Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Blacharze po odpaleniu Wieska szybko poleca na PClab i inen benchmark.pl - jedni beda liczyc pixele i chwalic sie jak to im gra chodzi w 4k i 120fps. Drudzy beda pytac o rozwazywanie problemow bo gra im wychodzi do Windowsa, a jeszcze inni szukac porag jaki RAM i karte graficzna dokupib bo im sie tnie na medium.

#Sonyslave obraza sie na CDP, postawia ich na rowni z Ubi i EA, nazwa partaczami i nigdy nie odpala tej gry. Zamiast tego kupia sobie The Order i po 6h szybkiej szpili w korytarzykach wystawia na Allegro - ''GRA W STANIE IDEALNYM, PREMIEROWE WYDANIE. FOLIA ZDARTA ABY SPRAWDZIC CZY PLYTA NADAJE SIE DO UZYTKU''.

Xboty w dzien premiery usiada wygodnie na kanapie i bez zadnych problemow odpala Wiedzmina 3. Po 100h niesamowitej przygody wszyscy spotkaja sie w Karczmie i przy dobrej strawie i piwie omowia dokladnie cala gra, dodatkowo wplatajac momenty z ksiazek Sapkowskiego. Temu wszystkiemu beda towarzyszyc wesole dziewki oraz spiew syren.

Tylko Xbox, czuje dume <3

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dobrego szefa ma teraz sony xD

Yb3v4kF.jpg

yoshida.jpg

najlepsze jak mówi że oni w zasadzie nie wiedzą czemu tak się PS4 dobrze sprzedaje i są zmartwieni xD

odpowiedź: bo akurat PS4 jest modne i janusze biorą to co widzą na półce. Jak będzie premiera xbona w reszcie krajów to przewaga będzie maleć.

tymczasem król nadchodzi

a na PS4 co, dalej remastered?

Opublikowano

Blacharze po odpaleniu Wieska szybko poleca na PClab i inen benchmark.pl - jedni beda liczyc pixele i chwalic sie jak to im gra chodzi w 4k i 120fps. Drudzy beda pytac o rozwazywanie problemow bo gra im wychodzi do Windowsa, a jeszcze inni szukac porag jaki RAM i karte graficzna dokupib bo im sie tnie na medium.

#Sonyslave obraza sie na CDP, postawia ich na rowni z Ubi i EA, nazwa partaczami i nigdy nie odpala tej gry. Zamiast tego kupia sobie The Order i po 6h szybkiej szpili w korytarzykach wystawia na Allegro - ''GRA W STANIE IDEALNYM, PREMIEROWE WYDANIE. FOLIA ZDARTA ABY SPRAWDZIC CZY PLYTA NADAJE SIE DO UZYTKU''.

Xboty w dzien premiery usiada wygodnie na kanapie i bez zadnych problemow odpala Wiedzmina 3. Po 100h niesamowitej przygody wszyscy spotkaja sie w Karczmie i przy dobrej strawie i piwie omowia dokladnie cala gra, dodatkowo wplatajac momenty z ksiazek Sapkowskiego. Temu wszystkiemu beda towarzyszyc wesole dziewki oraz spiew syren.

Tylko Xbox, czuje dume <3

To mi trochę przypomina temat o The Last of Us Remastered.

Opublikowano

imo CDP sam sobie szkodzi, czytałem sporo komentarzy anulowania preordera PS4

powinni jasno sie wyrazić, za dużo niedopowiedzeń

Ogromny swiat, fabula, questy, ambina gra RPG a tam drama bo wycieli im 180p xD

BF4 chodzi w 900p i nie dziala przez pol roku i bylo grane i fapowane. Patrz Psy, gra ch*jowa i brzydka, tez chodzi w 900p i tez bylo gane i fapowane. Wiedzmin zanosci sie na GOTY 2015, a ludzie kasuja preordery XD. Juz widze te posty w lutym:

KUPILEM THE ORDER ZAMIAST WIESKA, JE*BAC CDP, TYLKO SONY MNIE SZANUJE XDD. 

Po 3 dniach szybka aukcja na pchlim targu zeby nie stracic 20zl.

Tfu!, Nie jestescie godzien zagrac w takei arcydzielo, zreszta nawet troche glupio zaczynac od trzeciej czesci. Preorder zlozony na werse na Xboxa One, jedyna konsola na ktorej gracze doceniaja dobre gry.  Pomysle o was jak bede odpalal cygora od jednej z kart umieszczonych w kolekcjonerce. 

Po co anulować preorder skoro można zagrać i wystawić na alledrogo z podpisem "Nie grane. Otwarte w celu sprawdzenia" i jak ktoś miał EK to uzyskać dwukrotne przebicie.

Opublikowano

o boże jakie piękne. ten lot na bombie z dwójeczki <3.

Opublikowano

Yb3v4kF.jpg

yoshida.jpg

najlepsze jak mówi że oni w zasadzie nie wiedzą czemu tak się PS4 dobrze sprzedaje i są zmartwieni xD

odpowiedź: bo akurat PS4 jest modne i janusze biorą to co widzą na półce. Jak będzie premiera xbona w reszcie krajów to przewaga będzie maleć.

