Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie podniecam się Blooodborne bo nawet jednego Demon's Souls nie przeszedłem.

YETI też nie przeszedł, ale się jara, chociaż BB też nie przejdzie. xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

O poziom trudności to ty się nie martw, Miyazaki wie co robi, a tak wymagającej gry to na xbonie nie znajdziesz/

bloodborne-evil-forest.jpg

bloodborne-crazyeyed-dog.jpg

ilLKYxv3x4Bge.gif

Heven ma racje, poziom PS3, a trailery Forzy i Sunseta wypaliły mu gałki oczne.

(pipi), LEŻE I PŁACZĘ Z GŁUPOTY I ZAKŁAMANIA CO NIEKTÓRYCH, BEKA DOBRA

Posmieje sie z ciebie jak gra wyjdzie i okaze sie, ze jest graficznie na poziomie DS2.

Opublikowano

A najlepsze jest to ze ja w BB zagram pierwszy od Ciebie XD.

W jaki sposób, ukradniesz z torrentów i odpalisz na pc, czy może właczysz ninja gaiden z pierwszego x i wmówisz sobie, że to Bloodborn, tak jak wmówiłeś sobie, że xbon ma next genowo wyglądające eksy.

XD

Pojde do sklepu w dzien premiery i kupie sobie gre razem z PS4. Ta po prostu, niezle nie? Ja rozumiem ze na laptopowym gpu i cpu mozna robic cuda ale na Twoim lbie to by chyba nawet tetrisa nie postawili XD,

A juz jutro przychodzi paczuszka DS1+DS2. Trzeba ograc bo tak troche glupio jarac sie jakas gra nie znajac poprzednikow C'NIE YETI?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Można się jarać wyglądem i oprawą BB ale trzeba najpierw zadać sobie pytanie czy ta mechanika nam odpowiada. Fani wychwycą ten flow momentalnie, ja potrzebują czasu na styczność z From Software. Jestem w hardkorowych gierkach przyzwyczajony do dużej szybkości (NGS, MotorStorm, Donkey Kong) a Demony są raczej takie bardziej stonowane pod tym względem. Są trudne jak cholera ale nie polegają tylko na zręczności, mam rację?

Opublikowano

Posmieje sie z ciebie jak gra wyjdzie i okaze sie, ze jest graficznie na poziomie DS2.

Niestety dla ciebie, ale w tej generacji będziemy się śmiać tylko z ułomności xbona. Poza tym, sam nie wierzysz w to co piszesz.

Pojde do sklepu w dzien premiery i kupie sobie gre razem z PS4. Ta po prostu, niezle nie? Ja rozumiem ze na laptopowym gpu i cpu mozna robic cuda ale na Twoim lbie to by chyba nawet tetrisa nie postawili XD,

Heaven, no to zagramy w ten sam dzień, poza tym raporcik poszedł, życzę miłego wieczoru.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przynajmniej ktoś wreszcie bierze się za wskrzeszenie SH i to z Darylem xD

Niech Japonia wraca do gry i dominuje jak za dawnych lat. Teraz kolej na Capcom i REsidenta.

Opublikowano

Niestety dla ciebie, ale w tej generacji będziemy się śmiać tylko z ułomności xbona. Poza tym, sam nie wierzysz w to co piszesz.

Heaven, no to zagramy w ten sam dzień, poza tym raporcik poszedł, życzę miłego wieczoru.

Poki co w tej generacji smiejemy sie z ciebie i waldka... w sumie tak samo jak w poprzedniej.

Opublikowano

Ja nie podniecam się Blooodborne bo nawet jednego Demon's Souls nie przeszedłem.

YETI też nie przeszedł, ale się jara, chociaż BB też nie przejdzie. xD

On się jara tym, że dostał demko gierki i wrzuca je do listy tytułów dla których warto mieć PS4. Oczywiście każda z gier dla których warto mieć PS4 dopiero wyjdzie, ale jakie ma to znaczenie dla fana Playstation, który od roku gra w półprodukt... 

Opublikowano

Wzajemnie.

Opublikowano

Dobrze ze takie killer instinct wyszło gotowe, ale z drive club beczka ze pozniej dojda nowe rzeczy.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano
Poki co w tej generacji smiejemy sie z ciebie i waldka... w sumie tak samo jak w poprzedniej.

A może jednak ty wierzysz w to co piszesz? Wówczas beka jeszcze większa.

