Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 569
  • Wyświetleń 90,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Naprawdę macie problem z pojęciem zawiłości podróży w czasie,które samo w sobie może wywołać paradoks czasoprzestrzenny czego skutkiem może być anihilacja wszechświata lub czasowe omdlenia? Co wy robi

• Hehe...

Opublikowano

Pierwsza oficjalna fotka.

Pudrowanie trupa trwa dalej, ale chyba po  tym filmie będzie kolejny pogrzeb  zacnej kiedyś serii.

No, ale to tylko fotka promocyjna w sumie, a te w sumie rzadko kiedy dobrze wyglądają. Tak sobie tłumaczę :reggie: 

7p4QY9c.jpg

Opublikowano

Ja pie.rdole co to jest

Opublikowano
47 minut temu, Sep napisał:

To po środku to kobieta?

Androgyniczny cyborg - SkyNet dał się przekonać, żeby nie faworyzować żadnej płci. :D

Opublikowano

Strong Female Protagonists.

Opublikowano

Właśnie miałem pytać, czy to w środku to chłop czy baba, bo nie wiem i źle się z tym czuję. Wygląda jak główne bohatero (celowy błąd), które będzie walczyło i zniszczy patriarchat ucieleśniony przez Arnolda, aby pokazać siłę i rosnący wpływ organizacji LGBT(ABCDEF....).

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

o, steven tyler też gra!

Opublikowano

Jeśli to to w środku to cyborg, to SkyNet doskonale rozpoznał się w sytuacji i przestał produkować skóry klocków 2x2, tylko do infiltracji zaczął wysyłać takich dziwolągów, bo kto by przypuszczał że to cyborg? Anyway, bardziej przypomina mi on Connora, a ta po lewej to może być baba-cyborg. Ech, Kroniki Sary Connor ostatnim najlepszym dziełem tego uniwersum...

Opublikowano

No ale to w środku mendrek ma wszędzie jakieś pręgi, to wygląda niby naturalnie? co to (pipi)a w ogole ma byc xD?

Wyciąlbym te ryje i  wkleił  w plakat ala VEGA

Opublikowano

No to nie wiem, może będą dwa cyborgi i Sarah? Ta z lewej typowy T-850 (albo T-900) wersja żeńska, ten w środku prototyp T-TERMINATEMEPLEASE (stworzony by wzbudzać poczucie winy w ludziach niszczących cyborgi).

Ewentualnie John Connor zginął, ale ruch oporu wysłał w przeszłość cyborga, który ma skopiowany do cyfrowej wersji umysł Connora i dlatego wygląda jak pipa, no kurde, ech...

Opublikowano

To jakiś nowy film Netfliksa?

Nie no, poważnie to wygląda gorzej niż Residenty z Jovovich. :frog:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano
Godzinę temu, Frantik napisał:

To jakiś nowy film Netfliksa?

Nie no, poważnie to wygląda gorzej niż Residenty z Jovovich. :frog:

Wyciągasz to wszystko po jakimś zdjęciu? Niezły jesteś.

dlaczego wiekszosc postow ktore napisalem jest niepublikowana??

Edytowane przez dr skrzynia

Opublikowano

Oh god, dopiero ogarnałem, że ta osoba w środku to Mackenzie Davis (ruda prostytutka z Blade Runnera 2049 chociażby) co oni jej zrobili ;/

Opublikowano
  • Autor

S-K-A-R-YF-I-K-A-C-J-A 

Aż dziwne, że Tokar tego nie skomentował jeszcze.

Opublikowano

Jakie kopanie wyłączonego mechanicznego chłopa arnolda po stalowych jądrach xd

Opublikowano

odyebalo w hollywood zdrowo z tymi silnymi niezaleznymi babami

Opublikowano

Jak na razie mamy generyczną Latynoskę, babochłopa i starą Lindę Hamilton - od żadnej z nich na tej focie nie bije mi jakoś specjalnie siłą i niezależnością. :potter: No ale zobaczymy jak będzie wyglądało w samym filmie. Ja bym tylko chciał, żeby chociaż nie było słabiej niż Genisys, które tragiczne według mnie nie było, ale wiem, że jestem tu w mniejszości. No i reżyser Deadpoola to też jakiś tam płomyczek nadziei.

Opublikowano

Wierzę, że to będzie może dobry Terminator pomimo obsady tych babek, który nie będzie miało nic wspólnego z 3,4 czy tam innymi lipnymi częściami, a bezpośrednia kontynuacja drugiej części. Ciekawego jak wyjdzie rola 71-letniego Arnolda. Co jak co ale sentyment do niego od zawsze na zawsze będę miał, ulubiony aktor obok Stallone - 90 lata, Rambo, Rocky, Predator, kozak filmy.