Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Akurat te samochody, które dostałeś to nie są tymi najdroższymi ani w grze ani w swojej klasie, także sam szybko byś na nie hajs uzbierał.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 109,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nic nie zauwazylem, jedynie jak jest duzo tych kibicow (w 3D !!! XDDD) to barierki troche sa poszarpane, ale nie jest to nawet w polowie np. poziom linii wysokiego napiecia w Driveclubie - graficznie

• BOMBA PRAWDY  

• Fajna gra ale szybko nudzi, a grafika to nędza i rozpacz. (XO) Sytuację ratuje jedynie duża liczba aut oraz świetna muzyczka. Tak jak to było w części pierwszej X360. FH2 (XO) Dla mnie 6+ 10 z sentym

Opublikowano

Storm Island dobry dodatek, na razie jeden Gauntlet za mną... konkret i jeszcze Ride of the Valkyries w tle :obama:

A wyzwania z drugiej listy mimo iż tylko 4 to są naprawdę przyebane, MaZZeo nie będzie łatwo :reggie:

Opublikowano

aż takie przeyebane nie były. nie bądźcie nooby :teehee:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Szaleńcy z Was :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

230 godzin? Podziwiam... ledwo potrafie usiedzieć przy Horizon 2... a może źle w to gram? Przejezdzam mistrzoswa -> wycieczka -> nowy samochód i wybór zawodów -> wycieczka -> Przejezdzam mistrzostwa -> wycieczka... itd itd... przez to zawiewa mi nudą i jakoś nie czuje potrzeby, żeby grać dalej i dojść do tego całego finału Horizon. Pierwsza część mnie wciągneła, ale niestety drugą jestem troche zawiedziony

(online też próbowałem, chyba nie dla mnie)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, wczoraj kupiłem ponownie gierkę. Zainstalowała się na dysku, patch ściągnięty. Na ekranie tytułowym (tam gdzie trzeba wcisnąć "A") gra ciągle mi się zawiesza. Na początku kręci się kółko wczytywania, jednak po kilku sekundach ekran freezuje, muzyczka gra dalej. Próbowałem ponownej instalacji, wyłączenia konsoli przyciskiem z przodu, ale gra nadal się zacina na ekranie startowym.

Jakieś pomysły co mogę zrobić?

Opublikowano

a próbowałeś odpalać z innego profiliu?

jeśli masz ustawioną konsolę jako instant on to spróbuj przełącz na tryb power save i spóbuj ponownie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Wrócę do domu to sprawdzę, nie próbowałem zmiany profilu.

Zmiana trybu na instatnt off nic nie dała, zawsze mam tak ustawione.

Zmiana profilu i gra się normalnie odpalila, ale co z tego skoro ja chcę grać na swoim koncie i sejwie.

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

proponuje wbić na forum forzamotorsport.net, tam mogą coś Ci poradzić.

ewentualnie usuń z dysku save'a z gry, wtedy gra powinna ściągnąć twoje dane z chmury, może to pomoże?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Usunąłem sejwa z konsoli, sejw z chmury się zatrzymuje na 99%, następnie pojawia się informacja, że nie udało się dokończyć proszę spróbować później.

3x już próbowałem i nadal to samo.

Wbiłem na forum forzamotorsport.net i z tego co widzę jest trochę osób z podobnym problemem.

Spróbuję jeszcze tą opcję którą podaje obsługa microsoftu:

This was instructions given to me by a Xbox suppourt agent, and it fixed the issue 100%

1. Settings > Network > Go Offline
2. Restart Xbox One from the Menu
3. After the restart, sign out of your profile if auto sign in is enabled
4. Settings > Network > Go Online
5. Launch the game and it will ask who you are, so have the customer select their profile

Może pomóc, ale nie musi :/ Cóż chyba trzeba się będzie pozbyć gry i czekać na Horizon 3.

Opublikowano

Miałem dokładnie ten sam problem, ale w innej grze i ten ostatni sposób pomógł :).

Opublikowano

Próbowałem wszystkich metod. Na forum forzy ludzie piszą że żadne sposoby się nie sprawdzają. U mnie też tak jest. Wychodzi na to że mój sejw uległ uszkodzeniu, nie wiem jakim cudem, ale na dysku konsoli oraz w chmurze i nie zostaje nic tylko rozpocząć grę od nowa. Szkoda. 70 godzin poszło się (pipi)ac.

Edytowane przez REZOK

Opublikowano

To psucie się zapisów jest nawet w Motorsport 6. Nie wiem jakim cudem tego nie naprawili ani nie podali przyczyny problemu.

Opublikowano

bo sami pewnie nie wiedzą. gdyby ogarniali to by ogarnęli.

Opublikowano

70h to i tak mało jak na tą grę xD

Wiem, dlatego chciałem jeszcze trochę pojeździć przed trojeczka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Porsche za 8.5 PLN? Storm Island za 17.5 PLN? Jeszcze jak :xboss: biere chociaż nie mam dwójeczki jeszcze

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No to Porszawkę kupuję, bo Storm Island już mam. Jeszcze pojutrze Forza Horizon w Goldzie... Skąd wziąć czas na to wszystko...

Opublikowano

biere chociaż nie mam dwójeczki jeszcze

niedługo będzie na pchlim :lapka:

hmm a może sam te dodatki kupię :gayos: 

Edytowane przez D.B. Cooper