Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 245,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Na 5, ale tu już musisz sam sobie wyczuć balans między celnością, a czasem reakcji.

Opublikowano

Skonczylem wlasnie halo 2 i nie dostalem aczkow za skonczenie calej kampani, dostane pozniej czy znowu jakis bug?

pisałem o tym niedawno. Miałem to samo, mi wpadły 3 albo 4 dni po skończeniu gry.

Opublikowano

Witam. Szukam wraz z kolegą ludzi chętnych do wspólnego grania w Halo:MCC. Gramy głównie późnym wieczorem. Nie jesteśmy jacyś pro, ale coś tam gramy. Jeżeli jest ktoś chętny to piszcie GT: FafikPL, TirecesIX. 

Opublikowano

Sa problemy z dolaczeniem do gry w multi H2 i innych czesci ?

Opublikowano

Trochę cisza w tym wątku, rozumiem, że nowe gry zawróciły w głowach.

Grę powinienem mieć jutro i teraz pytanie, czy wszystko już jest ok? Nie jakiś bugów? Popatchowali wszystko ładnie? Grają ludzie online?

Opublikowano

Trochę cisza w tym wątku, rozumiem, że nowe gry zawróciły w głowach.

Grę powinienem mieć jutro i teraz pytanie, czy wszystko już jest ok? Nie jakiś bugów? Popatchowali wszystko ładnie? Grają ludzie online?

Już poprawili prawie wszystko, jedynie zdarzają się z czasem ale naprawdę rzadko błędy w menu głównym. Ogólnie to masa ludzi gra w każdą część patrząc na to że dość szybko znajduje mecze.

Opublikowano

Ja nie gram, ale u mnie pod względem popularności wśród znajomych MCC wyprzedzają jedynie Wiedźmin 3, Forza Horizon 2 i Forza Motorsport 5. Generalnie ruch w grach śledzę na bieżącą i na MCC jest ewidentnie cały czas tendencja w górę. TitanFall słabł, a MCC cały czas zyskiwało, szczególnie po większej serii patchy było to zauważalne.

Opublikowano

Bugi sie zdarzaja, mi poki co przytrafil sie z aczkami (nie wpadly mi za przejscie singla w Halo2), ale gra jest juz porzadnie zalatana i naprawde warto ja kupic.

Opublikowano

Ma ktoś problemy z uruchomieniem  HALO ODST ? - bo jak się ją odpala? - osobno nie można,

a w meny głównym "COLEKCJI SZEFA" nie widać H:ODST.

Już 2 razy ściągnąłem/zainstalowałem ODST, w grach widać ją obok KOLEKCJI SZEFA jako

dodatek "HALO3: ODST" (7,9GB) a gry z nikąd nie można uruchomić.

Edytowane przez Paweł Dziuba

Opublikowano

Menu głównym wchodzisz w zakładkę Halo 3 i tam masz do wyboru podstawowa kampania czy dodatek odst

Opublikowano

W lobby pustki pewnie, nie oplaca sie brac gry przed premiera H5

Opublikowano

Menu głównym wchodzisz w zakładkę Halo 3 i tam masz do wyboru podstawowa kampania czy dodatek odst

Jest; działa; doceniam expresową odpowiedź, kubson :-)}

Opublikowano

W Lobby nie ma pustek dziś chwilę wreszcie pograłem .  Od razu mi mecz znalazło. Ta kampania ODST to darmowa czy płatne dlc ?

Opublikowano

Panowie, a język w H4 w sytuacji, gdy mamy ustawiony w konsoli na Polski nam poprawili już?

Ogrywam ostatnio H1A, ale gdyby ktoś aktualnie inną część przechodził - chętnie dołączę wieczorami.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tzn. co poprawili ? Ja tam nie spotkałem się z żadnym problemem. No chyba, że chodzi o ściągniecie gry z angielskiego sklepiku, wtedy na polskim dashu nie ma dubbingu.

Opublikowano

Właśnie o brak dubbingu mi chodzi. Zostało to jakoś rozwiązane?

Opublikowano

Dobra, Hum się zadeklarował, że pograłby w coopie.

Ja grę zamówię i będę ją miał pewnie wtorek.

Czy ktoś jeszcze miałby chęci i czas? Żeby nie było, że ktoś może tylko raz w tygodniu albo raz na dwa tygodnie czy coś tylko dosyć regularne granie. 

Granie raczej od pierwszej, ew. od 2 części. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pany mam problem. Pare dni temu chciałem z kolesiami ponerdzić w halo cała noc na 2 xboxy + na każdym spli-screen i po zaproszeniu wszystkich do druzyny i próbie wyszukania meczu nie chciało wyszukać tylko wyświetlało że" trwa pobieranie najnowszych danych matchmakingowych".

Jak sprobowalismy na 1 klocu w 4 osoby to smigało. Wtf? Czy to może być wina tego ze bylismy podłączeni do jednej sieci przez Wifi? Przez rj-45 tez nie szło.

W ogóle brak gry po linku to żenada, a w Guardians ma nie być nawet splita to :(

Edytowane przez sznyta.

Opublikowano

Mam pytanie - może głupie - ale dopiero zaczynam moją przygodę z Halo i jeszcze tego nie ogarnąłem:

po zakończeniu meczu multi Halo 4 jest wyświetlona tablica wyników. Jak nic nie naciskam to jest tabela, jak nacisnę B (opisany chyba POWRÓT) to wywala mnie do menu głównego. Od początku wyszukiwani są gracze. Co mam nacisnąć (albo czego mam NIE nacisnąć) aby pozostać w lobby z tymi samymi graczami. 

Opublikowano

nie ma możliwości grania z tymi samymi ludźmi dalej, zawsze bedzie nowych szukac.

Dzięki za odpowiedź. Szkoda że tak to jest rozwiązane, bo czasami długo trwa wyszukiwanie i nie zawsze chce mi się czekać...

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Dobra, Hum się zadeklarował, że pograłby w coopie.

Ja grę zamówię i będę ją miał pewnie wtorek.

Czy ktoś jeszcze miałby chęci i czas? Żeby nie było, że ktoś może tylko raz w tygodniu albo raz na dwa tygodnie czy coś tylko dosyć regularne granie. 

Granie raczej od pierwszej, ew. od 2 części. 

ja mogę :)