Skocz do zawartości

Ratchet and Clank Redux

Featured Replies

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 123,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest też gameplay:  

• Pierwszy Ratchet był na 12 godzin a tu mają być nowe planety, bossowie itp. Nie widzę możliwości by gra miała 6 godzin.   Przy okazji, nowe screeny:            

• Ale dlaczego? Ja też jestem fanem oryginału (który ogrywałem na premierę za czasów PS2) a sam będę grał w PL. Uważam, że takie kreskówkowe tytuły nadają się idealnie pod dubbing. A czy Madagskar i Ep

Opublikowano

Takiego poziomu graficznego oczekiwałem w platformówce po next-genach a nie to co w Knacku. Pixar!

Opublikowano

Premiera dopiero w pierwszym kwartale 2016? Mam głód na tego typu gry. Mogłoby Naughty Dog stworzyć jakiegoś platformera, jak za dawnych, dobrych lat

Opublikowano

Nikt by się nie obraził, gdyby kłamali i zrobili Jaka 4 ;)

Opublikowano

Na yt robi wrażenie, a na ekranie naszych tv, to będzie miazga.

12:10, Pixar :obama:

13:04 ^_^

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tak jak przedmówcy, jaram się i biorę na premierę. Gra wygląda rewelacyjnie. Cieszę się że ta seria ma szczęście i bezboleśnie przechodzi z generacji na generację. I nie dziwi mnie to. Ratchet to esencja konsolowej zabawy. Kolorowa rozpierducha, oparta na sprawdzonym patencie. Będzie hicior.

Edytowane przez aux

Opublikowano

Skończcie juz z tym pixarem. Dobrze, że gra wychodzi bo gier aaa z tego gatunku tyle co kot napłakał ostatnio. Ratchet zawsze na propsie a takie remaki łyknę z chęcią. Szkoda, że na zielonym ścierwie jak wychodzi jakiś remake to faktycznie wygląda inaczej i widac, że twórcy nie ograniczali się do podbicia rozdziałki i jakis kosmetycznych bzdur. Tutaj w końcu mamy coś w ten deseń. Chociaż to w zasadzie gra pisana od nowa więc tez coś innego.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Akurat niedawno odpalałem te grę na ps2 i była to moja pierwsza styczność. Niestety chyba juz za stary na takie cos jestem bo szybko wyłączyłem. Moze ten redux mnie przekona

Opublikowano

zwiastun filmu rewelka 

Opublikowano

Gry chyba nie będzie na WGW, przynajmniej PS Polska nie reklamuje tej gry.

Opublikowano

ogolnie na chwile obecna marketing tej gry jest prawie zerowy, mam nadzieje, ze ruszy z kopyta w okolicach premiery filmu bo nie dosc ze remake zapowiada sie przepysznie to platformowki na tej generecji sa na wymarciu, a to przeciez jeden z najstarszych gatunkow gier konsolowych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jezusku jakie to bedzie piekne, cudowne, grywalne i GOTY, chce w to grac nawet dzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Oj tak, wygląda fenomenalnie. Czekam mocno. 

Opublikowano

Wygląda cudownie.

Jeszcze trochę i kupno PS4 nabierze sensu.

Opublikowano

Dr. Neforius? To on, bo już nie kojarzę czy to on był w pierwszej części, ale głos bardzo podobno. Graficznie bajka, a gameplayowo zapewne litry miodu.

Opublikowano

to on i nie bylo go w jedynce

Opublikowano

Czemu ta gra jest z pasami? Kto wymyśla takie głupoty i kto je akceptuje.

Opublikowano

a nie jest to na potrzeby trailera? ratchet byl juz grywalny na standach na e3 i nie bylo pasow

Opublikowano

Czemu ta gra jest z pasami? Kto wymyśla takie głupoty i kto je akceptuje.

Ta gra nie ma psów, tylko trailery go mają, taki zabieg aby ludzie mylili bajki Pixara z gierką ;)