Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

bóg nie żyje, spytaj _M_

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 65,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Ambitne gry na Android/IOS, hahahahaha

Dawno temu też nie kumałem kieszonsolek, napisałem nawet do Ściery żeby wywalić Pocket bo szkoda miejsca. Ech błędy młodości.

Ja też gram w domu na przenośniakach.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Zeby w świecie, w ktorym gry maja mieć podobną sile oddziaływania na odbiorców oraz podobny, masowy zasięg do filmów mesjaszem był MK8?

Opublikowano

Ja tam z nowych konsol jestem zadowolony, platyny w Killzonie, inFamous, Fifie i Assassynie ( :confused:) wbite, do tego ogrywam przeciętnego Knacka, wkrótce nadrobię Battlefielda i NfS, a do końca roku planuję ograć jeszcze The Crew, Driveclub, GTA V, Destiny, a jeśli to mi nie wystarczy to jest jeszcze nowy Battlefield, Batman, Evolve, Far Cry, LBP, Fifa plus zaległości z PS3, PSVity i gierki z plusa od kochanego sony <3

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zeby w świecie, w ktorym gry maja mieć podobną sile oddziaływania na odbiorców oraz podobny, masowy zasięg do filmów mesjaszem był MK8?

Kto zaś wymyślił takie chore farmazony?

Gierki to gierki i tyle.Mają dawać fun z grania.

Co się tyczy handheldów to też gram tylko w domu. 3DSa kupiłem bo niektóre świetne gierki wychodzą tylko na ten sprzęt, a część z różnych serii się przeniosła z innych platform. PSP ma brat i też się ograło troszkę tytułów.

Dobra gra jest dobrą obojętnie od platformy.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy to jest związane z kryzysem letnim, kiedy jest dłużej jasno więc automatycznie wolę czytać książki, leżeć na balkonie i pić zimne wino lub jechać na weekend, jednak coś we mnie wewnętrznie pękło. Oglądałem już wszystkie konfy i jednoznacznie mam na wszystkie wykichane. 

Poraz pierwszy od dawien dawna dawna dawna wydaje mi się, że gaming to gejowstwo a jaranie się tymi grami to c,ipa i ch,uj. Nie wiem, zero emocji we mnie.  Jedne co było piękne na całym E3 to biała PS4  :wub:

Natomiast po konfie M$ na miejscu Billa spokojnie rozwiązałbym cały dział, szkoda czasu na te wszystkie miernoty. 

Jakich czasów dożyliśmy - mamy oto moment kiedy najgorętszym newsem dla M$ jest kolekcja HALO (lol) a dla PS4 reedycja TLOU i GTA5, a najlepszą gier ever ponownie zostanie TLOU

beka ujemna aż cycki bolą. :( Nintendo pomijam, oni grają w innej lidze, u nich właśnie jest przełom wieku lata 2000-2002

po prostu depresja po bece z crocsgate

Opublikowano

Dobra gra jest dobrą obojętnie od platformy.

Jakieś 3/4 tego forum się z Tobą nie zgodzi...
Opublikowano

Opublikowano

czemu mnie tak nie lubisz siara? jestes spoko ziom a taki niemiły jesteś

a filmik nudny

Opublikowano

lista tytułów, które jesienią będą bawić wszystkich posiadaczy Xboksa One! To spory zestaw produkcji, w którym znajduje się aż 9 tytułów na wyłączność. 

Gry dostępne wyłącznie na Xboksa One:
Pozostałe tytuły:
Opublikowano

jeden z, a jest ich wiele i w większości wygrało TLOU

Ale jedyne istotne (na poziomie) nie wygrało. Eurogamer nagrodził Mario, a "Edge" GTA.

Opublikowano

Czy Brytyjska Akademia Sztuk Filmowych i Telewizyjnych - BAFTA nie jest prestiżowa? Czy spośród tych 200 awards żadna taką nie była? Czy użytkownik oqqozo ukończył ów tytuł?

Opublikowano

niktcienielubi staph. Robisz się nudniejszy niż YETI z Destiny.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

BAFTA jest prestiżową organizacją sztuk filmowych i telewizyjnych. Nie wiem, to ma coś wspólnego z tematem?

Nie mówię że się zgadzam z takim "Edge'em" w jakiejś mierze (był rok, że ich Grą Roku był Dishonored...), podałem tylko fakty. W GamesTM i GamePro nagrodzono GTA, w Games Bioshocka, z większych pism tylko w GameInformerze Last of Us. W sieci na różnych stronkach wygrywała Zelda, GTA, albo i Gone Home czy Bioshock.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Jedną z kategorii przyznawanych przez BAFTA nagród są także gry video. Co do reszty, wystarczy zajrzeć sobie na wyróżnienia z wiki, jak choćby 2014 Games Awards, czy 2013 Golden Joystick Awards. Post powstał w odp. na zarzut o braku prestiżowych nagród, a i ich dla ND nie zabrakło.

