Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 70,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Ambitne gry na Android/IOS, hahahahaha

Dawno temu też nie kumałem kieszonsolek, napisałem nawet do Ściery żeby wywalić Pocket bo szkoda miejsca. Ech błędy młodości.

Ja też gram w domu na przenośniakach.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Zeby w świecie, w ktorym gry maja mieć podobną sile oddziaływania na odbiorców oraz podobny, masowy zasięg do filmów mesjaszem był MK8?

Opublikowano

Ja tam z nowych konsol jestem zadowolony, platyny w Killzonie, inFamous, Fifie i Assassynie ( :confused:) wbite, do tego ogrywam przeciętnego Knacka, wkrótce nadrobię Battlefielda i NfS, a do końca roku planuję ograć jeszcze The Crew, Driveclub, GTA V, Destiny, a jeśli to mi nie wystarczy to jest jeszcze nowy Battlefield, Batman, Evolve, Far Cry, LBP, Fifa plus zaległości z PS3, PSVity i gierki z plusa od kochanego sony <3

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zeby w świecie, w ktorym gry maja mieć podobną sile oddziaływania na odbiorców oraz podobny, masowy zasięg do filmów mesjaszem był MK8?

Kto zaś wymyślił takie chore farmazony?

Gierki to gierki i tyle.Mają dawać fun z grania.

Co się tyczy handheldów to też gram tylko w domu. 3DSa kupiłem bo niektóre świetne gierki wychodzą tylko na ten sprzęt, a część z różnych serii się przeniosła z innych platform. PSP ma brat i też się ograło troszkę tytułów.

Dobra gra jest dobrą obojętnie od platformy.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy nie wiem czy to jest związane z kryzysem letnim, kiedy jest dłużej jasno więc automatycznie wolę czytać książki, leżeć na balkonie i pić zimne wino lub jechać na weekend, jednak coś we mnie wewnętrznie pękło. Oglądałem już wszystkie konfy i jednoznacznie mam na wszystkie wykichane. 

Poraz pierwszy od dawien dawna dawna dawna wydaje mi się, że gaming to gejowstwo a jaranie się tymi grami to c,ipa i ch,uj. Nie wiem, zero emocji we mnie.  Jedne co było piękne na całym E3 to biała PS4  :wub:

Natomiast po konfie M$ na miejscu Billa spokojnie rozwiązałbym cały dział, szkoda czasu na te wszystkie miernoty. 

Jakich czasów dożyliśmy - mamy oto moment kiedy najgorętszym newsem dla M$ jest kolekcja HALO (lol) a dla PS4 reedycja TLOU i GTA5, a najlepszą gier ever ponownie zostanie TLOU

beka ujemna aż cycki bolą. :( Nintendo pomijam, oni grają w innej lidze, u nich właśnie jest przełom wieku lata 2000-2002

po prostu depresja po bece z crocsgate

Opublikowano

Dobra gra jest dobrą obojętnie od platformy.

Jakieś 3/4 tego forum się z Tobą nie zgodzi...
Opublikowano

Opublikowano

czemu mnie tak nie lubisz siara? jestes spoko ziom a taki niemiły jesteś

a filmik nudny

Opublikowano

lista tytułów, które jesienią będą bawić wszystkich posiadaczy Xboksa One! To spory zestaw produkcji, w którym znajduje się aż 9 tytułów na wyłączność. 

Gry dostępne wyłącznie na Xboksa One:
Pozostałe tytuły:
Opublikowano

jeden z, a jest ich wiele i w większości wygrało TLOU

Ale jedyne istotne (na poziomie) nie wygrało. Eurogamer nagrodził Mario, a "Edge" GTA.

Opublikowano

Czy Brytyjska Akademia Sztuk Filmowych i Telewizyjnych - BAFTA nie jest prestiżowa? Czy spośród tych 200 awards żadna taką nie była? Czy użytkownik oqqozo ukończył ów tytuł?

Opublikowano

niktcienielubi staph. Robisz się nudniejszy niż YETI z Destiny.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

BAFTA jest prestiżową organizacją sztuk filmowych i telewizyjnych. Nie wiem, to ma coś wspólnego z tematem?

Nie mówię że się zgadzam z takim "Edge'em" w jakiejś mierze (był rok, że ich Grą Roku był Dishonored...), podałem tylko fakty. W GamesTM i GamePro nagrodzono GTA, w Games Bioshocka, z większych pism tylko w GameInformerze Last of Us. W sieci na różnych stronkach wygrywała Zelda, GTA, albo i Gone Home czy Bioshock.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Jedną z kategorii przyznawanych przez BAFTA nagród są także gry video. Co do reszty, wystarczy zajrzeć sobie na wyróżnienia z wiki, jak choćby 2014 Games Awards, czy 2013 Golden Joystick Awards. Post powstał w odp. na zarzut o braku prestiżowych nagród, a i ich dla ND nie zabrakło.

