Opublikowano 11 grudnia 201410 l A odswiezanie masz ustawione na 50Hz? Moze nie lapie 1080p60Hz. Ustaw 50Hz i na chama 1080p.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l To nic nie daje. Wygląda na to, że rzeczywiście ten tv to stare g.ówno HD Ready. A mógłbym przysiąc, że 1080p wyświetla bez problemu. Wychodzi na to, że myślałem, że sobie w 1080p gram, a gram w 1080i na co nie zwróciłem uwagi :facepalmz:
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No, akurat na PS3 i X360 trudno było to zauważyć skoro tam większość gier pewnie nawet 720p nie trzyma i jest tylko upscaling Ale muszę przyznać, że na samym początku (może z godzinę) z Xone, konsola mi się automatycznie na 720p ustawiła, a jak zmieniłem na 1080p to nie zauważyłem różnicy (w sensie, że niby było ustawione na 720p, ale obraz był ostry jak żyleta). Edytowane 11 grudnia 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Jak ogrywasz poprzednia generacje to opitol jedynego, stary tv, doloz pare groszy i bierz fulla 42-46 :x
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Czy glosniejsze sztuki Xbox One sa nadal wymieniane przez MS ? Moja wersja bez Kinecta chodzi znacznie glosniej niż PS4 - ciagle slysze dość specyficzny dźwięk konsoli.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l słyszysz bo słyszysz czy faktycznie szumi jak na początku? update załatwił problem. jeżeli jednak nadal masz ten problem to reklamuj, co ci szkodzi.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l nie wiem jak szumiał na początku, wiem ze jest znacznie glosniejszy od PS4, co podobno nie jest możliwe no i ciagle slysza prace dysku/talerza/wiatraczka, ciężko powiedzieć co to dokładnie.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Podczas gry też? Bo ja jak miałem zwalonego to wydawał ten dziwny odgłos, ale tylko w dashu.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l jeżeli pobrałeś aktualizacje i nadal tak jest to dzwoń na infolinię i wymieniaj. Copp, mi też właśnie tylko w dashu chrząkał. jak grałem to laptop głośniej pracował.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Tak jak mowi Colin, trzeba wyslac do serwisu. Byl to typowo software'owy bug, ktory sprawial, ze konsola pracowala cicho podczas gry, ale w dashu glowice dysku chrobotaly niemilosiernie. Pazdziernikowa aktualizacja w wiekszosci przypadkow naprawiala ten problem. Jesli w twoim przypadku nie zadzialala to pozostaje tylko serwis. Jedyny chodzi ciszej od 4theplayers. Edytowane 11 grudnia 201410 l przez bebbop
Opublikowano 11 grudnia 201410 l No to serwis, bo zarowno w dashu jak i podczas gry dziala tak samo glosno. NIe ma sensu jednak wysylac teraz, wiec zrobie to po nowym roku.
Opublikowano 11 grudnia 201410 l Mam ten sam problem, nie jest to jakieś super głośne, ale to słychać, takie delikatne chrobotanie?, serwis zostawię na razie bo konsolę mam od niedawna i nie chcę się jej od razu pozbawiać jak i tak wszystko działa. Edytowane 11 grudnia 201410 l przez wiktor96
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Czyli w styczniu będzie update z tymi przezroczystymi kafelkami. Fajnie by było jakby dali więcej opcji personalizacji tych kafelków.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Tapety jakieś normalne można instalować czy tylko te z osiągnięć?? BTW przezroczyste całkiem ok.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l tylko te z osiągnięć, chyba że coś się zmieniło ostatnio. dobrze jakby można było w pełni zmieniać tło na własne grafiki, zdjęcia itd. przeźroczyste kafelki to podstawa, w końcu będzie widać tę tapetę. biedny nelson, 100 msg w skrzynce i tak pewnie dzień w dzień
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Też mam i Nelsona i Spencera i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak dużo grają na tej konsoli Colin, wejdź w ustawienia -> mój xbox na dole po lewej stronie i tam możesz wybrać na tapetę obrazek niestandardowy zgrywany z pendrive chyba i z OneDrive Edytowane 12 grudnia 201410 l przez Maciomaniak
Opublikowano 12 grudnia 201410 l o popatrz, czegoś nowego się dowiedziałem dzięki, pobawię się później.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Po podlaczeniu pena albo dysku pod usb przez Media Player mozna sobie ustawic dowolna tapete jaka chcemy
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Sor, że tu, ale łatwiej będzie uzyskać odpowiedź. Przy odsprzedaży X360 i chcąc zachować konto na X1, o czym pamiętać, by jakiś typ mi się przez przypadek na nie nie zalogował? Tzn. o czym pamiętać, co usunąć z dysku, by nie było tego typu problemów?
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Panowie mam problem. Poniewaz padl mi router wifi a nowy bede mial dopiero w poniedzialek, podpinam XO do neta kablem. Niestety nie laczy sie. Jest napisane NAT zamkniety. Brak polaczenia z serwerem DHCP. Gdy biore przetestuj pol. Dla wielu graczy pokazuje, ze Twoja siec nie jest skonfigurowana. Mam tak juz 3 dzien z rzedu z tym, ze wczesniej po jakims czasie i "sprobuj ponownie, kilku restartach modemu" itp w koncu sie udalo polaczyc a dzis lipa... Moze mi ktos pomoc? Bede bardzo wdzieczny.