Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie każda gra warta jest odświeżania jej w HD ale dzięki temu że są takie perełki byłem w stanie skończyć Resident Evil 4 w HD bo nigdy wcześniej ani na GC ani na PS2 nie grałem. To był świetny czas.

A tymi faktycznie bym nie pogardził. Marzy mi się nowiutki Exhumed na silniku Unreal czy jaki tam teraz jest najnowszy. Przemierzanie pustynnej burzy, wbicie się do środka piramidy, cofanie w czasie do dawnego Egiptu i odrąbywanie maczetą przerośniętych wilczych łbów z ciał mumifikowanych przeciwników. Ehhhh

PowerSlave_PC_08.png

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PHANTASMAGORIA HD REMASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

phantasmagoria-3.jpeg

phantasmagoria-Screen07.jpg

Opublikowano

Zbyt brutalne gry jak na konsole. A na PC nie trzeba remastera, wystarczy zmienić rozdzielczość na wyższą i detale tekstur na ultra.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ale ta gierka to jest paść. Większość tych gierek to były crapy, a ludzie się wtedy jarali fotorealizmem na komputrze.

Opublikowano

wiem ze pasc ale fajnie by bylo te gore zobaczyc w HD, teraz takich gier i im podobnych juz chyba na pc nie robia :D

Opublikowano

wiem ze pasc ale fajnie by bylo te gore zobaczyc w HD, teraz takich gier i im podobnych juz chyba na pc nie robia :D

Nie przypominam sobie ostatnimi czasy takiej gierki, ale jeżeli kogoś męczą wspominki, to niech odpala nowe przygody Texa Murphego. Też paść z fotorealistyczną grafą.

Z gier w które bałem się grać: AvP na PC. Pograłem z 30 minut i wyłączyłem, nie dałem rady. Silenta 1 ledwo skończyłem, na całe szczęście bosowie roźluźniali klimat.

Opublikowano

Bede pewnie juz nudny ale - SYSTEM SHOCK 1 REMATER111!

@Ficus

Pare dni temu zaciagnalem Phantasmagorie ;D

Opublikowano

Nie przypominam sobie ostatnimi czasy takiej gierki, ale jeżeli kogoś męczą wspominki, to niech odpala nowe przygody Texa Murphego. Też paść z fotorealistyczną grafą.

Z gier w które bałem się grać: AvP na PC. Pograłem z 30 minut i wyłączyłem, nie dałem rady. Silenta 1 ledwo skończyłem, na całe szczęście bosowie roźluźniali klimat.

jedynka zolnierzem to byly pelne majtki co minute :D dwojka juz tak straszna nie byla i nawet skonczylem ale jedynki mimo staran zadna z trzech ras nie skonczylem :D

moj remaster marzen umarl pare miescy temu na kicstarterze....OUTCAST HD :( :( :(

Opublikowano

Z remasterów chciałbym stare przygodówki od Lucasa i Sierry. Do tego Discworld 2 i Blade Runnera...

Opublikowano

jedynka zolnierzem to byly pelne majtki co minute :D dwojka juz tak straszna nie byla i nawet skonczylem ale jedynki mimo staran zadna z trzech ras nie skonczylem :D

moj remaster marzen umarl pare miescy temu na kicstarterze....OUTCAST HD :( :( :(

Projekt z Kickstartera to jakiś potworek.

O wiele lepiej wygląda to:

Opublikowano

Z remasterów chciałbym stare przygodówki od Lucasa i Sierry. Do tego Discworld 2 i Blade Runnera...

jeśli grim fandango odniesie relatywny sukces nie zdziwiłbym się wysypem tego typu projektów :).

Opublikowano

taki monkey island3 d dzis wyglada bajecznie

Opublikowano

magia ręcznie rysowanych gierek.

Opublikowano

PHANTASMAGORIA HD REMASTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

phantasmagoria-Screen07.jpg

Mendrka przypomina.

Opublikowano

Dobre gry nie potrzebują "HD" remasterów. Dobra gra będzie dobrą nawet lata/dekady po premierze. Coś, czego przeciętny konsolowiec rzucający kasą za ładne świecidełka w kolejnym pifpafie 900p 30fps FOV 60 nie pojmie.

03174.jpg

Deus-Ex-1.jpg

TES_Daggerfall3.jpg

Opublikowano

3TKWYBi.jpg

Opublikowano

Jadłem :confused:.

Rozumiem przez to, że oryginalna wersja z facetem bez połowy twarzy nie była tak wstrząsająca jak wersja ze zdjęciem Mendrka :P?

Opublikowano

Zbyt brutalne gry jak na konsole. A na PC nie trzeba remastera, wystarczy zmienić rozdzielczość na wyższą i detale tekstur na ultra.

Tak, zmieniasz rozdzielczość oraz detale tekstur i masz Phantasmagorie w fHD. I to z płyty CD 700mb. Te PC faktycznie cudowne. 

Opublikowano

Cieszę się, że wreszcie zaczynasz to doceniać!

Opublikowano

Tak, zmieniasz rozdzielczość oraz detale tekstur i masz Phantasmagorie w fHD. I to z płyty CD 700mb. Te PC faktycznie cudowne. 

Phantasmagorie w 4K !!!

Opublikowano

Bioshock Definitive Edition nadchodzi(watpie,ze zapowiedza nowego Bio)

hyEOwQ3.jpg

Conker jednak powstaje?

JqV5g1v.png

Edytowane przez Zaqair

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.