Plugawy 3 531 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 O jezu ale smaka mi zrobiles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 079 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No, nie ma to jak hot dog w bagietce xD Do tego jajko sadzone bardzo praktyczne, na pewno wygodnie się to je. Boczek też bardzo dobrze pasuje do parówki. I wukur/wiać mnie z tą zielieniną. Tu macie foodporn z hotdogiem z roli głównej bez przerostu formy nad treścią. Tzn. nie wiem po co ta rukola, ale mało jej i wszystko rekompensują ziołowe fryty Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 531 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Rukola smakuje trochę jak mięso, więc może żeby podkreślić smak mięsa tam jest? Więcej mięsa w mięsie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 040 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 No właśnie, mi rukola trochę smakuje jak kurczak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Czego konkretnie używacie do hot dogów zamiast parów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 393 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Parówki sojowe a'la wieprzowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 141 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 A co złego w dobrej parówie? Ja ze wsi to u nas są lokalne masarnie, gdzie są parówy takie że samo mięso. A w sklepach to polecam frankfurterki grube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Parówki z szynki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No właśnie z jakimiś kiełbaskami są lepsze ale nie trafiłem jeszcze na takie idealne, więc o nie parówy mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 141 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 No to mówię, grubo mielone frankfurterki. Jak je fajnie zgrilujesz albo podsmażysz na patelni to wchodzą jak złoto. Tylko nie takie za 10,50 tylko żeby miały trochę mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 235 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 No takie dość si frankfurterki to ok 35-40 zł/kg, przynajmniej w Polsce A. Tyle że dla mnie ciut za cieńka do buły hot-doga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 949 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dziś w podpowiedziach na jutubie wyskoczył mi ten kanał https://www.youtube.com/channel/UCVVAnxQ2YMC_qlc7QfPA2YQ/videos niezły foodporn przyznam że poogądałem dopiero kilka filmików bo nie jestem w stanie walić sobie tyle razy pod rząd ale subskyrbcja poszła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 obejrzałem miniaturki i zrobiłem się głodny Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 151 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 dotykam sie Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 244 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Jest mistrz. Dzieki Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 8 589 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Swietne filmiki i ta sowa mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 040 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Toć wrzuciłem wam dziady już to do Smakosz TV. No ale przepisy goty i dużo inspiracji idzie.No właśnie, widziałem ten filmik z sową, teraz Yano wrzucił i coś mi nie grało. Subnąłem dzięki Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 ostatnio mniej siedze na tej tablicy nie wiedziałem że bylo ale jak dla mnie to wlasnie tutaj pasuje, bo przepisy przepisami, pewnie bardzo dobre ale mimo ze gość gotuje w lesie to wszystko wygląda właśnie jak foodporn Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Ależ to jest kanał sub poleciał, razem z wiadrem śliny Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 zwykły tost z serem i boczkiem zamieniony w food porn osobiście nie lubie jak sie ser wylewa z tosta bo jest więcej sprzątania, oraz co ważniejsze - wyjął bym "kości" z boczku. ale ogolnie efekt jest i tak fajny, jedną ręką bym jadł, a drugą dotykał sie po siusiaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 a nie lepiej dodac majonez? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 040 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Majonez (jak i sos czosnkowy) do wszystkiego pasuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.