Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie, single playerowca, w 2006 Halo:CE na kompie na max detalach i rozdziałce, zupełnie nic nie robiło.

Przeciętna giereczka, z ubogą, pustą grafiką. Na mały plus: AI przeciwników coś kombinowało.

Do HL1, HL2 i wielu innych nie miało startu.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 246,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Nic dziwnego ze piecioletnia wowczas ,konolowa gra nie robila wrazenia w 2006 roku ;)

Opublikowano

Dla mnie, single playerowca, w 2006 Halo:CE na kompie na max detalach i rozdziałce, zupełnie nic nie robiło.

Przeciętna giereczka, z ubogą, pustą grafiką. Na mały plus: AI przeciwników coś kombinowało.

Gdybym patrzył na Halo: CE wtedy przez pryzmat gier dostępnych na PC, pięć lat po premierze, to prawdopodobnie też nie byłbym w stanie docenić tej gry. I cieszę się z jednej strony, że odpaliłem dopiero teraz, bo dzięki temu łatwiej mi było zrozumieć pewne ograniczenia, a jednocześnie podziwiać ich wybitnie małą ilość :)

No i ta uboga, pusta grafika już absolutnie nie razi, kiedy podziwiamy wersję zremasterowaną :)

Opublikowano

Ile to już było :facepalmz: .... Halo CE na pececie jest mizernym portem z Xboxa za którego jest odpowiedzialny Gearbox autor słynnego remejka Duke Nukem

Opublikowano

W ogóle grać w Halo na PC, to jak jeść loda przez folię.

Opublikowano

Ile to już było :facepalmz: .... Halo CE na pececie jest mizernym portem z Xboxa za którego jest odpowiedzialny Gearbox autor słynnego remejka Duke Nukem

Pamiętajmy, że Gearbox zrobił pierwszego HL wraz z dodatkami, Brothers in Arms, Borderlands, a to nie były i nie są złe gry, Halo na PC to w ogóle było nieporozumienie spowodowane przez M$, bo z tego co kojarzę platformą wyjściową był "fenomenalny" Windows Vista.

Aczkolwiek przeszedłem i było całkiem miło, Anniversary też niczego sobie, ale puste, podobne przestrzenie zawsze mi się będą kojarzyły z pierwszym Halo.

Opublikowano

Mylisz się to przy Halo 2 platformą wyjściową była Vista, która była wówczas wciskana mocno na siłe

A port Halo:CE Gearbox mimo, że szanuje studio i ich dorobek wyraźnie spartaczyło

Opublikowano

Halo 2 na PC ominąłem szerokim łukiem( po latach na X360 ograłem), stąd i mogło mi się pokićkać.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle XD

Opublikowano

Hmm coś poprawili chyba, a przynajmniej jeżeli chodzi o wyszukiwanie w pojedynke. Za każdym razem znajduję mi grę w matchmakingu w 2-3 minuty max.

EDIT:

7 meczy zagranych bez żadnego problemu (nie licząc wrzucenia na Lockoucie 6vs5:P). Trzeba będzie później sprawdzić czy np. w czwórke też dobrze wyszukuje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ojj fajnie by było, ale prosiłbym na PC, RTSy na konsolach są zbyt ułomne.

Ewentualnie kolejny remaster, tym razem z ODST i Reach i mamy komplet :P

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Słabo mi, słabo O_O

Tylko nie remaster, tylko nie remaster....

W tle słychać głos kobiety:

"Captain wake up. Somethi9ng has happened."

Pewnie jakiś internetowy dow(nene).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jaram się ;D

Proszę tylko niech zrealizują te wstępne koncepcję z  artówHalo Wars

Concept_Art.png

Opublikowano

Pewnie fake, ale serce zabiło szybciej :)

Opublikowano

Chodzą plotki, że 343 Industries przygotowuje jakiś tytuł obok Halo 5 w tym samym momencie, studio jest bardzo duże. Kto wie, czy to nie Halo Wars 2 ;)

Oby nie remaster.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

przecież to fake i co niby jest 15/16 grudnia ?  ale HW2 chętnie bym przytulił, gra od której polubiłem serie (H2, H3 to bieda) mój ulubiony konsolowy RTS z mega klimatem i miażdżącym OST 

Opublikowano

Hmm coś poprawili chyba, a przynajmniej jeżeli chodzi o wyszukiwanie w pojedynke. Za każdym razem znajduję mi grę w matchmakingu w 2-3 minuty max.

EDIT:

7 meczy zagranych bez żadnego problemu (nie licząc wrzucenia na Lockoucie 6vs5:P). Trzeba będzie później sprawdzić czy np. w czwórke też dobrze wyszukuje.

Fakt, dzisiaj grałem dość dużo i mecze szukał w miarę szybko. Po 17tej tak do 10 minut max. Pierwszy raz w życiu grałem w stare H2 na multi, wspaniały feeling. BRa bardzo przyjemna w użyciu.

Natomiast jakiś bug w kampanii H2 zresetował mi postęp, w misji na przedmieściach. Gram na legendarnym i przebiłem się do rzeki przez uliczki, teraz wracam do gry a tu zonk, gra staruje od początku po rozbiciu pelikana. No nic, bólu wielkiego nie ma ale mogło by się takie coś nie dziać..

Opublikowano

czekam na opinie z multi, czy stara ekipa dalej gra, czy jest ten fun co kiedys :)

pzdr