Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Assassin's Creed: Unity

Featured Replies

Opublikowano

przed chwilą chciałem połaczyć sie przez game share i wyskoczyło mi, że gra jest niedostępna w moim regionie, a kolega jest z tego miasta co ja

kolejna gra z blokadą na game share?

ktoś sprawdzał jeszcze?

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 741
  • Wyświetleń 122,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W porzadku, dobrzy ludzie. Pogralem troche w Unity, zaliczylem 3 sekwencje wiec wstepnie wypowiem sie o grze.   Caly szum wywolany w okol gry sprawil, ze moje zainteresowanie nie bylo zbyt wysokie,

• Gram i napawam zmysły Paryżem. Dla fanatyków serii z Ezio tytuł obowiązkowy i basta. Nie rozumiem stęków i jęków. Mam 6 sekwencję i zdarzyło się czasem chrupnąć czy widzieć jedną postać lewitującą czy

• Gość Soul
    Gość Soul

No ja AC skończyłem dwa razy :f  Mi tam się podobało dopiero po czasie trafił do mnie fakt, że faktycznie nie wiele tam jest do zrobienia, ale jak ktoś chciał potrafił z tej gry czerpać radochę i ja

Opublikowano

czyli okazuje sie ze dostarczyli asasyna w beta wersji, hueh

Opublikowano

Beka z tego share okarze się, że potem 90% wydawców będzie to blokować.

Opublikowano

b935771924495218m.jpg

Jak będzie minimum 30 plusów to Ubi poniesie poważne konsekwencji w postaci niskiej sprzedaży i już więcej nie wypuszczą takiego niedopracowanego crapa. Wszystko w Waszych rękach :D

Edytowane przez popi_91

Opublikowano

Wiem ze to sie robi nudne, ale pomimo 3 szansy gra zafundowala najpierw buga, a wczytaniu zapisu po raz kolejny zawiesila sprzęt. Wracam do Destiny i LotF

Opublikowano

Gra jest świetna. Bugi jakieś są, dzisiaj wypadłem za mapę i spadki fpsów niestety są. Oprócz tego gra jest miodna osoby które hejtują niech najpierw zagrają a nie oceniają.Gadają jakie to Unity złe a kupili hasztag drajf klab i przeznaczenie- dwa faile roku.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Racja, jednak w obydwie gry da się grać bez błędów i spadków kartek. Jednak Unity to jakby nie patrzeć sandbox z którymi zawsze jest najwięcej problemów.

Opublikowano

Mnie tam też pasuje ;) są problemy momentami ale jakoś szczególnie mnie to nie spina.

Tak przy okazji, jest ktoś chętny na trofea co op? Szukam kogoś w tym temacie :-)

Opublikowano

No właśnie, brać na PS4? Słyszałem, że wystarczy offline właczyć i tak  nie tnie.

Opublikowano

Ja daje im jeszcze tydzien, niech uporaja sie z najwiekszymi problemami i wtedy zawitam w Paryzu.

Opublikowano

Jednak nie wytrzymałem i jako fan serii dzisiaj zakupiłem swoją kopię gry :) Jestem po pierwszej sekwencji i oprócz jednego buga w postaci lewitującego miecza i księgi obok postaci w cut scence, więcej błędów u mnie się nie zdarzyło. Framerate w filmikach sporadycznie spadał, ale nie aż tak, jak niektórym osobom opisującym ten problem w sieci. Co do grafiki, to może nie jest to jakiś szczyt perfekcji, natomiast jest naprawdę dobrze. Wersal wygląda pięknie. Miasto tętni życiem i podoba mi się motyw z szybkim pokonywaniem budynków poprzez drzwi albo okna. Denerwują mnie natomiast dość długie loadingi pomiędzy wspomnieniami. Jednym słowem nie żałuję zakupu nowego AC: Unity.

Opublikowano

gracie teraz z wyłączonym netem na PS4? jest lepiej?

Opublikowano

tak pytam bo w media expert mam pod nosem za 199zł i myśle czy dziś brać :sorcerer:

Opublikowano

tak pytam bo w media expert mam pod nosem za 199zł i myśle czy dziś brać :sorcerer:

Fanek sorry ale wpierw się jarasz, potem krucjata z hejtowaniem (praktycznie najaktywniejszy ze znajdowaniem filmików z bugami itp), a za dwa dni znowu chcesz brać. Chłopie jak masz kasę to kupuj a nie wijesz się jak piskosz. Jak sporadyczne bugi w wersji na PS4 (ja np miałem 2 na 5 h i to takie niekrytyczne w sensie jedno zacięcie się w sianie ale za chwilę wyskoczył i jedno lewitowanie na balkonie) spowodują, że gra będzie dla Ciebie nie grywalna to zapewne bez problemu sprzedasz / wymienisz na coś innego.

