Skocz do zawartości

Targi 2014: E3 (Rozpiska w pierwszym poście)

Featured Replies

Opublikowano

No (pipi) największy srotfl/fail/beka to z conkera HEHE ZRUBCIE GO SOBIE SAMI. Żenada.

SPENCER KNUR

fix'd

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 64,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystar

• nadal nie moge wyjść ze zdziwienia co sie odwala w tym temacie....   wczoraj pokazali sporo za(pipi)istych gier a jedyne co było słychać to marudzenie i biadolenie, teraz N pokazało fajną zelde i ki

• Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały cz

Opublikowano

Ogólne to przeciętnie, nie zainteresowali mnie swoją ofertą, większość to multiplatformy. Może to Phantom Duskt  i gra od Platinum dadzą rade ale to jeszcze czas pokaze.

Sony nie musi sie zbytnio wysilać żeby zrobić lepszy pokaz.

Jaka większość? Pierwsza połowa konferencji, to gry na ten rok - jeżeli dobrze liczę, to są to:

- Horizon 2

- Sunset Overdrive

- Project Spark

- Dance Central: Spotlight

- The Master Chief Collection (+ beta Halo 5)

- beta multi Fable Legends

- Ori

Zapewne coś pominąłem.

To mało? Co ma Sony na ten rok oprócz DriveClubu i The Last of Us? Zobaczymy na konfie, wiem, ale kurde - dalej się głowię, JAK MOŻNA NARZEKAĆ.

Idź pan w (pipi), nie czaję, zamiast cieszyć się toną gier to ludzie oczekiwali zapowiedzi najlepiej na jutro Shenmue, Conkera, Gearsów i Halo 5 razem wziętych. Porażka.

Opublikowano

Mocno smutna konfa MS, mialem wrazenie jakbym ogladal konfe MS w ostatnim roku życia Xboxa 360, i to byly ostatnie gry na niego zapowiedziane...dno.

Opublikowano

Dance Central, proszę cię :) na dodatek Project Spark to nie ex. fable  już przy trojce był niestety słaby. Legends nie zapowiada sie na nic lepszego. Zniszczyli taką fajną grę.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Maciomaniak dostał niezłe pranie mózgu w obozie Xboxów

Wiadomo, miał ps4 to knack najlepsza platformowka od lat, teraz to samo w obozie micro, oby nigdy nie kupil wiiu.
Opublikowano

Zejdz na ziemie i przestan wpadac ze skrajnosci w skrajnosc. Ta konfa byla MEGA .C.H.U.J.O.W.A. Ostatnia szansa Xboxa na ugranie czegos w swiecie gamingu, ploty o super powrotach super IP, a tu wystarczy ze Sony pokaze U4 i sam polece do sklepu po PS4....

MS NIC NIE POKAZALO....games, games,games.....nawet scena jakas biedna...wieksze pole do popisu juz mam u siebie w pokoju...

Zastapili gry na Kinecta samymi multiplatformami..Fable Legends to jest jakis zart....Halo 5? Horizon 2? Nie wiem, nie widzialem nic oprocz chamskich renderow....Phantom Dust? Crackdow 3? Zmienianie koszulek? MS przegralo cala generacje juz tutaj i teraz.....

Przecież doskonale wiedziałeś, że Sony pokaże Uncharted 4. Nie czaję - każdy mniej-więcej wiedział co się szykuje. Oczekiwaliście cudów? Konfa była prowadzona mistrzostwo - same gry. Jak to (pipi)owa? Może Ty zejdź na ziemię - co niby mieli pokazać?! Horizon 2 wychodzi w 30 września i na targach będzie grywalna, kolekcja Halo wychodzi w tym roku, reszta na przyszły - Sony ilości exów na ten rok nie przebije. JAK NIC NIE POKAZAŁO?!

Dobra, idę po prostu, bo widocznie tutaj po prostu ludzie zbyt wiele wymagają.

Opublikowano

hav3n ukryta opcja sonowska  :sick:

Przepraszam ale w co ja mam grac? W to Fable co kazdy ma kolek w tylku? Sparki co wygladaja lepiej niz wczesniej wspomiane Fable? Juz szybciej kupie PC...pomozesz co nie? :P

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Maciomaniak dostał niezłe pranie mózgu w obozie Xboxów

Wiadomo, miał ps4 to knack najlepsza platformowka od lat, teraz to samo w obozie micro, oby nigdy nie kupil wiiu.

Nie pieprz bzdur, dałem tej grze 4/10 i nigdy nie śmiałbym jej w ten sposób określić.

Opublikowano

Spencer knur, lol.

Teraz to mi trochę żal MS, bo większość niespodzianek leakneło wcześniej. Gra od PG, przecież to by była megatona, gdyby nikt o tym nie mówił (to samo z Beast). To samo Crackdown czy Phantom Dust.

Zabrakło pi.erdolnięcia i gameplay'u Halo 5...

Opublikowano

Mało Kinecta, co dobrze wróży na przyszłość, ale bez zaskoczeń i asów z rękawa. No i za dużo czasu przeznaczone na multiplatformy.

Opublikowano

Konferencja MS w pigulce:

1402336782237.jpg

1402338521134.jpg

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kinecta olali tak jak posiadacze konsoli ;). Osobiście jak miałbym brać xone to nic mnie nie przekonuje, żadna gra aby cieszyć michę eksami :/

@maciomaniak

Wymagamy nowej generacji, czegoś konkretnego i fakt, jak najszybciej skoro konsola już jest na rynku a nie kilku gier albo renderów (te powinny być tylko rok temu)

Edytowane przez WESKER-DL

Opublikowano

Ostatnia nadzieja w Nintendo, oby tego nie z(pipi)ali.

Opublikowano

Jak sie nie ma dużej liczby developeròw first party to nie ma czego pokazać. Mimo wszystko sunset i forza horizon to must have. Microsoft na kolanach i ma pełne usta. Krul Spencer jest nagi.

Opublikowano

Spencer knur, lol.

Teraz to mi trochę żal MS, bo większość niespodzianek leakneło wcześniej. Gra od PG, przecież to by była megatona, gdyby nikt o tym nie mówił (to samo z Beast). To samo Crackdown czy Phantom Dust.

Zabrakło pi.erdolnięcia i gameplay'u Halo 5...

Może jeszcze z Girsa 4.

Słabi jesteście jak cholera :)

Opublikowano

Strasznie przesadzacie z tym hejtem na Microsoft w tej chwili. Konferencję poprowadzili wzorowo, żadnego zbędnego pieprzenia, tylko od razu games, games, games. Ogromny plus za to, aż sam byłem zdziwiony, jakie tempo narzucili. Na plus gameplay z Wiedźmina, na plus parę exów, na plus multiplatformy, na plus wiele gier wydanych w tym roku, na plus nowe tytuły. Co z tego, że większość multiplatform (jak nie wszystkie) będą wyglądać lepiej na PS4? Ważne, że Microsoft się stara i pokazuje co może i wiecie co? wychodzi mu to. Nie zmienia to faktu, że nadal kibicuję Nintendo, ale zauważam "sukces" Xbox One. Tak czy inaczej, konsolą samą w sobie nie jestem zainteresowany (jakoś nigdy do Xbox'a mnie nie ciągnęło ...), a po konferencji Sony pewnie napalę się na PS4 jak szczerbaty na suchary.

Opublikowano

6lN0znA.jpg

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

edyta

a jednak nie ma beki ;(nie grałem wczesniej w wiedźmina :(

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Halo 1-5 na jednej konsoli ze sprawnym multi to mimo wszystko spory system seller.

Project Spark mimo że też na PC, to wygląda na jedną z bardziej twórczych pozycji ostatnich lat. Zawsze byłem pod wrażeniem tego, co ludzie robią w edytorze StarCraft 2 - jeśli tutaj narzędzia będą jeszcze bardziej zaawansowane, to naprawdę Sony będzie mogło tylko pozazdrościć. Nawet z tym Conkerem nie ma co płakać przedwcześnie - przemówił na zwiastunie, równie dobrze może to być pokaz możliwości Project Spark w formie nowej odsłony, a nie "zrób sobie grę sam".

Sunset Overdrive, Forza, Crackdown kilka indyków, gra od Platinum, migawki przyszłych zapowiedzi. No już nie mówcie, że to takie żałosne, bo właśnie dzięki takim exclusive'om Xbone ma szanse wyjść na prostą w ogólnej rywalizacji.

Na minus konferencji nudne multiplatformy oraz nic na temat PC. No i babka ze spoilerem Halo 4, pinda durna.

Tymczasem serio obawiam się, że Sony będzie w tym roku zbyt pewne siebie i wyjdzie z tabelkami, przechwałkami, własnymi indykami i multiplatformami i może garstką exów na 2015/2016.

Nie żebym czuł jakąkolwiek pokusę kupić Xbone, ale IMO aż takie pośmiewisko to już nie jest. Aż takie...

Opublikowano

Kupie tego szrota chociażby dla So, ale myślałem że sony zostanie zmiecione.Jak teraz sony zyebie to e3 [*]

Opublikowano

6lN0znA.jpg

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

To nie trójkąt z Dualshocka ;) To symbol znaku magicznego.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Swietnie, ze bez zbednego pjerdolenia. Swietne ze wiecej exow niz zwykle ... ale czy ich ku.rwa poyebalo z tymi renderami ? Co to ma byc ? Rownie dobrze mogl koles stac na srodku sceny i z kartki czytac tytuly gier. Czasu by zaoszczedzili. Tak czy inaczej FH2, Sunset i przede wszystkim Halo 1-4 ze starym multi/1080p/60fps z dedykami zmuszaja mnie do zakupu sprzetu.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Podobno Sony skróciło konfę do 11 min: 5 min na Project Beast, 5 min na Uncharted i minuta na wyjaśnienie, że wszystkie te świetne multiplatformy z konfy M$ lepiej i płynniej będą hulać na PS4. Tyle wystarczy, żeby wszyscy pojęli, że "PS4 is best place to play".