pele15 3 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 nawet nawet ta fifa. bramkarze są opóźnieni w rozwoju bez kitu. mam nadzieje ze ich poprawia. tyle baboli to w polskiej lidze nie ma. denerwuje mnie też to ze co 3 kontakt z przeciwnikiem to wywrotka. wygląda to komicznie i za duże salt juz miałem co wygląda nienaturalnie. trochę strzały zmienili, trzeba się przyzwyczaić. menusy przy ustawianiu zespołu i zawodników mi nie podchodzą. zdecydowanie lepsze w poprzednich częściach. tak samo jak pkt umiejętności zawodników z(pipi)ali strasznie. pomieszali wszystko i dla mnie to jest średniolatwo czytelne. fajny drybling. licze ze mocno bedzie sie roznic jak co roku. grałem na ps4. ps. tez macie tak ze jak gracie na 2 i kumpel chce w zarządzaniu zespołem przejść na formacje to wyskakuje błąd i grę wywala? masakra jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dobra Panowie dawajcie info gdzie najtaniej wyciągnąć Fifę 15 na PS4 bo na razie 229 zł to minimum z tego co widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 najlepiej miec xbona i wyrwac cyfre za 100zl, co tez udalo mi sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Biorąc pod uwagę problemy z PSN i ceny gier to chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pogralem trochę z bratem i dla mnie nadal to jest parodia piłki.Bramkarz zawsze wypluwa piłkę do napastnika,Messi zapierdzielala 400km/h w każdą stronę.Bramkarze wpuszczają takie szmaty jak w lidze okręgowej.MIAŁY być emocje i kibice a widzę ciągle te same klony z 14.Da sie pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Panowie a w 14 była dalej możliwość zrobienia swojego klona ? W 13 świetnie się tym bawiłem:) i liczę że w 15 ta opcja też będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Będzie bankowo - liczę na jeszcze lepszy skan zdjęcia swojej foty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) wykończenie chuyowe, ale w końcu można elegancko dryblować bez używania trikasów ( poziom legendarny) To. Bardzo się ucieszyłem, jak udało mi się minąć samym balansem ciała trzech zawodników i strzelić gola. Czekałem na to chyba od czasów pro evo na PS2 Kwadratu (alternatywne) w polu karnym w obronie strach używać. Na trzy mecze cztery karne. Edytowane 11 Września 2014 przez Iras Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) No gra się całkiem przyjemnie, trzeba w końcu więcej stawiać na rozegranie akcji, niż na jedno szczęśliwe podanie do przodu. Piłkarze topowi, grają teraz w bardzo charakterystyczny dla siebie sposób. Większość przegiętych sposobów na gola osłabiona, tylko obawiam się o tych bramkarzy, bo są tak zepsuci, że głowa mała, zwłaszcza w akcjach sam na sam, kiedy stoją jak kołki. Nie podoba mi się ząbkowanie na zbliżeniach piłkarzy, mam nadzieje, że to też poprawią, bo aż oczy bolą jak się patrzy na coś takiego w 2014 roku. W lidze Angielskiej, która do moich ulubionych nie należy, spędzę chyba w tym sezonie trochę czasu, bo zrobili z niej perełkę. Jeśli ogarną tych bramkarzy, może to być najlepsza Fifa do grania online, nawet z randomowymi rywalami z sezonów. Czekam jeszcze na demo PES, ale teraz filmiki z jego pierwszej odsłony next genowej i rozwiązaniami z ps2, na nowo stają się śmieszne. Edytowane 11 Września 2014 przez ścierpła mi noga Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Co do ząbków wokół piłkarzy to sprawa jest dziwna, na PC to mam cały czas ale na PS4 czasami, tzn raz widać raz jest wszystko w porządku. Do tego przełączanie między bramkarzem a zespołem czasami nie działa i raz grałem 3 min tak mecz z widokiem na bramkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 nie no, te ząbki są fatalne. Niech mi ktoś wytłumaczy czemu one występują? czemu programiści nie mogą ich wyeliminować? Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Niech mi ktoś wytłumaczy czemu one występują? czemu programiści nie mogą ich wyeliminować? Głębia ostrości jest renderowana w dużo niższej rozdzielczości i piłkarze na rozmytym tle wyglądają, jak wyglądają - coś jak legendarny dym w Gran Turismo 5. Pewnie niepotrzebnie poszli w 60 klatek na powtórkach i to jest cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Liczę mocno, że w full buildzie bramkarze rzeczywiście będą next gen, a nie Cabaje z next genowymi animacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 W przypadku GT5 byłem w stanie to zrozumieć jeszcze, bo to stary silnik, ciężka architektura konsoli itd itp. Tutaj nie jestem w stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 602 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Bramkarze w demach najczęściej byli zepsuci po to, by łatwo wpadało dużo bramek. Dzięki temu sporo januszy zostanie zachęconych do kupna gry, w której łatwo im przychodziło wbijanie goli. W fullu będzie trudniej. 8) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) No ja niestety takim graczem jestem gram na zawodowcu i często przegrywam ale nie poddaję się i chyba przy 15 przysiądę i będę ćwiczył Edytowane 11 Września 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mi akurat co roku, zawsze było trudno strzelić bramkę w demku FIFY. Dopiero w pełnej wersji szło już górki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Podobnie. Po wielu spotkaniach - bramkarze do wymiany, są kwiatki i nie powinny mieć miejsca. Musi to być poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubanczyk 40 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Przy poziomie legendarnym ciężko jest odebrać piłkę,ale gdy już zmienimy prędkość gry na wolną jest już trochę łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mecz, jeden z wielu przeze mnie dzisiaj rozegranych, ale chce sie tym skrotem podzielic ze wzgledu na jedna rzecz. Jeszcze nigdy nie zdarzyl mi sie taki faul w polu karnym w zadnej grze. Uczucie? Bezcenne. https://www.youtube.com/watch?v=GDYhgCMUgwA&feature=youtu.be Best. FIFA. Ever. Ty to frapsem nagrywasz? Frapsem? Nie. Filmik pochodzi z konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Niech mi ktoś wytłumaczy czemu one występują? czemu programiści nie mogą ich wyeliminować? Głębia ostrości jest renderowana w dużo niższej rozdzielczości i piłkarze na rozmytym tle wyglądają, jak wyglądają - coś jak legendarny dym w Gran Turismo 5. Pewnie niepotrzebnie poszli w 60 klatek na powtórkach i to jest cena. Powtórki działają w 30 klatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Przynajmniej część powtórek na 100% jest w 60. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) ? Zarówno te z Instant Replay, z Highlights i z nałożonymi filtrami są w 30 fps. Jedynie na PC można to zdjąć poprzez ustawienie nieograniczonej ilości klatek. Edytowane 11 Września 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Podobnie. Po wielu spotkaniach - bramkarze do wymiany, są kwiatki i nie powinny mieć miejsca. Musi to być poprawione. Trochę dziwne ze caly czas chwala sie nowym AI bramkarzy i wypuszcaja demo z taka padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 http://www.gamersyde.com/download_fifa_15_highlights_premier_league_-32962_en.html Mogę wam nawet dokładnie wypisać, które ujęcia lecą w 60, a które w 30. Inna sprawa, że nie widzę w tym żadnej prawidłowości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi