Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie każda gra warta jest odświeżania jej w HD ale dzięki temu że są takie perełki byłem w stanie skończyć Resident Evil 4 w HD bo nigdy wcześniej ani na GC ani na PS2 nie grałem. To był świetny czas.

A tymi faktycznie bym nie pogardził. Marzy mi się nowiutki Exhumed na silniku Unreal czy jaki tam teraz jest najnowszy. Przemierzanie pustynnej burzy, wbicie się do środka piramidy, cofanie w czasie do dawnego Egiptu i odrąbywanie maczetą przerośniętych wilczych łbów z ciał mumifikowanych przeciwników. Ehhhh

PowerSlave_PC_08.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PHANTASMAGORIA HD REMASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

phantasmagoria-3.jpeg

phantasmagoria-Screen07.jpg

Opublikowano

Zbyt brutalne gry jak na konsole. A na PC nie trzeba remastera, wystarczy zmienić rozdzielczość na wyższą i detale tekstur na ultra.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ale ta gierka to jest paść. Większość tych gierek to były crapy, a ludzie się wtedy jarali fotorealizmem na komputrze.

Opublikowano

wiem ze pasc ale fajnie by bylo te gore zobaczyc w HD, teraz takich gier i im podobnych juz chyba na pc nie robia :D

Opublikowano

wiem ze pasc ale fajnie by bylo te gore zobaczyc w HD, teraz takich gier i im podobnych juz chyba na pc nie robia :D

Nie przypominam sobie ostatnimi czasy takiej gierki, ale jeżeli kogoś męczą wspominki, to niech odpala nowe przygody Texa Murphego. Też paść z fotorealistyczną grafą.

Z gier w które bałem się grać: AvP na PC. Pograłem z 30 minut i wyłączyłem, nie dałem rady. Silenta 1 ledwo skończyłem, na całe szczęście bosowie roźluźniali klimat.

Opublikowano

Bede pewnie juz nudny ale - SYSTEM SHOCK 1 REMATER111!

@Ficus

Pare dni temu zaciagnalem Phantasmagorie ;D

Opublikowano

Nie przypominam sobie ostatnimi czasy takiej gierki, ale jeżeli kogoś męczą wspominki, to niech odpala nowe przygody Texa Murphego. Też paść z fotorealistyczną grafą.

Z gier w które bałem się grać: AvP na PC. Pograłem z 30 minut i wyłączyłem, nie dałem rady. Silenta 1 ledwo skończyłem, na całe szczęście bosowie roźluźniali klimat.

jedynka zolnierzem to byly pelne majtki co minute :D dwojka juz tak straszna nie byla i nawet skonczylem ale jedynki mimo staran zadna z trzech ras nie skonczylem :D

moj remaster marzen umarl pare miescy temu na kicstarterze....OUTCAST HD :( :( :(

Opublikowano

Z remasterów chciałbym stare przygodówki od Lucasa i Sierry. Do tego Discworld 2 i Blade Runnera...

Opublikowano

jedynka zolnierzem to byly pelne majtki co minute :D dwojka juz tak straszna nie byla i nawet skonczylem ale jedynki mimo staran zadna z trzech ras nie skonczylem :D

moj remaster marzen umarl pare miescy temu na kicstarterze....OUTCAST HD :( :( :(

Projekt z Kickstartera to jakiś potworek.

O wiele lepiej wygląda to:

Opublikowano

Z remasterów chciałbym stare przygodówki od Lucasa i Sierry. Do tego Discworld 2 i Blade Runnera...

jeśli grim fandango odniesie relatywny sukces nie zdziwiłbym się wysypem tego typu projektów :).

Opublikowano

taki monkey island3 d dzis wyglada bajecznie

Opublikowano

magia ręcznie rysowanych gierek.

Opublikowano

PHANTASMAGORIA HD REMASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

phantasmagoria-Screen07.jpg

Mendrka przypomina.

Opublikowano

Dobre gry nie potrzebują "HD" remasterów. Dobra gra będzie dobrą nawet lata/dekady po premierze. Coś, czego przeciętny konsolowiec rzucający kasą za ładne świecidełka w kolejnym pifpafie 900p 30fps FOV 60 nie pojmie.

03174.jpg

Deus-Ex-1.jpg

TES_Daggerfall3.jpg

Opublikowano

3TKWYBi.jpg

Opublikowano

Jadłem :confused:.

Rozumiem przez to, że oryginalna wersja z facetem bez połowy twarzy nie była tak wstrząsająca jak wersja ze zdjęciem Mendrka :P?

Opublikowano

Zbyt brutalne gry jak na konsole. A na PC nie trzeba remastera, wystarczy zmienić rozdzielczość na wyższą i detale tekstur na ultra.

Tak, zmieniasz rozdzielczość oraz detale tekstur i masz Phantasmagorie w fHD. I to z płyty CD 700mb. Te PC faktycznie cudowne. 

Opublikowano

Cieszę się, że wreszcie zaczynasz to doceniać!

Opublikowano

Tak, zmieniasz rozdzielczość oraz detale tekstur i masz Phantasmagorie w fHD. I to z płyty CD 700mb. Te PC faktycznie cudowne. 

Phantasmagorie w 4K !!!

Opublikowano

Bioshock Definitive Edition nadchodzi(watpie,ze zapowiedza nowego Bio)

hyEOwQ3.jpg

Conker jednak powstaje?

JqV5g1v.png

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.