Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w razie takiego obrotu spraw to nie ma już sensownego argumentu przeciwko inwestowaniu w wielki zderzacz pikseli.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

klapeczki nie tylko grają 2 razy w te same gry - oni nawet siebie nawzajem mogą 2 razy plusować za tego samego posta xD

2r4khlc.jpg

Opublikowano

Jak ona stoi na tej półce, skoro można ją trącić nogą? Półka jakaś mała? Konsola wystaje? Nie mogę sobie tego uzmysłowić jakoś.

W pokoju mam tak, że jak mi się nie chce składać kanapy na której śpię to gram na leżąco, do tv mam dość daleko i muszę go sobie przysuwać, a wtedy plejkę ustawiam tak, że wystaje z półki. Między półką, a końcem rozłożonej kanapy jest jakieś 10-20cm i jak się kładłem to zahaczyłem o konsolę, albo o kabel usb od pada no i plejka spadła.

haha i macie swoją nową generacje według sony, gdyby pad był na baterie to by o kablach usb nie było mowy i konsola by żyła, a tak to (*)

Pada ładuje podłączając kablem do laptopa. Nie mam mowy o strąceniu czy ściągnięciu konsoli tak żeby spadła. Wielkie sony to bardzo dobrze przemyślało. Włączam torrenty, podłączam DS4 pod laptopa i wygodnie wychodzę z mieszkania. Wracam i mam DS'y naładowane.  :woot: Genialne rozwiązanie.

Nie wyobrażam sobie jak można mieć baterie w padzie. Strach przed wyładowaniem, brak wskaźnika led pokazującego jaki jest stan baterii, konieczność posiadania zapasowych baterii. Dylemat które kupić.  :nea:  Jak żyć ??

Opublikowano

Tylko klapki potrafia z kradziezy zrobic plus na korzysc ds4.

Podtytul Uncharted 2 nabiera nowego znaczenia.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ussr o akumulatorkach żeś słyszał? 'Wlaczam torrenty' - typowy tekst posiadacza konsoli sony, wychowany na ruskim bazarze gdzie gierki między skarpetami frotte leżały. Teraz nie piraci, ale za to cebuli przy każdej możliwej okazji.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Teraz nie piraci, ale za to cebuli przy każdej możliwej okazji.

Dziś na pocztach pewnie kolejki ładne. A co to musiało być tydzień temu...
Opublikowano

Tylko klapki potrafia z kradziezy zrobic plus na korzysc ds4.

Podtytul Uncharted 2 nabiera nowego znaczenia.

Hmm to co zwiastuje w takim razie podtytuł Uncharted 4? :D

Opublikowano

Ussr o akumulatorkach żeś słyszał? 'Wlaczam torrenty' - typowy tekst posiadacza konsoli sony wychowany na ruskim bazarze gdzie gierki między skarpetami frotte leżały. Teraz nie piraci, ale za to cebuli przy każdej możliwej okazji.

Aktualne i w dzisiejszych czasach. Zobacz na allegro - handel slotami kwitnie, konta ładowane kradzionymi kredytówkami czy z 'odzysku', które przewinęły się przez 5 osób to temat nieobcy zarówno klapkom jak i xbotom. To są właśnie ci ludzie, którzy plują na PC bo gier ze STEMA nie da się odsprzedawać. Sami ochoczo inwestują w cyfrową dystrybucję, byle tylko się slota dało odsprzedać, byle tylko te kilkadziesiąt złotych oszczędzić.

To jest piractwo XXI wieku.

Opublikowano

Aktualne i w dzisiejszych czasach. Zobacz na allegro - handel slotami kwitnie, konta ładowane kradzionymi kredytówkami czy z 'odzysku', które przewinęły się przez 5 osób to temat nieobcy zarówno klapkom jak i xbotom. To są właśnie ci ludzie, którzy plują na PC bo gier ze STEMA nie da się odsprzedawać.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=steam&bmatch=seng-v6-p-2-ce-0718

Opublikowano

Że co ?? Że pirace? Człowieku jaka jest możliwość oglądania w polsce ulubionych seriali, które są emitowane w zagranicznych stacjach nie dostępnych w polsce? Oczywiście każdy tutaj ma rączki czyste i płaci za wszystko całkowicie legalnie zarobionymi pieniążkami. Oczywiście kto ma Xbox One to ma nawet Tuner TV   :woot:  i seriali pod dostatkiem więc jednak łapki mają czyste.

Kto kiedyś grał na PSone ten wcale nie musiał się wychować na piratach. Dopiero Xbox pięknie wprowadził ten proceder. Wszystko było takie czyste proste i łatwe bez konieczności rozbierania konsol i lutowania przewodów. 

Akumulatorki? Co to takiego? Nadal potrzebna jest do tego ładowarka a same akumulatory też swoje kosztują. 

Kupowanie gier na spółkę z kumplem co ma moje konto na swojej konsoli a ja jego nie uważam za piractwo. Firma nadal dostaje kase, nadal sprzedaje grę, nadal ma zysk. Dwie osoby są zadowolone, firma jest zadowolona. Nie będę wnikał w ten temat bo to zależy od gustu, jeśli się komuś takie podejście nie podoba to nazwie to piractwem. No niech tak będzie. Dziś więc mam zamiar spiracić z psn ICO & Shadow of Colossuss i MGS HD Collection. Bo nigdzie nie idzie ich znaleźć po cenach za które chcę je KUPIĆ!

Opublikowano

Dopiero Xbox pięknie wprowadził ten proceder. Wszystko było takie czyste proste i łatwe bez konieczności rozbierania konsol i lutowania przewodów

9tmaMME.gif

Coś pomerdało ci się klapku. 