@Sutequ

No już, już, skończyłem.

Opublikowano

Czy tylko ja jaram sie ta gra ? Wg mnie to bedzie czarny kon tego roku.

Opublikowano

mnie ciekawi czemu ci najwieksi obroncy sony jak Yeti, Waldus czy Iras siedza tak cicho gdy na przykladzie vity wychodzi szydlo z worka jakie niby te sony jest dobre i piekne i pobozne. to co oni zrobili z swoim dwuletnim dzieckiem to najwiekszy skandal w dziejach urzadzen sluzacych do grania wydanych przez powazne firmy (nie mam tu namysli jakis eksperymentow) - przebili microsoft i ich pomysl na drm i zawsze online bo ci przynajmniej z niego zrezygnowali. a sony publicznie z usmiechem na ustach zabilo swoje dziecko

Dokladnie! Przypomnijcie sobie dreamcasta - kupilo to kilka osob, zylo krociotko, a dostarczylo jedne z najlepszych gier w historii i to w ilosciach hurtowych.

"SONY takie dobre", heh.

Osmieszasz sie, casualu.

To jest wlasnie najlepsze - >>granie<< jest najwazniejsze.

I to nie granie, ktore tobie jest bliskie - kalekie, zbugowane, zlagowane, robione na predce pod presja wydawcy, w wiekszosci aspektow niedoyebane.

Zagraj w cos co ma niemal idealny gameplay. Gdzie wszystko ma rece i nogi. Gdzie gra jest trudna nie dlatego, ze ma spyerdolone sterowanie, jest zle zaprojektowana albo przeciwnicy kierowani sa przez SI z idealnym celem, zabijaja jednym strzalem w glowe, w chwili gdy wystawisz paznokiec za murek, w wyniku czego gra nie przynosi satysfakcji, a jedynie frutracje i wymusza pozbawone miodnosci nienaturalne granie (dobry przyklad - veteran w COD. Nie tak sie robi trudne gry, nie tak). Szpile od nintendo sa trudne dlatego, ze ty masz jeszcze zbyt malego skilla, zeby je pokonac. To daje motywacje i sprawia, ze nie chcesz rozyebac pada o sciane, tylko usmiechasz sie i jedziesz dalej.

Sprobuj, polecam. Zagraj w cos, co broni sie najwazniejszym niegdys czynnikiem w grach - gameplayem. Wtedy zrozumiesz o co nam chodzi i z politowaniem bedziesz patrzyl na januszy jarajacych sie kolejna seria dla plebsu. Ty widzisz hydraulika dla dzieci, my widzimy piekielnie trudna gre zrecznosciowa, ktora w sposob UCZCIWY wystawia nasze, szlifowane latami, umiejetnosci na probe. 

Odpal New Super Luigi U. I dare you motherfucker. Nie ma fabuly, jest tylko wyzwanie.

Nie jakies tam smutne pyerdolety.

Gry N sa projektowane tak, aby:

- dac maksimum radosci z gameplayu (poruszanie sie postaci w dowolnym mario - tego NIE DA sie zrobic lepiej. Jak czlowiek odpala takie LBP, ratcheta, czy nawet stare crashe to po prostu lapie sie za glowe jak glupia fizyka skoku jest niesamowicie wazna i rzutuje na cala gre)

- stanowic wyzwanie, abys sie nie nudzil

- easy to play, hard to master

pozdrawiam

Dave Czezky, entuzjasta gier wideo.

Opublikowano

Zgadzam się z Jaczesem. To znaczy, no, Jaczes zgadza się ze mną, ja to mówiłem zawsze, czaicie.

Pamiętam, jak zgredy jarały się Crashem, ja im mówiłem: a Super Mario 64 widzieliście? Sterowanie tak czułe? Animacja tak dobra? Samo skakanie tak jarające? Jakież tam są mechanizmy i w ogóle gra jest głębsza jak studnia przy fajnej kałuży? A oni mówili: siedz cicho fanboyu Nintendo, idź czytać Neo Plus.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Trzeci dzień targów E3.

Nintendo właśnie spuściło kolejną megatonę w postaci nowego IP.

Boty i slejwy telepią się na podłodze, ciągle mamrocząc pod nosem, że N nie wygrało E3.
Ich kres jest bliski.