SebaStianO85 2 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wolicie grać solo czy w coopie? Ostatnio dołączyłem do dwóch Polaków z którymi grało się dość przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak najbardziej w coopie i faje sa te listy gdzie mozna wpasc do randomow, zrobic kilka misji i sobie wyjsc bez umawiania sie na ustawki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Wczoraj miło się zaskoczyłem jak zobaczyłem Polskę która z 15 miejsca wskoczyła na 9 w rankingu cóż za duma :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Swego czasu byliśmy na pierwszym. Wolicie grać solo czy w coopie? Ostatnio dołączyłem do dwóch Polaków z którymi grało się dość przyjemnie. Tylko co-op, chodz czasami kompletnie nie widać co się dzieje na ekranie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Ja ostatnio latam sam, ale to z faktu, przechodzenia na Expert plus czyszczenie większości mapy za każdym razem. Jakby ktoś chciał zacząć coopa od zera to piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Szkoda, że te specjalne skrzynie z lootem (te co w Arce na końcu) tak rzadko się pojawiają. Na kilkadziesiąt godzin gry natrafiłem tylko na 5 takich, z czego tylko jedna miała legendy w środku Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaStianO85 2 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mi ostatnio legendy które dropia jakoś szału nie robią. Chyba musze więcej solo grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Heh, wczoraj w końcu zakupiłem to cudeńko, bo za taką kasę to aż żal nie brać (wahałem się do tej pory tylko dlatego, że miałem nadzieję na wydanie pudełkowe). Pograłem ledwie chwilę przed snem, ale już widzę, że niezły sztosik się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Gram od 3 dni, mam 28 lvl i gra jest kozak ale dwa pytania: 1.Kiedy najlepiej aktywować mnożnik x10? Przed wyzwaniem , bossem czy może końcem misji? 2.Czy drop jest lepszy grając w coopie? Preferuję grę solo+czyszczenie mapki do końca. Straszne lagi z randomami co znacznie utrudnia grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Gram od 3 dni, mam 28 lvl i gra jest kozak ale dwa pytania: 1.Kiedy najlepiej aktywować mnożnik x10? Przed wyzwaniem , bossem czy może końcem misji? 2.Czy drop jest lepszy grając w coopie? Preferuję grę solo+czyszczenie mapki do końca. Straszne lagi z randomami co znacznie utrudnia grę 1. lepiej się wychodzi przed wyzwaniami i czyszczeniem kryjówek niż na samym bossie 2. drop jest na maksa randomowy, nie ważne czy grasz w coopie czy solo, laga nie uświadczyłem poza strasznymi dropami grając w cztery osoby gdy dużo się dzieje na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
DieseL 7 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Kiedy najlepiej aktywować mnożnik x10? Przed wyzwaniem , bossem czy może końcem misji? Jeśli masz możliwość to zaczekaj z kwiatkiem do końca misji, wpada najwięcej eXpa Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Pod warunkiem, że się ma bonus za checkpointy. Za Wyzwania też się sporo dostaje, przy Hordzie też się przydaje. Taką kolejność najlepiej stosować. W Coopie jest więcej punktów, ale na loot nie ma wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Liczba poziomów w Arce zależy od poziomu trudności? Ogólnie ile ich jest (np. na legendarnym). Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Miejsc na skrzynie jest pięć, więc to się chyba nie zmieniło. To rozbudowanie o którym mówili to chyba tylko te poziomy trudności. Na Legendarnym przeciwnicy mają maksymalnie chyba 70 lvl (oryginalnie 50). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) No jak dla mnie kolejny sztos. O ile Deadnation nie przypadlo mi az tak do gustu, to nowa arcadowa strzelanka Housemarque przez spektakularnosc, kolorystyke, roz(pipi) na ekranie, zdobywanie lootu, czy scenografie rodem z Destiny od razu trafila w moj gust. Trudno dzisiaj bylo oderwac sie od ekranu - mega frajda - zabraklo jedynie 60 klatek, ale i tak jest swietnie! Polecam. Edytowane 21 Lipca 2016 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jachu 1 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Cześć, mam takie pytanie przeszedłem na weteranie i teraz chciałbym na ekspercie, tak żeby dojść do mistrzowskiego. Jednak za pierwszym razem, mapa się zaktualizowała i wszystko było na czerwono. Teraz na czerwono jest tylko Arka, reszta misji na zielono. Mogę zagrać na ekspercie ale nie widzę postępu w grze. Co robić? Arkę przeszedłem standardowo. Mieliście tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 22 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 Po przejściu World 2 nie możesz zacząć kampanii na nowo. Wszystkie misje są dostępne, więc pozostaje manualny wybór misji wg kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
grykom 283 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Czasem jak gram z innymi to ludki rzucają/albo mają moc, że pojawia się takie niebieskie tornado które wciąga przeciwników. Co to dokładnie jest? Jakiś granat czy umiejętność? Nie mogę tego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Granat Wirowy dodany w ostatniej aktualizacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Przedwczoraj udało się przejść całą arkę z randomami na legendarnym, piękne uczucie Prawie 2 mld xp, ze 110 lvl na 150 w ciągu 1,5h. Na samym końcu naliczyłem 11 legendarnych itemków także całkiem sporo jednak jakościowo bez szału. Gram dopiero od tygodnia ale już doskwiera problem małej ilości lokacji dlatego niech jak najszybciej coś wypuszczą. Dla posiadaczy season passa: warto inwestować w niego? Jak wypada granat wirowy w porównianiu do innych? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) ile jest poziomow w arce ? Edytowane 28 Lipca 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 ile jest poziomow w arce ? 5 zarówno na weteranie jaki i legendarnym,po skrzynce za każdy poziom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dla posiadaczy season passa: warto inwestować w niego? Jak wypada granat wirowy w porównianiu do innych? Nie posiadam jeszcze SP, ale ten granat jest OP. Wciąga w zasadzie wszystkich, więc zapewnia dłuższą chwilę spokoju. Jak wypadnie wersja Fast Recharge to już w ogóle chyba można go używać na okrągło. Co do nowych lokacji to niestety prawda. Arka generowana na podstawie wszystkich poziomów urozmaiciła by to trochę, a tak trzeba czekać na inne kraje, jeżeli w ogóle będą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Raczej będą nowe lokacje, w menu "status" w odblokowanych lokacjach, dwie nie są podświetlone na zielono Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Te dwie ikony to Battleship i Mothership. Jak przechodzisz kampanie normalnie to w momencie odblokowania statków są one podświetlone. Po przejściu są niedostępne, przez to się nie świecą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi