Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak to mówią "wnętrze super, ale okładka do dupy". Coś za coś.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No sorry bardzo, ale to nie w xboxowym padzie pękają gumki na gałkach po 3 tygodniach użytkowania.

Opublikowano

http://www.videogamer.com/ps4/the_last_of_us_remastered/news/uncharted_would_be_a_good_candidate_for_ps4_remaster_says_yoshida.html

jak któryś raz z kolei czytam o jakimś remasterze w 1080/60fps to coś we mnie umiera w środku. Rozumiem Halo, od biedy TLOU, ale teraz każe g.ówno będą portować? Najgorzej że sami gracze tego chcą.

Opublikowano

No sorry bardzo, ale to nie w xboxowym padzie pękają gumki na gałkach po 3 tygodniach użytkowania.

Super, pad od Xboxa taki świetny, szkoda tylko że konsola do duuupy z zasilaczem wielkości połowy Xboxa 360 Slim, o samej wielkości konsoli nie wspominając.

Wady konstrukcyjne zawsze da się poprawić, zresztą już to Sony zrobiło i nowe są z innymi gumkami, ale wypuszczenie takiego syfu jakim jest konsola Xbox One i jej oddzielny zasilacz to żal, gdzie to dać w nowoczesnym salonie?

Powiedzmy takim

bialy-nowoczesny-salon.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

http://www.videogamer.com/ps4/the_last_of_us_remastered/news/uncharted_would_be_a_good_candidate_for_ps4_remaster_says_yoshida.html

jak któryś raz z kolei czytam o jakimś remasterze w 1080/60fps to coś we mnie umiera w środku. Rozumiem Halo, od biedy TLOU, ale teraz każe g.ówno będą portować? Najgorzej że sami gracze tego chcą.

A niech robią full HD, przecież cała ekipa robić tego nie będzie. Póki co, uncharted się nie robi, wiec nie wiem o co szum, a shu dobrze wyjaśnił, spora część posiadaczy ps4 nigdy nie miało ps3, wiec tanim kosztem można sprzedać trochę kopii.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Super, pad od Xboxa taki świetny, szkoda tylko że konsola do duuupy z zasilaczem wielkości połowy Xboxa 360 Slim, o samej wielkości konsoli nie wspominając.

Wady konstrukcyjne zawsze da się poprawić, zresztą już to Sony zrobiło i nowe są z innymi gumkami, ale wypuszczenie takiego syfu jakim jest konsola Xbox One i jej oddzielny zasilacz to żal, gdzie to dać w nowoczesnym salonie?

Powiedzmy takim

Xbox One jest dla prawdziwych graczy, a nie ciot grających w salonie w nowe CoDy i Battlefieldy. W takim salonie nie ma gdzie gier trzymać, a co dopiero zasilacza.

Opublikowano

Powiedzmy takim

Co ci zasliacz przeszkadza? ja go mam schowanego za szafką i go w ogóle nie widzę. Nie ma to jak robić z dupy problem.

A do tego salonu w chui pasuje to

white-xbox-one-1024x682.jpg

Opublikowano

Eurogamer mówi, że Sniper Elite 3 chodzi gorzej na Xbox One, ale zaraz... tutaj są kompletnie odwrotnie wyniki!

No jak to tak? Przecież to Gamingbolt. Zatem któryś z nich kłamie!

Opublikowano

Specjalnie na potrzeby Console Wars wysiliłem się trochę i zrobiłem ekstremalnie skrótowy przegląd poprzedniej i obecnej generacji. Oto i on:

wt5dc89cr8th_t.jpg

Pozdro dla kumatych.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dobrze dobrane foto dla Xbone. Fatamorgana - bo xbotom się wydaje, że mają dużo gier.

Opublikowano

Eurogamer mówi, że Sniper Elite 3 chodzi gorzej na Xbox One, ale zaraz... tutaj są kompletnie odwrotnie wyniki!

No jak to tak? Przecież to Gamingbolt. Zatem któryś z nich kłamie!

Hmm

Komu tu wierzyć, szanowanemu eurogamerowi, którzy potwierdzili tylko to o czym sami twórcy mówili że gra będzie odstawala na Xbox One czy jakiemuś serwisowi noname.com

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Beka z tych dwóch filmików, na jednym wersja xboxowa zapierdziela o 15-20 klatek gorzej od ps4..

Jednak następny film pokazuje,ze wersja xboxowa praktycznie trzyma stałe 60 klatek a ps4 ma dropy i się dlawi: D

Raczej beka z chorągiewki. RedGamingTech - co to w ogóle jest?

Wygląda jakby ich skrypt rozerwane klatki liczył podwójnie :lol:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Beka to jest z twórców, którzy nie potrafią zrobić gry, która latała by na obu konsolach w stałych 60pfsach. A patrząc po tym jak ona wygląda to powinna tak chodzić.

Opublikowano

Beka to jest z twórców, którzy nie potrafią zrobić gry, która latała by na obu konsolach w stałych 60pfsach. A patrząc po tym jak ona wygląda to powinna tak chodzić.

To swoją drogą
Opublikowano

Dajcie sobie spokój z tym przeciętniakiem. 

Opublikowano

na tym video dodatkowo nie ma synchro scen, jest jakieś 5sec lub więcej różnicy

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z tym przeciętniakiem.

Internety piszą ze gra całkiem ok.
Opublikowano

Ja dzisiaj kupuje za cebulowe dolce z gamestopu <3 ms taki dobry

Opublikowano

No zła nie jest ale dobrą grą też bym jej nie nazwał.

Opublikowano

Nikogo nie zaskoczy, bo już w dniu zapowiedzi mówiono o innych platformach.

Opublikowano

Tylko wygląda na to, że nawet nie timed exclusive, skoro "alongside PlayStation 4 and Vita".

No ale Sony takie dobre, promuje gry multiplatformowe. ;>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.