Skocz do zawartości

Pytania i porady spożywczo-kulinarne


Harbuz

Rekomendowane odpowiedzi

  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

krupek, do wody, to lepiej czajnik, w minutę i masz wodę zagotowaną. A co do indukcji, to nawet nie polecam patelni grillowej. Wywaliłem prawie 3 paki na patelnie Tefal, ale właśnie jem steka i jest w środku bardzo krwiście, a tyle czasu go pichciłem :/

Może jakaś marna indukcja? Ja mam wcale nie drogą płytę coś koło 1,3 k dałem i na patelni do grilla z Ikea za stówę wychodzi mi wszystko ok. Może kwestia wyczucia sprzętu?

Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...