Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam jak Leiem robiło się kapustę w Trójcę i Tagu :) Był nawet artykuł, w której Veron narzekał, ze jakaś 12 latka (Agnieszka?) wygrała turniej, bo kapuściła, na co HIV odpowiedział, na turniej się jedzie żeby wygrać, tylko to się liczy, a nie piękna gra :)

"Ładne granie" w T3 to była prawie że religia :D Nic dziwnego że co niektórzy mieli ból dupy :) Liczyli klatki, a tu nagle ktoś robi "czikena z kapustą" :P :D

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 215,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xd

• A mi jakby ktoś w 1998 roku powiedział, że 23 lata później Tekken nie będzie wyznaczał jakości grafy w bijatykach, dorzucą jakieś posrane rage arty, nawalą bezpłciowych pokemonów a muzyka będzie ssać

Opublikowano

Swoją drogą, ciekawe czy dodadzą w dlc leia, Julie i zafine?

Opublikowano

Wiadomo czy juz do sciagniecia jest wersja cyfrowa bo zamierzam wziasc dzis preorder a z moim netem to ze 2 dni bedzie sciagac?

Opublikowano

Jutro preload powinien byc dostepny, zapewne po srodowym updacie psn store.

Polecam ustawic automatyczne pobieranie preordera, bo 60gb + 600mb day one patch troche potrwa :kaz:

Early 2017 juz za 2 dni :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Pamiętam jak Leiem robiło się kapustę w Trójcę i Tagu :) Był nawet artykuł, w której Veron narzekał, ze jakaś 12 latka (Agnieszka?) wygrała turniej, bo kapuściła, na co HIV odpowiedział, na turniej się jedzie żeby wygrać, tylko to się liczy, a nie piękna gra :)

Bywałem na turniejach Tekkena i tę Agnieszkę widziałem w akcji. Grała wtedy Niną i całkiem dobrze jej szło.

Ech, te turnieje to była piękna sprawa.

Ta fajna dupeczka to jest Agnieszka Postrzech z KTJG, razem z bratem świetnie grali z tym, ze ona miała manuala i refleks. W T3 miała wszystko opanowane. W taga tez b.ładnie grała. Pamiętam, jak normalnie w walce robiła:  Jin'em:   ewgf, bf2,1,2 ff2, co wymagało dużego wyczucia. 2 trzeba bylo bardzo opóźnić, 3 idealnie wklepać i następnie mega szybko wklepać ff2.  Zaraz, jak tylko skończyła walkę to próbowałem to zrobić. Nie bylo lekko. 

P.S Ja kupuje gierke na pss. Chce mieć wszystko na dysku. 

Opublikowano

jutro z rana zrobie zdjecia.

Opublikowano

Pfff jutro odiore pudeleczko za 205 zl. Ale jestem napalony na ling xiaoyu bede grac tylko xiao :)

Opublikowano

jutro z rana zrobie zdjecia.

I jak jest  już? :)

mamy, niedlugo podesle foty, teraz zapyerdol.

Opublikowano

SX6xulA.jpg

j3mOxWj.jpg

Opublikowano

Widzę, że jakieś problemy są z kodem na Elize. Nikt nie ma ☺️

Opublikowano

Wow, ciekawe co za pierdoły wprowadzili, że wspiera PS VR, no i to logo PS4 Pro enhanced...

Opublikowano

Ok, co do VR, info z najnowszego Psx Extreme:
"W grze jest do-

stępny tryb VR,
w którym możemy
zarówno oglądać
walki, jak i brać
w nich udział.
W trakcie walki
czujemy, jakbyśmy
stali obok zawod-
ników (iskry z ude-
rzeń sypią nam się
do oczu!). Możemy
zmieniać ustawienie
kamery, sytuując ją
np. za plecami, lek-
ko nad ramieniem
postaci. Uproszcze-
niu uległa oprawa
(głównie arena
walki), ale wrażenie
jest fajne. To raczej
ciekawostka"
Opublikowano

Gdzieś już pokazywali ten tryb VR i wynikało z tego jedno:

CHUJNIA!

Opublikowano

Dave gadaj co tam masz w tym deluksie bo zamówiłem a w sumie nie wiem co oprócz season passa tam dostanę.

Opublikowano

Pfff jutro odiore pudeleczko za 205 zl. Ale jestem napalony na ling xiaoyu bede grac tylko xiao :)

Gdzie taka cena?

Edytowane przez Logan

Opublikowano

Doszedlem to tego jak pobrac wiec dam dobra rade. Najpierw nalezy ocenic preorder Tekkena na 5 gwiazdek wejsc w konsoli w zakladke "co nowego" -> o zawartosci i dopiero pobierz. Innej opcji nie mialem bo automatyczne pobieranie ani reczne poprzez sklep nie dzialalo w moim przypadku.