Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 246,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Kampania i multi. Wczoraj graliśmy w singla 4, a potem w 5 osób w multik pograliśmy. 

Dzisiaj przechodziłem 8 i 9 misję kampanii w Halo: CE. Myślałem, że rozk*rwię pada, serio. Gra mi dawała taki wpi*rdol, że myślałem, że już nie dam rady. Nad samą 8 misją spędziłem DWIE GODZINY. No masakra co tam się działo. Została mi ostatnia misja i strach myśleć co mnie tam czeka. 

Opublikowano

Kampania i multi. Wczoraj graliśmy w singla 4, a potem w 5 osób w multik pograliśmy.

Dzisiaj przechodziłem 8 i 9 misję kampanii w Halo: CE. Myślałem, że rozk*rwię pada, serio. Gra mi dawała taki wpi*rdol, że myślałem, że już nie dam rady. Nad samą 8 misją spędziłem DWIE GODZINY. No masakra co tam się działo. Została mi ostatnia misja i strach myśleć co mnie tam czeka.

Miałem to samo. Na normalu +czaszki na szybsze zużycie amunicji i większe życie przeciwników. Normalnie chciałem się poddać, ale w końcu poszło. W coopie jest łatwiej. Ostatnio z humulinem graliśmy 2 na heroic i szło całkiem dobrze.

Opublikowano

Powie mi ktos jak ma sie jedynka solo na legendary do reszty czesci?

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

No jest troszke trudniejsza i wymaga troche wiecej cierpliwosci

Opublikowano

K*rwa gram ostatnią misję i osoba, która wpadła na pomysł, żeby były nieskończone fale wrogów powinna zostać k*rwa wyp*ierdolona z roboty od razu z takimi referencjami, że nikt go/jej nie chciałby zatrudnić. No co za pi*rdoloni kretyni.

Jeszcze ta gra chamsko to robi bo wchodzę do pomieszczenia, z którego wychodzą wrogowie, a tam pusto, ale jak już odejdę kawałek to nagle wychodzi 3. Co za zj*by. Jestem obecnie mega wk*rwiony. Zjadę mocno z oceną za takie ch*jstwo. 

Opublikowano

Sutek, tak jak pisze asax :sorcerer:

Opublikowano

Skończyłem. Bardzo słabo zaprojektowana gra, gameplay spoko. Ogólnie polecam w coopie, samemu to katorga. 

Opublikowano

Panie to jest gra z 2001 roku :) Trzeba na niektóre rzeczy przymknąć oko, ale napisz mi proszę gdzie te nieskończone fale wrogów bo nie pamiętam ani jednej takiej akcji w serii.

Opublikowano

Chociażby w ostatniej misji, jak musisz rozwalić bodajże 4 silniki. Po dwie sztuki na obu stronach ogromnego hangaru. Wchodzisz na górę i jest tak, że dopóki nie wejdziesz na samą górę to flood będzie się ciągle respił na ostatnich drzwiach. Sprawdziłem, zayebałem, wparowałem, było czysto. Wyszedłem drzwiami co przyszedłem, przeszedłem 5 metrów, wróciłem się i w rogu już był zrespiony mobek. I one się respiły tak w całym levelu w określonych punktach. W poprzedniej misji to samo było. 

Dla mnie takie rzeczy są nie do zaakceptowania, bo to sztucznie zawyża poziom trudności powodując jedynie frustrację i nie zależy od naszych umiejętności tylko czy tym razem będzie szczęście i wejdzie, bo jak wchodziłem na górę to od razu leciała we mnie paczka granatów. Jak zrashuję to raczej zginę, jak będę czekał zbyt długo to w końcu skończy się ammo a wrogowie cały czas się będę respić.

Oby w 2 nie było takich rzeczy, bo zayebie. 

Aha, checkpointy też w tej grze są nieźle zrąbane. Raz są co chwila, a raz muszę powtarzać po 5, a w 8 misji nawet po 10 minut gameplayu, dosyć wymagającego gameplayu. I potem widzę, że JEDNA misja mi zajęła 2h. :/

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W dwójkę gra się już o wiele przyjemniej i nie pamiętam o takich miejscach, choć też się ginie niemało.

Opublikowano

Faktycznie ten moment, o którym pisze suteq jest niedoje.bany. Zupełnie o nim zapomniałem.

Opublikowano

ja kiedys probowalem solo na legendary ale wymieklem, heroic skonczylem bez wiekszych problemow samemu ale legendary kiepsko

przydalo by sie jeszcze zebrac ekipe i moze porobic playlisty 

Opublikowano

Ja na normalu skończyłem dziś halo 1 i od razu zabrałem się za halo 2. Wow wow wow co za cgi. To sie nazywa remaster! Gdyby nie jumpreza gralbym cały dzień

Opublikowano

Az chyba sobie przejde Halo:ce na legendary jeszcze raz, bo az mnie smieszy ten placz sutka o poziom trudnosci

Opublikowano

Pograłem w dwójeczkę. 6 misji na 15 za mną i powiem, że naprawdę jedynka wypada słabo jeśli chodzi o kampanię przy dwójce. Dwójka jest przede wszystkim bardziej zróżnicowana, zarówno poziomami jak i gameplayem. No i drugi bohater w postaci Arbitera daje radę. Graficznie jest naprawdę zacnie i jestem pod wrażeniem przerobienia tej części. Jest dobrze. :)

Opublikowano

zyebal mi sie save z kampanii halo 4 - laduje mi go do konca i nagle gra freezuje - i tak za kazdym razem

co polecacie - wywalic gierke i od nowa zainstalowac ze sciagnieciem saveow z chmurki?

Opublikowano

Najpierw spróbuj twardego resetu konsoli, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś.

Opublikowano

próbowałem ale to nie to, cos musi byc skopane w pliku

Opublikowano

Szkoda...w moim przypadku 99% problemów z sejwami, tudzież jakichkolwiek innych kłopotów z Łoniakiem załatwia właśnie Hard Reset...

Opublikowano

Kermit a ile misji skonczyles w 4?

Bo ja z Humem i/lub Insem skonczylismy 7 i jak chcialbys pograc to wiesz co robic. :lapka:

Opublikowano

szczerze to nawet nie wiem, lece przed siebie i nie licze xd (chyba tez 6-7 moze byc)

pierw musze sie uporac z tym nieszczesnym sejvem : 3

Opublikowano

Ja dziś powinienem być w stanie popołudniu/wieczorem pograć, o ile nic się nie urodzi, więc jakby co, to :ogor: