłem. 

Edytowane przez PiotrekP

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 315,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Ja zamówiłem RDR 2 w Media expert i dziś o 7 rano SMS twoje zamówienie jest w drodze do wybranego sklepu 

Opublikowano

W moim MM cyrk. Na półki nie zdążyli rzucić, a już większość poszło, bo ludzie pytają. Niektórym, jak mi, nie dowieźli bo dostali na zamówienia za mało, więc też brali ze sklepu. 

Kilku kolesi pytało od razu też o konsole i brali razem z grą. 

Opublikowano

No właśnie miałem pytać jak to wygląda w MM czy innych sklepach. Stoi to na półce normalnie? Już w dooopie mam special czy ultimte, chce cokolwiek żeby tylko w to zagrać ;)

Opublikowano

Koorwa to w takim chooj z robotą, cisnę do Media :wio:

Opublikowano

Mam zarezerwowana ed.specjalna w ME w Gdansku na szczesliwej, jak ktos chce to moge odstapic. Jak cos to priv

Opublikowano

Czy ktoś wie gdzie znajdę RDR'a od ręki we Wrocławiu? Wczoraj nigdzie nie mogłem dorwać. Rtv, Empik i inne Mediaki wszędzie mają braki;( Jak dziś nie dorwę to zamówię u Dejwa ale bym już pograł:(

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Graj tanio aleja Bielany .
No to elegancko się składa bo się własnie na Bielany wybieram. Dzięki!

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jak ktoś gdzieś zauważy kolekcjonerke Days Gone, niech da znać. 

Na euro weszła edycja specjalna za 299.

Opublikowano

W Powerplay lata od 2 dni

Opublikowano
2 godziny temu, Popi napisał:

W Powerplay lata od 2 dni

Serio. ? 

Dzwoniłem rano i odpowiedź 

Premiera w piątek zapraszamy 

Edytowane przez keczu78

Opublikowano

We Wrocławiu "black games" ma RE2

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano

Panowie (i Panie) Resident Evil 2 zamówienie z Muve.pl Wersja steelbook + DLC

Kodzik na DLC dostanę na maila, ktoś już dostał od Muve.pl? W pudełku ani w steelbooku brak. Ktoś, coś?

Rozchodzi się o pierdołe ale jak miało hyc DLC to ma być[emoji3446][emoji3444]

16307e49117157341781c6aefa564f8f.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie najtaniej znajde Days Gone?

Opublikowano
13 minut temu, XM. napisał:

Gdzie najtaniej znajde?

Ceneło mówi ze najtaniej za 229 ale jak dojdzie do tego wysyłka to wyjdzie prawie tyle samo co w MM czy jakimś EuroAgd do tego wystarczy jakiś poslizg przy wysyłce i będziesz jeszcze grał w poniedzałek. Ja licze że MediaExpert nie da doopy i będzie kolekcjonerka (kolekcjonerke Sekiro mi anulowali chyba 2 dni przed premierą. Nic bym już tam nie kupił gdyby nie fakt że kolekcjonerki Days Gone schodziły wszędzie w kilka minut i tylko tam udalo mi się ustrzelić preordera)

Opublikowano
Teraz, Ryo-San napisał:

Ceneło mówi ze najtaniej za 229 ale jak dojdzie do tego wysyłka to wyjdzie prawie tyle samo co w MM czy jakimś EuroAgd do tego wystarczy jakiś poslizg przy wysyłce i będziesz jeszcze grał w poniedzałek. Ja licze że MediaExpert nie da doopy i będzie kolekcjonerka (kolekcjonerke Sekiro mi anulowali chyba 2 dni przed premierą. Nic bym już tam nie kupił gdyby nie fakt że kolekcjonerki Days Gone schodziły wszędzie w kilka minut i tylko tam udalo mi się ustrzelić preordera)

Anulowali Ci preordera Sekiro tak bez podania przyczyny? Kurczaki ja też mam preorder w Media Expert na limitke i teraz mnie nastraszyłeś.

Opublikowano

239 w Empiku z kartą empik