Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fake, ale już mnie nic nie zdziwi w tej generacji.

Opublikowano

To jest real?

Jak tak to 

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nawet jak nie to tylko kwestia czasu. :/

Bluber pewnie pierwszy w kolejce będzie. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bluber wszystkie ograł, moze chetnie by sobie przypomnial cała sage w hd.

Opublikowano

nic, bo nie istnieje  :thumbsup:

Opublikowano

Czyli dla blubera Bloodborne to przykrywka, on wiedział ze taka kolekcja sie pojawi.

Opublikowano

nic, bo nie istnieje  :thumbsup:

JESZCZE

Opublikowano

Chcecie chyba powiedziec, ze ta seria

JESZCZE SIE SPRZEDAJE

Edytowane przez asax

Opublikowano

Czemu Bloodborn na dużym TV wygląda tak jak gra z PS3 i to taka niezbyt piękna. Wiem, że nie o grafikę w tej grze chodzi ale początek wygląda po prostu paściarsko ;/

Opublikowano

Znam typa co kupil wszystkie czesci poza 1 i zadnej nie przeszedl. Po wydaniu 500zl czy nawet wiecej na serie stwierdzil, ze wszystkie czesci sa takie same i w gruncie rzeczy slabe. Majac takich nabywcow nie dziwi mnie popularnosc serii.

Opublikowano

Czemu Bloodborn na dużym TV wygląda tak jak gra z PS3 i to taka niezbyt piękna. Wiem, że nie o grafikę w tej grze chodzi ale początek wygląda po prostu paściarsko ;/

TEN DESIGN

Opublikowano

Ok, grafika nie jest najwyższych lotów ale słaba tez nie jest.

Jaki masz tv?

Opublikowano

Ins bez telewizora za 10k nawet nie podchodź.

Opublikowano

Ok, grafika nie jest najwyższych lotów ale słaba tez nie jest.

Jaki masz tv?

Design to jedno, ale sama grafika to tragedia =/ Chyba żadna gra nie wywarła na mnie tak złego wrażenia w tej generacji O_o

Panasonic TX-P50GT60

Opublikowano

Nie o to chodzi, w tej grze odbiór koloru czarnego jest ważny.

Gra i tak wyglada lepiej niz Alpha czy tam beta w która grałem wczesniej.

Edit, na tym panasie powinna byc klasa sama w sobie.

To Ty The Evil Within nie widziałeś :-)

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

milion godzin w destiny zrobilo swoje, swoja droga to tez fenomen, ze w tak hejtowanej przez niego grze ma tyle godzin na xone i ps4

sa rzeczy ktorych nigdy nie zrozumiesz....

Opublikowano

<figaro> BLOODBORNE WYGLĄDA SUPER TO TYLKO PRZYCISK SHARE POGARSZA GRAFIKE </figaro>

No Tobie pozostaje youtube, twitch wiec tam to juz ch.ujowa grafika.

milion godzin w destiny zrobilo swoje, swoja droga to tez fenomen, ze w tak hejtowanej przez niego grze ma tyle godzin na xone i ps4

sa rzeczy ktorych nigdy nie zrozumiesz....
Tak jak wyciąganie pistoletu z inventory?
Opublikowano

Właśnie Radovan wpadł pod teksturę w BB. Ah ta jakość gier Sony. 

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na moim Panasie też szału nie robi, pewno wina telewizora  :frog:

Opublikowano

to znowu grafika matters? hmmmm to moze pc anyone? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.