Jeszcze taki prpo tip jak czytasz na tym forum jakieś hejty to dziel to przez 2-3 bo większość krzykaczy nie ogrywa tytułów które krytykuje, ewentualnie jedzie coś bo jest moda na hejt tej pozycji / wydawcy i myśli, że może plusika dostanie.

Edytowane przez balon

Opublikowano

balon 2 dni pytałem sie Ciebie na psn czy udostepnisz i chciałem coś zapytać i odpisałeś tylko na forum że konsole wyłaczasz....  ale już mniejsza z tym, nieważne

mam 3 gry do wyboru w tej chwili i zastanawiałem sie którą brać

Opublikowano

Chłopie jak gram to nie czytam wiadomości tym bardziej głosowych (pisałem wczoraj o tym m.in do Ciebie w CW), bo bym chyba więcej odpowiadał na wiadomości i jakieś zaproszenia do imprez. Po za tym jak  widziałeś nie grałem w Assassina a Wolfa. Dodatkowo po co mam udostępniać Tobie jak już zdanie przecie po filmikach z YT sobie wypracowałeś ? Szczerze to nawet jakbym grał akurat w Assasina wtedy i odsłuchał twoją wiadomość to nie udostępniłbym za to hejtowanie zanim jeszcze samemu się nie sprawdzi...

Opublikowano

@balon

Zgadzam się z Tobą w 100%.

Jestem ciekawy na ile starczy gra(wątek główny). Gra się tak miodnie, że za jakieś kilka dni ją skończę :)

Opublikowano

@balon

Zgadzam się z Tobą w 100%.

Jestem ciekawy na ile starczy gra(wątek główny). Gra się tak miodnie, że za jakieś kilka dni ją skończę :)

uff a już myślałem, że tylko mi się tak podoba :) z każdą chwilą w grze, czuje, że gra jest naprawdę dobra. Fabuła pomału wciąga na dobre...

Opublikowano

@Mroku

I to jest problem właśnie, kiedy czeka się na jakąś gre i człowiek prosi zegarek by tak szybko czas grania nie leciał :)

Ja dosłownie za jednym posiedzeniem całą sekwencję pierwsza zaliczyłem :)

Pocieszam się tym, że po platynce w Unity mam jeszcze Rouge w obwodzie ;)

uff a już myślałem, że tylko mi się tak podoba :) z każdą chwilą w grze, czuje, że gra jest naprawdę dobra. Fabuła pomału wciąga na dobre...

Oj racja :) 

Widze wady ale mi nie przeszkadzają, po prostu są dla mnie mało znaczące :) 

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

@Mroku

I to jest problem właśnie, kiedy czeka się na jakąś gre i człowiek prosi zegarek by tak szybko czas grania nie leciał :)

Ja dosłownie za jednym posiedzeniem całą sekwencję pierwsza zaliczyłem :)

Pocieszam się tym, że po platynce w Unity mam jeszcze Rouge w obwodzie ;)

Oj racja :)

Widze wady ale mi nie przeszkadzają, po prostu są dla mnie mało znaczące :)

Zgadzam się w 100% bardzo rzadko zdarzają mi się jakieś bugi. Spadki fps również. Ale gra tak mi się podoba, że mam to gdzieś po prostu :)

Opublikowano

Ja jestem tak pod wrażeniem tego wirtualnego XVIII wiecznego Paryża, ze zapominam o spadkach animacji. Jeszcze ta obledna animacja Arno, oraz ten niesamowity La parkour! Moc! A jak wyglądają wnętrza budynków, prawdziwy majstersztyk. ;) chociaż czekam na patch, który ustabilizuje FPs'y

Opublikowano

Zwykłego multi nie ma tak jak mówili?

No właśnie szukałem ale chyba faktycznie nie ma :)

Lista trofeów to mi potwierdziła :)

Edytowane przez Lukas.

Opublikowano

Kurcze, szkoda bo w Black Flag zagrywałem się na potęgę.