Opublikowano

Że co ?? Że pirace? Człowieku jaka jest możliwość oglądania w polsce ulubionych seriali, które są emitowane w zagranicznych stacjach nie dostępnych w polsce? Oczywiście każdy tutaj ma rączki czyste i płaci za wszystko całkowicie legalnie zarobionymi pieniążkami. Oczywiście kto ma Xbox One to ma nawet Tuner TV   :woot:  i seriali pod dostatkiem więc jednak łapki mają czyste.

Kto kiedyś grał na PSone ten wcale nie musiał się wychować na piratach. Dopiero Xbox pięknie wprowadził ten proceder. Wszystko było takie czyste proste i łatwe bez konieczności rozbierania konsol i lutowania przewodów. 

Akumulatorki? Co to takiego? Nadal potrzebna jest do tego ładowarka a same akumulatory też swoje kosztują. 

Kupowanie gier na spółkę z kumplem co ma moje konto na swojej konsoli a ja jego nie uważam za piractwo. Firma nadal dostaje kase, nadal sprzedaje grę, nadal ma zysk. Dwie osoby są zadowolone, firma jest zadowolona. Nie będę wnikał w ten temat bo to zależy od gustu, jeśli się komuś takie podejście nie podoba to nazwie to piractwem. No niech tak będzie. Dziś więc mam zamiar spiracić z psn ICO & Shadow of Colossuss i MGS HD Collection. Bo nigdzie nie idzie ich znaleźć po cenach za które chcę je KUPIĆ!

Co ja czytam XD Zapalki, wgrywanie plyt na PSX, no ale Xbox zly bo wprowadzil pirwactwo XDDD

Wracaj lepiej do tematu o ds4 jakia kupic tasme izolacyjna na pada.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Człowieku jaka jest możliwość oglądania w polsce ulubionych seriali, które są emitowane w zagranicznych stacjach nie dostępnych w polsce?

na amazonie piękne boxy z sezonami dostępne na wyciągnięcie ręki. a jak nie chce ci się czekać to szereg usług vod i kanały premium takie jak fox itd. dostępne nawet u twojego lokalnego osiedlowego prowajdera!

Opublikowano

Aktualne i w dzisiejszych czasach. Zobacz na allegro - handel slotami kwitnie, konta ładowane kradzionymi kredytówkami czy z 'odzysku', które przewinęły się przez 5 osób to temat nieobcy zarówno klapkom jak i xbotom. To są właśnie ci ludzie, którzy plują na PC bo gier ze STEMA nie da się odsprzedawać.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=steam&bmatch=seng-v6-p-2-ce-0718

Klucze z ruskiego steama(gry za grosze) to normalka,ale wiadomo pc master race,a konsolowcy kroją cebulę. Ciekaw jestem moi drodzy wojownicy blachy ilu z was kupiło jakąś nowość bezpośrednio na steamie,a nie od ruskich handlarzy z allegro ?

Opublikowano

shovel knight, 15 dolców, bez DRM - super cena jak na GOTY.

Opublikowano

Klucze z ruskiego steama(gry za grosze) to normalka,ale wiadomo pc master race,a konsolowcy kroją cebulę. Ciekaw jestem moi drodzy wojownicy blachy ilu z was kupiło jakąś nowość bezpośrednio na steamie,a nie od ruskich handlarzy z allegro ?

Nigdy nie kupiłem klucza z allegro. Zawsze bezpośrednio na STEMIE albo z bundla.

Ciekaw jestem ilu konsolowców kupiło jakąś nowość bezpośrednio od polskiego dystrybutora, a nie spadnięte z tira gry na allegro.

Opublikowano

Na STEAM premierówki bardzo rzadko się opłaca kupować. Jak ktoś ma ciśnienie to zawsze może zaopatrzyć się w klucz na FabryceKluczy,Keye.pl czy też iNexus. Albo najzwyczajniej na świecie kupić pudełkową edycję. W każdym wypadku wyjdzie to taniej niż bezpośrednio ze STEAM,gdzie ceny mają europejskie.

Opublikowano

Nie wiem czy kiedykolwiek kupiłem grę na STEM z Allegro. Jest Get Games Go, GreenManGaming, GamersGate, Nuuvem, Amazon, Humble Bundle Store i dziesięć innych + strony z bundlami + sam Steam, na wszystkich codziennie są promocje które przebijają ceny gierek na Allegro. Wszystko tanio, czysto i legalnie.

No ale konsolomaniaki handlujące używkami i slotami będą uczyć moralności ;\.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dopiero Xbox pięknie wprowadził ten proceder. Wszystko było takie czyste proste i łatwe bez konieczności rozbierania konsol i lutowania przewodów.

Robert-Downey-Jr-lol-eccbc87e4b5ce2fe283

Po zakupie PS4 klapom udziela się mocno alternatywna rzeczywistość :P

Opublikowano

the banner saga, 19,99 dolców, bez DRM - dobra cena jak na GOTY

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

(pipi)a teraz sie kloca o to gdzie wieksza cebula W POLSCE, na konsolach czy na PC, W POLSCE.

W POLSCE.

Opublikowano

Dopiero Xbox pięknie wprowadził ten proceder. Wszystko było takie czyste proste i łatwe bez konieczności rozbierania konsol i lutowania przewodów

9tmaMME.gif

Coś pomerdało ci się klapku. 

Czytam takie bzdury i później sam się dziwię dlaczego połowę CW mam w ignorowanych :P

Opublikowano

south park: the stick of truth, 39,99, niestety STEM DRM - niezła cena jak na GOTY

Opublikowano

Dobry tekst zapodał ussr, beka dodatnia.

Observer wrzuca linka do kodów na gierki ze steama, żeby udowodnić, że ping się myli pisząc o handlu slotami na konsolach.

TYLKO CW, TYLKO PLAYSTATION :turned:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.