Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Czekalem na ten reveal do 2 w nocy, ledwo do roboty wstalem Jaram sie mega, dla samej Anny kupuje day one. Oczywiscie Negan to , liczylem ze jednak dadza Kiryu, ale 5 postaci (i pewnie stage) to wiecej niz chyba wszyscy po cichu liczyli, z reszta reakcja ludzi na zywo juz duzo mowila. Edytowane 6 sierpnia 20186 l przez smoo
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Warto kupić tego season passa? Teraz coś chyba 5 dyszek stoi. Mówię o pierwszym season passie. A tak w ogóle to co to, była już kiedyś taka sytuacja, że gra ma kilka season passów?
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l 6 minut temu, grzybiarz napisał: A tak w ogóle to co to, była już kiedyś taka sytuacja, że gra ma kilka season passów? Driveclub miał.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l 36 minut temu, grzybiarz napisał: Warto kupić tego season passa? Teraz coś chyba 5 dyszek stoi. Mówię o pierwszym season passie. A tak w ogóle to co to, była już kiedyś taka sytuacja, że gra ma kilka season passów? Nie opłaca się, jeśli któraś z postaci kogoś interesuje, to lepiej oddzielnie kupić (całe dwie - obecnie każda po 16.50) Wczorajsze finały ciekawe, szkoda, że Qudans nie wygrał, ale LowHigha też lubię, najlepszy Shaheen na świecie.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Poważnie w tej części nie ma Team Battle? Zamierzałem kupić ale teraz już się poważnie zastanawiam, nie widzi mi się podczas gry z kumplem obok co walkę wychodzić znów do menu, wybierać postać, loading i znow walczyć.. Edytowane 6 sierpnia 20186 l przez zagroo
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Na te chwile nie ma, ale jest to jedna z najczesciej requestowanych przez graczy rzeczy, wiec byc moze dodadza ja razem z nowym sezonem. Ale to tylko domysly.
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Moje ciało jest gotowe na Lei'a. Tylko czemu on ma taką dziwną twarz? @grzybiarz Nie opłaca się. Tekken Bowl chujowy, postacie według mnie raczej nieciekawe (moooooże, od biedy oprócz Noctisa).
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Pierwszy season pass do zaorania i nie kupiłem, ale ten zapowiada się bardzo fajnie
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Negan pasuje, tylko do Mortala, tutaj będzie się niestety marnował. Tak btw. nie było czasem takiej gadki, że w przeciwieństwie do Street Fightera w Tekkenie wszystkie postacie będą za darmo, bez SP ?
Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Przecież w Street Fighter V możesz mieć wszystkie postacie nie wydając na nie ani grosza...
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Gram na medium w tryb fabularny... ciężko gra mi się tym typkiem ze street fightera... nie mogę wykonać żadnego ataku specjalnego, by zbić pasek:/ W ogóle to gra mi się trudno, walczę teraz z tą babą Kazumi, atakuje mnie tak, że nie idzie tego zablokować. Jak ją pokonać po tym motywie, co pod koniec się nie rusza? Myślałem, że trza zrobić unik w bok, ale chyba jednak to ja muszę ją zaatakować.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Ustaw sobie na łatwy poziom, włącz sobie ułatwienie na jednen przycisk i bij do skutku. Nie ma achivmenta za poziom trudności.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l https://www.ppe.pl/poradniki/3287/tekken-7-poradnik-system-walki-rage-fight-money-story-mode-trofea.html?page=3 Znalazłem całkiem niezły poradnik na PPE.pl
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l nikt jeszcze nie wrzucał? ten uśmiech po pierwszej wygranej xD Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez mcp
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Kupiłem jednak tego season passa, ponieważ kiedyś postanowiłem sobie zakupić wszelkie DLC do gier, które mam na płytach (a mam ich mało). No i co widzę, to to, że Eliza nie łapie się na season passa i trza ją osobno zakupić?:/
Opublikowano 12 sierpnia 20186 l Eliza byla bonusem do preordera, nie wchodzi w sklad sp1. Trzeba kupic osobno.