@Sutequ

No już, już, skończyłem.

Opublikowano

Czy tylko ja jaram sie ta gra ? Wg mnie to bedzie czarny kon tego roku.

Opublikowano

mnie ciekawi czemu ci najwieksi obroncy sony jak Yeti, Waldus czy Iras siedza tak cicho gdy na przykladzie vity wychodzi szydlo z worka jakie niby te sony jest dobre i piekne i pobozne. to co oni zrobili z swoim dwuletnim dzieckiem to najwiekszy skandal w dziejach urzadzen sluzacych do grania wydanych przez powazne firmy (nie mam tu namysli jakis eksperymentow) - przebili microsoft i ich pomysl na drm i zawsze online bo ci przynajmniej z niego zrezygnowali. a sony publicznie z usmiechem na ustach zabilo swoje dziecko

Dokladnie! Przypomnijcie sobie dreamcasta - kupilo to kilka osob, zylo krociotko, a dostarczylo jedne z najlepszych gier w historii i to w ilosciach hurtowych.

"SONY takie dobre", heh.

Osmieszasz sie, casualu.

To jest wlasnie najlepsze - >>granie<< jest najwazniejsze.

I to nie granie, ktore tobie jest bliskie - kalekie, zbugowane, zlagowane, robione na predce pod presja wydawcy, w wiekszosci aspektow niedoyebane.

Zagraj w cos co ma niemal idealny gameplay. Gdzie wszystko ma rece i nogi. Gdzie gra jest trudna nie dlatego, ze ma spyerdolone sterowanie, jest zle zaprojektowana albo przeciwnicy kierowani sa przez SI z idealnym celem, zabijaja jednym strzalem w glowe, w chwili gdy wystawisz paznokiec za murek, w wyniku czego gra nie przynosi satysfakcji, a jedynie frutracje i wymusza pozbawone miodnosci nienaturalne granie (dobry przyklad - veteran w COD. Nie tak sie robi trudne gry, nie tak). Szpile od nintendo sa trudne dlatego, ze ty masz jeszcze zbyt malego skilla, zeby je pokonac. To daje motywacje i sprawia, ze nie chcesz rozyebac pada o sciane, tylko usmiechasz sie i jedziesz dalej.

Sprobuj, polecam. Zagraj w cos, co broni sie najwazniejszym niegdys czynnikiem w grach - gameplayem. Wtedy zrozumiesz o co nam chodzi i z politowaniem bedziesz patrzyl na januszy jarajacych sie kolejna seria dla plebsu. Ty widzisz hydraulika dla dzieci, my widzimy piekielnie trudna gre zrecznosciowa, ktora w sposob UCZCIWY wystawia nasze, szlifowane latami, umiejetnosci na probe. 

Odpal New Super Luigi U. I dare you motherfucker. Nie ma fabuly, jest tylko wyzwanie.

Nie jakies tam smutne pyerdolety.

Gry N sa projektowane tak, aby:

- dac maksimum radosci z gameplayu (poruszanie sie postaci w dowolnym mario - tego NIE DA sie zrobic lepiej. Jak czlowiek odpala takie LBP, ratcheta, czy nawet stare crashe to po prostu lapie sie za glowe jak glupia fizyka skoku jest niesamowicie wazna i rzutuje na cala gre)

- stanowic wyzwanie, abys sie nie nudzil

- easy to play, hard to master

pozdrawiam

Dave Czezky, entuzjasta gier wideo.

Opublikowano

Zgadzam się z Jaczesem. To znaczy, no, Jaczes zgadza się ze mną, ja to mówiłem zawsze, czaicie.

Pamiętam, jak zgredy jarały się Crashem, ja im mówiłem: a Super Mario 64 widzieliście? Sterowanie tak czułe? Animacja tak dobra? Samo skakanie tak jarające? Jakież tam są mechanizmy i w ogóle gra jest głębsza jak studnia przy fajnej kałuży? A oni mówili: siedz cicho fanboyu Nintendo, idź czytać Neo Plus.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Trzeci dzień targów E3.

Nintendo właśnie spuściło kolejną megatonę w postaci nowego IP.

Boty i slejwy telepią się na podłodze, ciągle mamrocząc pod nosem, że N nie wygrało E3.
Ich kres jest bliski.