mushabelly 384 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Też biorę od razu. Bardziej się na to napalam niż na nadchodzące duże tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Chyba jedyny ex na plejkę w tym roku którym się faktycznie jaram. Kusi, żeby kupić w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2016 http://gifyu.com/images/AlienationSPLODE.gif Kozacko zrobione wybuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2016 Lo kuhwa to juz chyba z PS4k Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2016 (edytowane) http://gifyu.com/images/AlienationSPLODE.gif Kozacko zrobione wybuchy. No właśnie te chmurki mnie kupiły będziemy dzielnie walczyć o nasze Edytowane 1 kwietnia 2016 przez u55r Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 1 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2016 i tak maja u mnie minuza za brak co-opa kanapowego ale i tak kupuje day one, to bedzie sztosik z srednia blisko 90%, zobaczycie Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 może dojdzie w paczu. ten z Dead Nation był osom Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 2 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2016 (edytowane) Ma dość, eurogamer pisał, że na ostatni pokazie podkreślali, że na premierę nie będzie lokalnego co-opa. Niestety, w momencie premiery gra nie zaoferuje rozgrywki lokalnej, na podzielonym ekranie. Obecny na pokazie deweloper dał jednak do zrozumienia, że tego typu funkcja może pojawić się po debiucie produktu, w ramach aktualizacji. A tak w ogóle, to nie wiem czy wiecie, ale... Interesującym aspektem wydaje się także możliwość inwazji misji znajomych. Trafimy do cudzej gry jako wrogi żołnierz i postaramy się przeszkodzić w wykonaniu zadania. Nie będzie jednak łatwo - atakujący w ten sposób nie skorzysta z talentów specjalnych, a obcy wcale nie będą go ignorować. i Kooperacja ma działać w systemie „drop in, drop out”, co oznacza, że do misji innego gracza dołączymy w dowolnym momencie. Poziom trudności i liczba wrogów będzie dynamicznie dostosowywać się do zmian w drużynie. Jeżeli zechcemy, zagramy też oczywiście w pojedynkę. oraz... Lokacje są po części generowane sralnie, dlatego też może się zdarzyć, że rozgrywając tę samą misję po raz drugi, spotkamy innych wrogów, czy też zauważymy inaczej ustawione elementy otoczenia. Ostatnie, najtrudniejsze obszary będą natomiast w całości formowane na nowo przed każdym meczem, według opracowanych przez twórców wzorów. Zapewne zachęci to do regularnego wracania do gry. a także mocniejszy przeciwnicy będą generowanie losowo, rozgrywając jedną misje, możemy za każdym razem trafić na kogoś innego, poza tym system lootu przedmiotów, a także świetny system strzelania, co w takiej grze jest mega ważne, ogólnie... Edytowane 2 kwietnia 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 Widac sporo zaczerpan z Diablo. Preorder na PSN juz zlozony Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2016 Rownież przed chwila złożyłem preorder Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 10 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2016 ktoś jeszcze złożył preorder ? Cytuj Odnośnik do komentarza
HelmutekPL 0 Opublikowano 12 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2016 Ja złożyłem Najczęściej gram wieczorami późnymi. PSN jak nick Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 (edytowane) O klasach postaci: Edytowane 13 kwietnia 2016 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 13 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2016 Sabotażysta, pewnie będzie najpopularniejszą klasą, poza tym, idzie dostać oczopląsu od tych wybuchów, laserków i masy przeciwników. Będzie goty cyfrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 16 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2016 Będę grał Bio-Specem, to może będę miał kolegów w internetach. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 21 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2016 (edytowane) Co tam sie odpie.rdala. Edytowane 21 kwietnia 2016 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 22 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2016 ataki epilepsji przy tej grze będą częste u ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 23 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2016 Ruszył właśnie pre-download Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Pewnie temat wałkowany setki razy, ale co mam zrobić kiedy otrzymałem maila od Sony, że nie mogli pobrać z konta $$$ na preorder? Teraz dopiero przypisałem kartę do konta, ale opłacić sam nie mogę. Kiedy te gnoje zabiorą mi pieniążki, a sam będę mógł zacząć pobieranie? Cytuj Odnośnik do komentarza
HelmutekPL 0 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Dlaczego nie możesz sam opłacić? Oo Ja miałem to samo. Zapomniałem przerzucić z konta na konto. Wszedłem do sklepu i kupiłem jeszcze raz. Za pierwszym razem był komunikat żebym wszedł do sklepu przez konsolę lub spróbował za chwilę. Za drugim przeszło bez problemu. Już się pobiera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Mi też już pobrali pieniążki za preordera ale kurde we wtorek na premierę mam wolne cały dzień więc Figus jak coś do coopa ale resztę tygodnia pracuje, a potem jadę na tydzień do Polski na urlop Więc jak coś Figus i reszta chętnych do coopa to wtorek na premierę, a później dopiero gdziies drugi tydzień mają Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Spoko tylko ja to gdzieś koło 13 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Ja po pracy od 16. Ładujcie baterie w Headsetach, czuje że (pipi) będą pięknie leciały w telewizor. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2016 Jest lista trofeów: http://psnprofiles.com/trophies/4616-Alienation Myślałem, że z uwagi na styl gry będą jakieś przekombinowane coopowe pucharki, a tymczasem mamy kilka takich, które trzeba robić solo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi