Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nawet cię teraz zrozumiałem, robisz postępy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

srać w gacie.

Opublikowano

Po drugiej stronie mamy według DF i wszystkich graczy bez wady wzroku, najładniejszą grę jaka wyszła w ogóle

Chciałbym poznać zdanie graczy posiadających honor, pomożesz? A nie, sorry, to nie do ciebie.

Opublikowano

Tak patrzę, to Yeti pozostał chyba ostatnim zaślepionym bojownikiem w CW, który nie potrafi pogodzić się z wyborem gorszego sprzętu od bankrutującej firmy. 

PS4 pokrytehańbą doskonale do siebie pasują.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Koleś, którego xbone potyrał tak bardzo, że zaczął grać w dotę 2 na blasze, pisze o PS4 "gorsza konsola" :dynia: :dynia: :dynia:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

wklejcie bomby prawdy Macio z lutego

Opublikowano

Powiedzial gosc co ogral 58 gier :dynia:

ej, ale weź się nie smiej nie każdemu tata daje wystarczająco pięniedzy na gry

Opublikowano

Masz racje...jest mi teraz glupio i przykro :frog:

Lam najmocniej przepraszam za swoje żałosne zachowanie :frog:

Opublikowano

Dlatego CW to tylko i wyłącznie beka, jak można brać na poważnie kogoś, kto nie ograł minimum 1000 gier na past genach (PS3/Wii/X360) w kwestii wyboru LEPSZEJ dla GRACZA konsoli? :dynia:

Opublikowano

Koleś, którego xbone potyrał tak bardzo, że zaczął grać w dotę 2 na blasze, pisze o PS4 "gorsza konsola" :dynia: :dynia: :dynia:

Dalej mnie to śmieszy, jak ludzie postrzegają Dotę, która jest bardziej wymagająca od dowolnej gry na tej twojej PS4, jaka pojawi się przez cały czas trwania tej generacji. 

Ale lepiej grać w The Order  :reggie:

Opublikowano

Oho zaczyna się xD od jutra tibia i cs co macio?

Opublikowano

No tak, LoL, Tibia, CS, w to musi grać każdy PCtowiec, platforma dla gimbusów przecież :reggie:

Opublikowano

Wszystkie darmowe gry są dla gimbusow. Lol, minecraft, tibia, dota 2 etc. Bo udźwignie je nawet najgorszy pc i są za DARMO.

Opublikowano

Prosilbym osoby ktore nie maja pojecia o czym mowia o nie zabieranie głosu. Dziekuje.

Opublikowano

Ori przepiękna gierka, po prostu CUDNA. W M$ pracują debile, jak można było z takiej perełki nie zrobić exa? Ori to pierwsza gra, którą dopisałbym do listy must have. Gdyby tak uzbierało się z 10 takich tytułów pomyślałbym o kupnie X0. Kochany M$ jak widać powolutku uśmierca xboxa i przechodzi na rynek PC. ICO, SOTC, Ori (w przyszłości Rime)- chce takich klimatycznych gier więcej! Soundtrack z Ori - orgazm dla uszu! To jest już fakt, combo w postaci PC oraz PS4 jest idealnym rozwiązaniem dla graczy.

Opublikowano

To juz nie pierwsza gra gdzie ps4 radzi sobie slabiej z teksturami, czo to ma byc kierwa, nie o rozmazane 1080p walczylem.

No co to jest za guwno rozmazane:

I5mkUla.png

sr.png

89174b69a497c6cb2b1bb9316ac5d9b7.jpg

qmewOwf.png

grafika sie nie liczy

no cóż kolejna gorsza multiplatforma na szrota ps4, to już tradycja  :)

Opublikowano

Ej ale serio, ludzie z mniejszą niż 500 ilością gier na tagach nie powinni zabierać tu głosu.

Opublikowano

Ori przepiękna gierka, po prostu CUDNA. W M$ pracują debile, jak można było z takiej perełki nie zrobić exa? Ori to pierwsza gra, którą dopisałbym do listy must have. Gdyby tak uzbierało się z 10 takich tytułów pomyślałbym o kupnie X0. Kochany M$ jak widać powolutku uśmierca xboxa i przechodzi na rynek PC. ICO, SOTC, Ori (w przyszłości Rime)- chce takich klimatycznych gier więcej! Soundtrack z Ori - orgazm dla uszu! To jest już fakt, combo w postaci PC oraz PS4 jest idealnym rozwiązaniem dla graczy.

Ten post jest tak głupi, że nie powinienem go nawet komentować.

Jeżeli MS jest głupi bo pozwolił Ci grać w Ori na PC, to jak określić Ciebie, który na to narzeka?  :dynia:

Czy po stronie klaperii są już sami psychopaci z IQ 60?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

10952445_868800126499390_600133214014038

ja yebie jaki zlot sebixów by oglądać tego najsłabszego csa w historii xDDD

czy jakiś mod sprawdził czyim alterem jest Artesal?

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.