Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Bez abonamentu GOLD działają wszystkie appki? YT, Twitch czy Skype.

Działa streamowanie z konsoli?

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

http://majornelson.com/2015/06/09/new-xbox-one-1tb-console-unveiled/?linkId=14803037

- Nowy model z matowym wykończeniem i 1TB 

- Padzik z poprawionymi bumperami i wejściem 3.5mm stereo jack oraz możliwością aktualizowania bezprzewodowo

- Adapter do bezprzewodowego grania na PC (hell yeah) 

:)

Opublikowano

Wręcz przeciwnie. Wcześniej czy później wymienię sobie konsolę na wersję matową. Bardziej ciekawi mnie jak sprawują się te bumpery.

Opublikowano

adapter bedzie mozna nabyc osobno do grania na PC po wifi ale jest wielki jak pół ps4 i kosztuje 25 dolców - wypust pod koniec roku

CHD4halUYAAW4C6.jpg

Opublikowano

http://majornelson.com/2015/06/09/new-xbox-one-1tb-console-unveiled/?linkId=14803037

- Nowy model z matowym wykończeniem i 1TB 

- Padzik z poprawionymi bumperami i wejściem 3.5mm stereo jack oraz możliwością aktualizowania bezprzewodowo

- Adapter do bezprzewodowego grania na PC (hell yeah) 

:)

kurde cos czuje ze wymienie sobie konsole :banderas:

Opublikowano

Ja jednak poczekam na slimke. Pewnie w przyszlym roku jakis bundle z nowymi Gearsami :banderas:

Opublikowano

Pewnie chodzi o to, że wciskają się na całej powierzchni, ale mi tam standardowe nigdy nie przeszkadzały i nie zwracam na nie uwagi.

Opublikowano

Przecież jakość opakowań w Xboxie bije na głowę nawet Apple :banderas:

Ta błyszcząca kratka nie podoba mi się nic, a nic. Zostanę przy standardowej.

Czy istnieje możliwość wymiany dysku w XOne? Ja konsolę mam niecały miesiąc, a zostało mi ok. 70GB na dysku (sama kolekcja szefa kuchni zajmuje blisko 100GB :obama: ).

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Czyli już wiem, że z dokupieniem drugiego pada muszę czekać do premiery tego nowego.

Opublikowano

Czy istnieje możliwość wymiany dysku w XOne? Ja konsolę mam niecały miesiąc, a zostało mi ok. 70GB na dysku (sama kolekcja szefa kuchni zajmuje blisko 100GB :obama: ).

Wymiany nie ale mozna podpiac dysk zewnetrzny.

Opublikowano

Dobre zmiany. Matowa czerń wygląda mniej efektownie, ale konsola będzie się mniej brudzić i rysować. Ciekawe czy poza obudową coś zmienili w bebechach? Okaże się po premierze.

Poza tym to modernizacja wypada bardzo fair w stosunku do obecnych posiadaczy - w końcu i tak można podpiąć dysk zewnętrzny, a nowego pada kupić oddzielnie. Z kolei kto poczekał, zawsze dostanie większy dysk, tym razem potencjalnie w pełni wystarczający.

Opublikowano

Wymiany nie ale mozna podpiac dysk zewnetrzny.

Wymienic wewnetrzny dysk takze mozna, ale licz sie z tym, ze musisz rozkrecic konsole i rownoczesnie stracisz gwarancje. Tutoriale jak to zrobic znajdziesz w sieci. Lepszym rozwiazeniem jest podlaczenie dysku zewnetrznego (256GB - 16TB) na USB 3.0. Ze swojej strony polecam dyski WD - ciche i malo awaryjne, ale nieco drozsze od konkurencji.

Opublikowano

Jak dla mnie biała > czarna. Wiem, widziałem, dotykałem.

Opublikowano

A ten adapter na headseta bardzo przeszkadza? jak bym kupił biała on nie ma jacka 3.5 a ta przejściówka chyba ma?

Opublikowano

Nie przeszkadza :) i fajnie jest mieć pod ręką przyciski od głośności. Ja nawet jak kiedyś kupię tego nowego pada, raczej z niej nie zrezygnuje.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mam internet 5 Mb/s. Czy to wystarczy do gry wieloosobowej? Czy łącze jednak za słabe?  :blush:

Opublikowano

Jak zostawiłem konsole w instant on i robie zakupy na pc w Marketplace to zakupione gry się z automatu zaczną pobierać w tle w konsoli?

Opublikowano

A ten adapter na headseta bardzo przeszkadza? jak bym kupił biała on nie ma jacka 3.5 a ta przejściówka chyba ma?

Nie tylko nie przeszkadza, ale jest wręcz wskazany. Na nim są wszystkie przyciski do regulowania głośności i wyciszania. Wszystko jest więc pod ręką.

Opublikowano

fajny ficzer dodali w końcu - na xbox.com na naszym profilu automatycznie już pojawiają się screeny - nie trzeba ich uploadować z konsoli aby nimi dalej operować

screeny pojawiły się też na stronce xboxdvr.com - obok filmików - tam mamy najwiecej opcji udostepniania itp.

Tak jest od samego początku.

Opublikowano

no chyba nie - 2 tyg temu wrzucalem screeny z wieska i z gamedvr nie bylo screenow tylko same filmiki

twitt sprzed 6 dni

Edytowane przez kermit