Najlepsze to jest to, że ten cały wywiad to pewnie trolling ze strony Shu.

Opublikowano

gameplay X1 z E3 w 900p, przy scenach walki było troche spadku fps, ale przez wiekszość gry stale 30fps

wdg tego:

Xbone: 1.18 TF GPU (12 CUs) for games Xbone: 768 Shaders Xbone: 48 Texture units Xbone: 16 ROPS Xbone: 2 ACE/ 16 queues

PS4: 1.84TF GPU ( 18 CUs) for games + 56% PS4: 1152 Shaders +50% PS4: 72 Texture units +50% PS4: 32 ROPS + 100% PS4: 8 ACE/64 queues

1080p/30fps dla PS4 jest 100% realne, ale ciekawe jak to sie skończy

Opublikowano

Moze CDP pisalo Wieska pod 8GB RAMU a dopiero niedawno sie skapowali ze Sony zayebalo 3.5GB na OS z dwoma rzedami ikonek na niebieskim tle xD?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Patrzę na ten filmik Halo, jakieś scenki turniejowe, niby jakieś emocje, mimo że gameplay ślamazarny, a tam ludki na padach grają... Paraolimpiada normalnie.

Opublikowano

Yb3v4kF.jpg

yoshida.jpg

Najlepsze to jest to, że ten cały wywiad to pewnie trolling ze strony Shu.

Myślałem że to jakiś random pisał, ale to Koso, ja (pipi)e.

Opublikowano

gameplay X1 z E3 w 900p, przy scenach walki było troche spadku fps, ale przez wiekszość gry stale 30fps

wdg tego:

Xbone: 1.18 TF GPU (12 CUs) for games Xbone: 768 Shaders Xbone: 48 Texture units Xbone: 16 ROPS Xbone: 2 ACE/ 16 queues

PS4: 1.84TF GPU ( 18 CUs) for games + 56% PS4: 1152 Shaders +50% PS4: 72 Texture units +50% PS4: 32 ROPS + 100% PS4: 8 ACE/64 queues

1080p/30fps dla PS4 jest 100% realne, ale ciekawe jak to sie skończy

Nie jest realne, bo już masz wypowiedzi REDów, że się nie da.

Wuj, chcę zobaczyć to na jakiejkolwiek konsoli w gameplay-u dłuższym niż 1,5 minuty. Skończyłem na PC W1 i W2 to chcę wiedzieć jak dojdziemy do tych zakończeń, które już wyciekły.

Opublikowano

Świetny materiał. Aż człowiek ma ochotę kupić Xa, wysłać rodzinę daleko stąd i delektować sie. Super

Żartowałem obszczysyny. Do budy.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Moze CDP pisalo Wieska pod 8GB RAMU a dopiero niedawno sie skapowali ze Sony zayebalo 3.5GB na OS z dwoma rzedami ikonek na niebieskim tle xD?

Pisali pod RAM DDR3, który mają laptopy z Tesco no i oczywiście X0. Zobaczyli kosmiczny RAM GDDR5 i się przerazili, bo na PS4 mogliby rozwinąć skrzydła ale..... ale M$ pogroził paluszkiem i się przestraszyli :(.

#M$takidobry

Opublikowano

Czy ja tam widziałem 22FPS przy tej chatce? 

Opublikowano

Klapeczki podczas grania w The Zamowienie 1886:

Opublikowano

Czy ja tam widziałem 22FPS przy tej chatce? 

Yep. Tyle, że dopiero teraz zabrali się konkretniej za optymalizację.

Opublikowano

Klapeczki podczas grania w The Zamowienie 1886:

dark sorcerer fajna gra, super mi się grało na auto-playu.

Opublikowano

Się (pipi) Redzi rozbestwili z W3 na PC, gdzie nie obowiązują żadne normy przyzwoitości, a teraz mają problemy z optymalizacją na konsolach. To wszystko wina blaszek i ich fiksacja na punkcie niezoptymalizowanych gierek. To wszystko wina blacharni, weźcie ukamienujcie jakąś jeśli tu się pojawi. Najlepiej takie dwie mega męczydupy na S i S. Pasuje im, SS xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Już słyszę pisk botkow po premierze W3.

Jezu to będą w pocie czoła ledwo osiągnięte 28fpsy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
 a teraz mają problemy z optymalizacją na konsolach.

Gdybym nie ograł W2 na X360 to i też bym ci nie uwierzył. 

Opublikowano

Wtedy ten filmik ze Spencerem gadającym o wyższości płynności nad rozdzielczością to bedzie monster kill

Opublikowano

Wtedy ten filmik ze Spencerem gadającym o wyższości płynności nad rozdzielczością to bedzie monster kill
Czekam na ten moment.
Opublikowano

Nie tylko W3, ale premiera każdej gry na X1 może być okazją do megabeki jeśli okaże się, że są problemy z framerate-em.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.