Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widze CW bez zmian - Ficus i deszcz.

Ide pograc w bete Halo 5  :fsg:

Opublikowano

czekaj Teka zaraz beda posty pisac ze wcale to nie bedzie kupsko bo zapowiada sie unikalna gra, ktora moze byc perelka

od twórcy takich hitów jak kinectimals: now with bears ! :banderas:

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

czyli co jednak rozganiaja sie chmury nad architektura xone?

owHHf9E.jpg

Świetna fotka z GOTY racera i GOTG Arcade racera.
Opublikowano

Powinien być ban na CW za wrzucanie czegokolwiek z tego DC - wszystko rozumiem, ale to już jest tak nudne, przejedzone, monotonne, denne, że patrząc na jakiekolwiek kolejne zdjęcia DC i słysząc o niej, mam dosyć tej gry :/

Opublikowano

A te same gify Daddego i tekst o pelnych ustach to juz nie jest nudny?.

Opublikowano

A te same gify Daddego i tekst o pelnych ustach to juz nie jest nudny?.

Nie, bo zwykle dotyczy czegoś innego, a tutaj jedyną grą wartą uwagi na PS4 jest w tym momencie Driveclub i jest on cały czas przewijany w CW, do wyrzygania... :/

Niech to Bloodborne i The Order szybciej wychodzą, to się zrobi minimalnie ciekawiej.

Opublikowano
Niech to Bloodborne i The Order szybciej wychodzą, to się zrobi minimalnie ciekawiej.

Nie zrobi się - jaranko tymi grami skończy się w dniu premiery. Potem będzie pałowanie się drejkiem.

Opublikowano

Co ty powiesz? Temat Drivecluba ciągle żywy, jakieś ustawki itd., a w temacie Horizon 2 co? Pustka.

Chyba trochę za szybko przeczytałem.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

premiera bloodbrone to będzie ciekawy czas w CW bo wszyscy będziemy kibicować pokrytemu śniegiem żeby przeszedł pierwszy chapter :reggie:.

Opublikowano

Co ty powiesz? Temat Drivecluba ciągle żywy, jakieś ustawki itd., a w temacie Horizon 2 co? Pustka.

Chyba trochę za szybko przeczytałem.

Może dlatego że drajwklub to jedyny sensowny ex tej konsoli? I xboty nie potrzebują ustawek na forum - maja headsety :reggie:

Opublikowano

No o ile przy DS YETI miał łatwo, bo gra wyszła dawno i jest masa poradników + porady od userów na forum tak w przypadku BB sam będzie musiał wszystko rozkminić. Będzie szampańska zabawa. :kaz:

Opublikowano

turniej gdzie do wygrania vita, dwudniowe eventy dla forumowiczow, rywalizacja klanow - tak wyglada spolecznosc na playstation na tym forumku na przykladzie jednej gry, a mamy jeszcze tlou,destiny czy ustawki w b4

co robia boty na swojej konsoli - nic, wszystkie tematy online sa martwe, sezonowcy przeskakuja z gry na gre, juz nikt nie gra w remastera halo, teraz w modzie beta halo5, jak ktos w PW spyta sie o kod do niej to boty zaraz chamskie hasla w rewanzu ze woleli by go spalic niz dac komus spoza ich zamknietego grona 4 osob, oburzenie jak ktos powie ze nikt w forze5 nie gra bo przeciez ta gra tak dawno wyszla (premiera w polsce wrzesien)

Opublikowano

<Czeka na chuyowe kontrargumenty xbotów>

Opublikowano

jak ktos w PW spyta sie o kod do niej to boty zaraz chamskie hasla w rewanzu ze woleli by go spalic niz dac komus spoza ich zamknietego grona 4 osob

Widze Izi juz sie skarzyl  :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

turniej gdzie do wygrania vita, dwudniowe eventy dla forumowiczow, rywalizacja klanow - tak wyglada spolecznosc na playstation na tym forumku na przykladzie jednej gry, a mamy jeszcze tlou,destiny czy ustawki w b4

co robia boty na swojej konsoli - nic, wszystkie tematy online sa martwe, sezonowcy przeskakuja z gry na gre, juz nikt nie gra w remastera halo, teraz w modzie beta halo5, jak ktos w PW spyta sie o kod do niej to boty zaraz chamskie hasla w rewanzu ze woleli by go spalic niz dac komus spoza ich zamknietego grona 4 osob, oburzenie jak ktos powie ze nikt w forze5 nie gra bo przeciez ta gra tak dawno wyszla (premiera w polsce wrzesien)

No na forum psx extreme, w polsce, w kraju w którym 5 osób ma xbona to i tak spoko community jest. 

Opublikowano

ty to przeciez tutaj napisales w CW (ze blagam i laszczyl sie na kolanach o kod czy cos w ten desen) w odpowiedzi jak easye rowniez tutaj napisal o tym kodzie do bety, po tym zagadalem do niego na psn czy z tym trollowal czy serio boty nie chca dawac kodow nawet jak maja bo uwazaja easye za klapka to powiedzial ze to prawda i tyle :D

Opublikowano

to może dlatego takie problemy z matchmakingiem bo po prostu nikt nie chcę z easye grać :frog:?

Opublikowano

Pieprzycie bzdury klapowcy-deszczykowcy, jak zwykle zresztą. Jedynym sposobem zagrania póki co w betę H5 jest posiadanie MCC. Będziecie jeszcze coś w tej sprawie pyerdolić czy takie wyjaśnienie Wam raz na jutro wystarczy?

Opublikowano

heh, forumowy konkurs o vite już zdycha

na klaperskim forum, po brzegi wypchanym klaperskimi użytkownikami którzy wniebogłosy wychwalają dc padają teksty:

pytanie: "moje pytanie brzmi ile dodatkowo regularnych osób bierze udział w turnieju"

odp: " Za mało graczy w tej chwili rywalizuje. "

do wklejania gifów to wszyscy chętni xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.