Opublikowano 14 marca 201510 l Autor tylko czekać aż pokaże cycki xD masz snippeta oblechu tylko wytrzyj ślinę z warkoczy: Edytowane 14 marca 201510 l przez tk___tk
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l 4 epy w necie, pierwszy dosyc ch,ujowy poza calkiem klimatyczna scena flaszbaka cersei z poczatku odcinka
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l jak dalem rade obejrzec na 37 calach to znaczy, ze jakosc nie byla tragiczna. a ostatni raz ogladalem cos nie w hd kilka lat temu
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l obejrzane już te 4 odcinki, jak mam teraz czekać 4 tygodnie na 5ty to GODDAMN. imo spoko, jak narazie 4ty odcinek mega.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Nastawiałem się na jeden odcinek, a tu cztery do zassania. Moje łącze wieczorem będzie miało co robić.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Można gdzieś pooglądać online? Przynajmniej pierwszy. Chodzi mi o wersje bez potrzby zasysania
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l na ekino.tv są cztery epy. pierwszy z lektorem i napisami do wyboru, drugi same napisy, reszta po angielsku z tego co widzę
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Dawkuję sobie po jednym odcinku i na razie bez szału... Przegadany trochę, wcale jakoś mega nie zachęca do oglądania dalej. Niby w kółko prawią ile to milijonów na to nie wydają, a specjalnie tego nie widać. No chyba że przywalą w ostatnim odcinku jakąś petardę. Ale chyba wolałbym równo podzieloną proporcję nuda/akcja.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Zassałem cztery, chyba zrobie popcorn w mojej nowej maszynie I walne cztery na raz
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l 5x01 okej i tylko tyle. A akcji nie było bo cała kasa poszła na zrzucanie posągu z wieży oraz smoki straszące swoją mamę Mance
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l To jak nawet ultrafani się nie jarają, to ja nie zasysam. Tym bardziej, że jeszcze 6 epów Daredevila przede mną.