Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

QB, no ładnie wyglądająca strzelanka - samograj, czyli co, typowy produkt dla klapków ?

Dokladnie tak. Nie ma co się jarać. Trzeba zagrać i ocenić. Xboty nie są takimi inwalidami by przez rok jarać się gifami do samograja.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ma ładniejszego i lepszego FPSa niż Halo 4 na PS3. Lepiej czy nadal nieogarusz ? Na gifach i screenach może coś tam sie znajdzie ale rzeczywistość to już inna bajka.

Nie bardzo, słabe cienie, tekstury udające oświetlenie, gra jest efektowna, ale killzone robi imo lepsze wrażenie pod względem oprawy. No ale tu imo i tam imo, nikt się nie dogada.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

No gifów za bardzo nie było z czego do tej pory zrobić, co nie zmienia faktu, że dla botów QB był obiektem spustów od pierwszego pokazu.

Opublikowano

Ryse i QB to poziom tych śmiesznych exów z PS4. No ale próbuj dalej.

Opublikowano

Ins czemu mnie ranisz? :(

Opublikowano

Na Xbonie jara mnie tylko Horizon 2 i Halo Collection bo będzie to najlepsze multi na konsolach

Opublikowano

Wczorajsza bomba o tym, że TR to ex okazała się tylko kapiszonem. Dzisiaj xboty w tym temacie są w takim szoku, że motają się, produkują ze zdwojoną siłą ale to nic nie da -> TYLKO SONY!  :thumbsup:

Opublikowano

M nawet ukraść dobrze nie potrafi

Opublikowano

NIe ma co kraśc, nie ma co się dziwić.

Opublikowano

Ryse i QB to poziom tych śmiesznych exów z PS4. No ale próbuj dalej.

No fajnie, że potwierdzasz drugi raz to co mówiłem i tym samym kolejną bekę z Xbone'a.

TR, no to było pewne.

Opublikowano

No ja mam bekę z obu sprzętów tylko nie wiem czemu klapy nie widzą jak paściarską konsolą jest PS4. No ale ogólnie potwierdzam.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Botki pewnie boli Share Play :D,zawsze to wygodniejsze niż zakładanie 100 kont na Fejsie

Opublikowano

Czym jest wpompowanie kasy, za którą dałoby się zrobić ekskluzywną grę, kiedy można inną produkcję opóźnić o kilka miesięcy na inne platformy? Zagranie przed klapami i blacharami to wszak bezcenne doznanie.

Trochę słabo tylko, że to Tomb Raider, a nie jakiś duży kaliber w postaci tego niespodziewanego Silent Hills. Co najgorsze napchano jedynie kieszenie pazernym dziadom ze Square-Enix, robiąc przy tym darmową reklamę dla gierki. Lara chodząca do psychologa warta tych milionów jako czasowy świąteczny exclusive... <ok>.

Opublikowano

A co jeśli TLG pojawi się jako ex na PS3 na wzór God of War II w 2007 gdy na Xboxa i GaCka zaprzestano produkcji jakichkolwiek gier? To raczej mało prawdopodobne ale...

Opublikowano

tak btw to jak tam posiadacze PS3? Sony porzuciło tą konsolę, a tyle było gadek o 10 letnim wsparciu, tymczasem więcej dobra pojawi się na X360.

Przecież nie porzucili.
Opublikowano

Właśnie, taka megatona jak persona zmiecie tortexboxa z powierzchni ziemi.

Opublikowano

A co jeśli TLG pojawi się jako ex na PS3 na wzór God of War II w 2007 gdy na Xboxa i GaCka zaprzestano produkcji jakichkolwiek gier? To raczej mało prawdopodobne ale...

X360 jest 9 rok na rynku, a nawet na GC zapowiedziano gry na jego 10 rok. Beka z klapków, którzy zapierali się, że PS3 będzie miało lepsze wsparcie :P

Opublikowano

troszkę beczunia z jednostek, które przewidywały wsparcie dla PS3 i olanie X360 po premierze nowych konsol xD No i podwójna beczunia bo jest w sumie na odwrót xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Persona kurtyzany

troszkę beczunia z jednostek, które przewidywały wsparcie dla PS3 i olanie X360 po premierze nowych konsol xD

Dlaczego beczunia? po tym co MS zrobił z OG xboxem to duzo ludzi myślało, ze to samo zrobią z 360tką. Mimo wszystko szacun dla MS za wspieranie swojego starszego dziecka.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przypominam tylko, że co niektórzy nie wierzyli w pojawienie się Gran Turismo 6 jeszcze na PS3, więc nie wybiegajmy tak w przyszłość. Sony dostarczyło na PS3 naprawdę dużo fajnych i różnorodnych exów.

Opublikowano

Beczunia z tych ludzi, bo mają małe pojęcie jak to wszystko działa i myślały, ze kura znosząca złote klejnoty u(pipi) sprzęt ot tak, bo zrobili to kiedyś, no ale argument do CW był.

Opublikowano

Czytałem, że The Crew ma wyjść na X360.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.