Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nic się nie pojawia, bo grałem tylko chwilę w wersję konsolowe(na X360 bo miałem GTA Trilogy z pierwszego X) i kamera + celowanie to jest jakaś patologia, w 3 to samo. Nie wyobrażam sobie żebym mógł przejść te gry z takim celowaniem. Za to w SA już był miód.

No dokładnie, bo właśnie niektórzy bronią peesdwójkowej Vice City,a dla mnie jest niegrywalna. Tak jak mówisz, dopiero konsolowe San Andreas było ok.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wracając do tematu:

As we mentioned in our performance analysis, Dying Light operates at a rendering resolution of 1920x1080 on PS4 while Xbox One is in the region of 1536x1080,

Between the two console versions we definitely have to give the nod to the PS4 version with its improved frame-rate and better texture streaming, its higher resolution, and a near complete lack of screen-tear.

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-dying-light-face-off

nie dał rady, spadki do 20 fps na Xbox przy 1536x1080   :daddy:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

wracając do tematu:

As we mentioned in our performance analysis, Dying Light operates at a rendering resolution of 1920x1080 on PS4 while Xbox One is in the region of 1536x1080,

Between the two console versions we definitely have to give the nod to the PS4 version with its improved frame-rate and better texture streaming, its higher resolution, and a near complete lack of screen-tear.

Podziękuj Techlandowi a nie Xbox Łan.

Opublikowano

Nie no, Figaro ukończył normalnie TLOU, grając w gierkę.

NIE KŁAM!!!!11

(czepiam się go bo zasłużył...)

Kuźwa, z tym Dying Light tez wtopa :/

Opublikowano

wracając do tematu:

do konca roku nie bedzie roznic w multiplatformach

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Wina ubisoftu,konami, techlandu, cdp red itd.  :reggie:

Opublikowano

wracając do tematu:

Taaa, jasne.

MGS V PP w 720p

Opublikowano

Kolejny co wymienia Ubi obok CDP Red. Może jeszcze PAWCIO wymień ROCKSTARA kur.wa co? :[

;)

Opublikowano

Ssx, skończyłem TLOU dawno temu.

Yhm, na YT się nie liczy.

Jaki ty, (pipi)a, śmieszny jesteś.

Opublikowano

Kolejny co wymienia Ubi obok CDP Red. Może jeszcze PAWCIO wymień ROCKSTARA kur.wa co? :[

;)

rOCKSTAR  :Coolface:

Opublikowano

:whyyy:

Opublikowano

wracając do tematu:

Taaa, jasne.

MGS V PP w 720p

cytuje tylko co maciomaniak pisał w zeszłym roku
Opublikowano

wracając do tematu:

xD to tu jest jakis temat?

Opublikowano

Ssx, skończyłem TLOU dawno temu.

Szkoda, że ty nie jesteś.

Opublikowano

Na szczęście dx12 nadchodzi, jego moc sprawi że zakończą się wojny, nie będzie głodu ani chorób a na xboxie gry będą chodzić w 4k i 60fpsach.

Opublikowano

Pewnie trup za 40 zl z allegro, kupiony aby wygrywac dyskusje w CW

Na pewno tak, pewnie nawet bez kabli i padów

stare zdjęcie pewnie dlatego, bo xbox został szybciutko puszczony na allegro jako 100% sprawny w kategorii nowe, bo trzeba było 200 zł na ratę na PS4 odzyskać  :obama:

Zaraz podłączy i zrobi zdjęcie TV

Oczywiście, to CW, to wojna, nie ma odpuszczania pomówień:

63iMbDM.jpg

Boty tak zaorane :shotgun:

Opublikowano

Bo ci uschnie.

Opublikowano

Medal of Honor Warfighter, którego prawilnie przypominam Mazzeo kupił i skończył.

kupiłem dla grafiki, tak jak klapki kupią The Order. Z tym że ja zapłaciłem za niego 30zł, a klapki zabulą 250zł.

Opublikowano

Szkoda, że ty nie jesteś.

Że niby ja próbuję się do kogoś doyebać, ale mi nie wychodzi?

Może lepiej wracaj do jarania się Windowsem.

Opublikowano

wow ma xboxa 360 i skończył wiedzimina 2, ja mam platynę w GOWIe 3  :sorcerer:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Podobno klapy ogrywaja xboxowe gry na pc. Podobno. Observer sam sie zaorales, chyba ze wczesniej byles w zielonym raju, ale zostales z niego wyrzucony.

Opublikowano

Medal of Honor Warfighter, którego prawilnie przypominam Mazzeo kupił i skończył.

kupiłem dla grafiki, tak jak klapki kupią The Order. Z tym że ja zapłaciłem za niego 30zł, a klapki zabulą 250zł.

MoH Warfighter dla grafiki. Co ja czytam. Przecież to gunwo żadnego stylu graficznego nie miało. Już ten z 2010 był lepszy.

Opublikowano

Podobno klapy ogrywaja xboxowe gry na pc. Podobno.

ta, witcher xboxowa gra, na port dwojki chyba z rok boty musialy czekac. a jedynka wiadomo.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.