Opublikowano

W Bloodborne musza poprawic IQ bo na nieskompresowanym trailerze strasznie mierzi aliasing i migotanie.

Pozatym jest elegancko.

Opublikowano

Wy zamiast kłócić się o pierwszeństwo zagrania w BloodBorne powinniście się radować tym, że na dobre wraca gatunek survival-horror.

Opublikowano

Dobrze ze takie killer instinct wyszło gotowe, ale z drive club beczka ze pozniej dojda nowe rzeczy.

Killer Instinct było zapowiadane od razu jako pełny produkt jak Driveclub?

Opublikowano

roznica jest taka ze nikt nie ukrywal w jakiej formie Killer Instinct zostanie wydany, a DC mimo rocznego poslizgu xD zostanie wydane w wersji uposledzonej gdzie reszte ficzerow wrzuca kiedys w patchu tylko nie wiadomo kiedy. 

fajnie 30fps, 50 samochod bez japonskich fur xD goty

Opublikowano

Że co ?

Opublikowano

Gdyby Soniacze przejmowali się tym co było zapowiadane, to przerzuciliby się na bierki.

Opublikowano

W Bloodborne musza poprawic IQ bo na nieskompresowanym trailerze strasznie mierzi aliasing i migotanie.

Pozatym jest elegancko.

Magik, zapodaj linka do tego trailera, cétnie tez bym go obadał :D

Opublikowano

zamiast sie kłócić lepiej rzucić okiem na gifa najlepszej ścigałki jaką świat widział

ikoMAnNueX8ox.gif

2532697-5757596279-qqlcy.gif

untitled-6t6uha.gif

Opublikowano

in3D3eZQPqxcW.gif

O kurwa. Nareszcie ktoś pokombinował z fizyką i brakiem tytanowego zbitku zwanego szumnie "otoczeniem". Ahhh te deski. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

roznica jest taka ze nikt nie ukrywal w jakiej formie Killer Instinct zostanie wydany, a DC mimo rocznego poslizgu xD zostanie wydane w wersji uposledzonej gdzie reszte ficzerow wrzuca kiedys w patchu tylko nie wiadomo kiedy. 

fajnie 30fps, 50 samochod bez japonskich fur xD goty

Ależ jad się sączy, ból czterech liter chyba osiągnął swoje ekstremum. Jeśli chodzi o wyścigi to ja osobiście wyżej stawiam gry Evolution niż serie GT, czy FM. Mi tam nie zależy na tysiącach fur, nawet nie musi być licencji. Najlepszy wyścig poprzedniej generacji to dla mnie Burnout Paradise, na drugim Motorstorm PR. DC zapowiada się wybornie i wygląda jak gra nextgen. 

Co do Ordera zaś. Co to za faza, że nagle strzelanki na szynach stanowią obelgę? Dla mnie jeśli grywalność daje radę to może być super. Dodatkowo takie gry zyskują na narracji, która jest płynna. Dodajmy do tego genialny klimat, świetny design, nurtującą fabułę i obłędną grafikę, a wychodzi nam hit.

Ogólnie zabawne w jakiej nieświadomości żyłem nie wchodząc na ten temat. 8 miesięcy zagrywałem się na PS4, a tu się nagle okazało, że gier brak, a te co są to jakieś szroty. Na serio wchodząc tu odechciewa się grać, bo tylko okładacie się gównem. Macie konsole to grajcie.

Wspomniałem, że Xbox One zawodzi mnie osiągami i tak jest, ale na Boga nie mam zamiaru deskredytować gier nań wychodzących. Sunset zapowiada się mega grywalnie, QB ma genialny patent z zatrzymywaniem czasu, super zapowiadają się sceny gdzie wszystko w koło będzie się waliło, a tu czas staje. FH2 na pewno będzie ścigałką na setki godzin wyśmienitej zabawy. Będąc jednak szczery nie robią te gry na mnie wrażenia wizualnie i to mnie troszkę boli, ale chcę w te wszystkie tytuły zagrać. Ostatecznie najważniejsza jest grywalność. Więc odpuście sobie to całe oczernianie jak nie graliście w żadną z gier. Na nagraniu dobrej jakości co najwyżej można ocenić wizualia.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

in3D3eZQPqxcW.gif

O kurwa. Nareszcie ktoś pokombinował z fizyką i brakiem tytanowego zbitku zwanego szumnie "otoczeniem". Ahhh te deski. 

fizyka to jest w the order na nadkonsoli, a nie w gierce na szrota z karta graficzna z komputerow z biedronki lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.