Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no już przestancie nabijać się z yetiego. jako prawdziwy fan from software wymasterował obie części otogi, seria souls mu nie straszna, a teraz już w bliżej nieokreślonym miesiącu roku pańskiego 2015 będzie mógł czerpać tony funu z dostępnego wyłącznie dla baronów bloodborne.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

Pisałem o tej bombie prawdy wraz z ukazaniem się tego numeru, oczywiście zostałem z hejtowany w odpowiednim temacie.....nawet jakiś zgred dał mi minusa xD Zabolało....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Widać, że każual.

Opublikowano

z pejsbuka

1610793_4527509521749_128404046428180346

pozdrawiam serdecznie

Tylko Forza Horizon 2 jest tu system sellerem. Sunset Overdrive to będzie gra na 6-7/10 na poziomie Fuse, założe się. W ogóle nie wiem jak można się tą grą jarać. To już w Battlefielda 4 bym wolał grać na X1. Halo Collection to jednak tylko reedycja HD, z wyjątkiem dwójki. Poczekajmy na Halo 5. Na początku 2015 roku na PS4 już Bloodbrone i to jest mocarny ex. Nie stawiajmy go obok Sunset Overdrive, please... Tak więc nie widzę w wyborze PSX Extreme nic złego. A co dalej? The Order, Until Dawn, SOMA, RIME, Uncharted 4, No Man's Sky, Everybody’s Gone to the Rapture, The Witness czy Deep Down. O lepszych mutlplatformach już nie wspomnę - już w przypadku Project CARS na X1 są podobno problemy z wydajnością.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Bloodborne gameplayowo bedzie mega,ale serio graficznie ta gra was powala?Chyba do innych standardów przywykliśmy.The Order ok,wygląda świetnie,ale spustów nad bloodborne nie kumam.

Opublikowano

Bloodborne gameplayowo bedzie mega,ale serio graficznie ta gra was powala?Chyba do innych standardów przywykliśmy.The Order ok,wygląda świetnie,ale spustów nad bloodborne nie kumam.

Ta seria nigdy nie powalała grafiką, nadrabia designem i gameplayem przy ktorym casuale odpadaja.
Opublikowano

Ta seria nigdy nie powalała grafiką, nadrabia designem i gameplayem przy ktorym casuale odpadaja.

Wiem,ale nie rozumiem pierwszego posta Yetiego na tej stronie.

Opublikowano

Bo YETI bredzi.

Opublikowano

Wszystko się zgadza, xbon dla robaków, chłopstwa i afro amerykanów.

0.jpg

Co do oprawy Bloodborne, ja wiem, że to cw, ale odsyłam do playtestów z gs oraz do okulisty.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

nowa strona, klapom na dobry start wychodzi słoma z butów.

Opublikowano

jak wy wytrzymujecie na tym lajwie

nigga plus super eks na xboxa

Edytowane przez YETI

Opublikowano

klapki marki crocs.

Opublikowano

Widać, że każual.

mogliby mu postawić blaszke w pokoju, zapewne z tej żenady spierdalałby tak szybko że padłby kolejny rekord świata.

Ej ale to jest fakt. Ktoś normalny sobie wyobraża, że wpada jakiś Timberlake czy Bolt do pokoju a tam stoi dupna blacha na stoliku i taboret obok ? xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

szukałem, nie znalazłem - jaka jest geneza słowa "sonyklapy" (slang.: "klapersi")?

wyższa warstwa społeczna, posiadająca szereg przywilejów społecznych

Opublikowano

Geneza klapa to chyba byla inwencja tworcza ktoregos bota (nie pamietam ktorego), z kolei boci to juz haslo znane swiatowo ktore wprowadzily burgery bodajze. Mam nadzieje ze ta lekcja historii byla przydatna, za tydzien kartkowka.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
Co do oprawy Bloodborne, ja wiem, że to cw, ale odsyłam do playtestów z gs oraz do okulisty.

pacz co ludzik z gejonly który pucuje berło na każdego rpga z japonii pisze grafice

ta część oświetlenia odpowiadająca za cienie, toć to poziom Demon's Souls, cienie dają tylko postacie i zniszczalne elementy środowiska, a fakt że światło z pochodni nie tworzy cienia od niczego do degradacja względem drugiej części Dark Souls.

+ przecietne tekstury i modele

Xbone z 4gb ramu ddr2 by to uciągnął.

Opublikowano

Hahaha, boty teraz będą usilnie wmawiać, że BB graficznie to nic specjalnego, to już jest żałosne, a nie śmieszne. Mazzeo, proszę cię, jedna opinia versus 10 odmiennych i jeszcze kogoś, kto ocenia grafikę po yt. Ja jakoś wolę opinie dziennikarzy, którzy grali na GS, sam też zassałem trailer z gamersyde i grafika mocno daje radę. Życzę posiadaczom xboxa tak wyglądającej gry.

Opublikowano

Hahaha, boty teraz będą usilnie wmawiać, że BB graficznie to nic specjalnego, to już jest żałosne, a nie śmieszne. Mazzeo, proszę cię, jedna opinia versus 10 odmiennych i jeszcze kogoś, kto ocenia grafikę po yt. Ja jakoś wolę opinie dziennikarzy, którzy grali na GS, sam też zassałem trailer z gamersyde i grafika mocno daje radę. Życzę posiadaczom xboxa tak wyglądającej gry.

Zabawnie to brzmi gdy Ty to piszesz.

Opublikowano

Doczytaj post do końca.

Przeczytałem i zdania nie zmieniłem.Poczytaj swoje posty o grach na xbona ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.