Opublikowano 22 grudnia 20168 l Daj spokoj, pierwszy kwartal 2017 jest chorym po(pipi)em, Nioh i Yakuza ida na pierwszy ogien, bo to sztosiwa nieziemskie dla mnie, na drugi ogien pojdzie pewnie Nier i GR2, a Persona w kwietniu wiec spokojnie powinienem sie uwinac na premiere. Dobrze ze nie interesuje mnie ta gierka o babce jaskiniowcu bo juz w ogole nie wiedzialbym co do czytnika wlozyc. Weź mi nawet nie mów, Nier jest sztywniutki jak jasna cholera, Nioh to samo, Yakuza też, na GR czekam, bo jedynkę lubię. U mnie jednak dochodzi jeszcze Horizon ( i to pewnie day-1). A jeszcze ograłoby się REVII, Prey pewnie wyląduje w maju, Persona w kwietniu, Torment na PC, też się sam nie przejdzie :x
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Daj spokoj, pierwszy kwartal 2017 jest chorym po(pipi)em, Nioh i Yakuza ida na pierwszy ogien, bo to sztosiwa nieziemskie dla mnie, na drugi ogien pojdzie pewnie Nier i GR2, a Persona w kwietniu wiec spokojnie powinienem sie uwinac na premiere. Dobrze ze nie interesuje mnie ta gierka o babce jaskiniowcu bo juz w ogole nie wiedzialbym co do czytnika wlozyc. no u mnie priorytety to nioh, nier, persona, yakuza, horizon doładnie w tej kolejności. yakuzę ratuje fakt wyjścia wczesniej, bo czuje że w marcu będzie bieda ;/ gr2 życzę dobrze ale raczej nie moja bajka ja prdl jeszcze torment po drodze xd
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Embargo na japońskie gierki na szczescie w Polshy nie istnieje to moze dam rade wlaczyc jajuze przed bonanza Mi udało się kupić tlg w media expert dzień przed premierą, a to gra wydawana przez sony. W moim mieście poza sieciówkami nie ma sklepów z grami więc liczę że chociaż 1-2 dni wcześniej uda się kupić. Daj spokoj, pierwszy kwartal 2017 jest chorym po(pipi)em, Nioh i Yakuza ida na pierwszy ogien, bo to sztosiwa nieziemskie dla mnie, na drugi ogien pojdzie pewnie Nier i GR2, a Persona w kwietniu wiec spokojnie powinienem sie uwinac na premiere. Dobrze ze nie interesuje mnie ta gierka o babce jaskiniowcu bo juz w ogole nie wiedzialbym co do czytnika wlozyc. U mnie pewniakami są yakuzy i persona w między czasie pewnie Nioh i Gr2, a w pierwszym kwartale wychodzi jeszcze kolekcja zero escape i danganronpa reload które też chcę ograć :x
Opublikowano 22 grudnia 20168 l Gif ktory idelanie podsumowuje pierwszy kwartal 2017: Normalnie jak za ery Szaraka. Yakuza 0 - dobrze ze juz ogralem a dla Was to bedzie wczesne GOTY 2017. Nier Automata - demko obadane sztos ze ja yebie. Ni-Oh - masakryczne 2 demka ograne normalnie poezja w ruchu. Persona 5 na dobitke. Coz za nowy rok!!
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Jesli ktos z was planuje rozpoczac przygode z seria na Yakuzie 0 [jest to prequel, wiec jest to jak najbardziej wskazane, jeszcze jak] to polecam usiasc wygodnie, chwycic chipsy i obejrzec sobie to: Nie ma spoilerow fabularnych, jedynie jakis tam montaz scenek wyjetych z kontekstu, calosc przybliza serie od 1-5, bez spoilowania jej gdyby ktos mial ochote kiedys jednak siegnac po starsze czesci.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l No ale po co oglądać wydarzenia, które dopiero się będą rozgrywać po Yakuzie 0? Po co sobie psuć zabawę?
Opublikowano 9 stycznia 20178 l No ale... napisalem przeciez ze nie ma spoilerow, wiec o co chodzi? A jakby tego bylo malo no to historia w Yakuzach nie ma ciagu fabularnego, kazda czesc jest zamknieta pod wzgledem historii.
Opublikowano 9 stycznia 20178 l no to super. jakbym wiedział to wcześniej wsparłbym 3, 4 i 5 na ps3 na długo przed 0
Opublikowano 9 stycznia 20178 l Tylko, że...Nie każda postać dożywa do szóstki ;) Niemniej jednak czeka was GOTY tego roku :P (w temacie o 6tce napisałem już o GOTY 2018 ehehe). To piękna gra z mnóstwem dodatkowych atrakcji więc będzie co robić na bardzo długi czas a jak ktos jeszcze lubi sobie pograć w japońskie klocki i żetoniki to już w ogóle wsiąknie na całego. Do tego dochodzi cała masa combosów i rozkminiania bogatego systemu walki, którego podwaliny leżą gdzies pomiędzy Virtua Fighter a Spikeout!
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Panowie my tu sobie gadugadu a tutaj juz tylko rowniotkie dwa tygodnie do tej perelki 2017. Boze jak dobrze, ze Sega poszla po rozum do glowy
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Hype przez forumkowego Ambasadora marki (@Zetta) juz zostal odpowiednio nakrecony wiec wydaje mi się ze europa kupi, a burgery podobno lubią japońska kulture.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Mysle ze 0 sprzeda sie dobrze [jak na standardy serii oczywiscie], zatwardziali fani kupia tak czy siak, a i troche nowych osob tez sie deklaruje w internetach ze chca zaczac przygode z 0.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Forumek jak zawsze kupi dwie kopie, które potem będą się sprzedawać na PT.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Mam nadzieje,ze to bedzie otwarcie tym grom furtki na zachodni rynek
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Forumek jak zawsze kupi dwie kopie, które potem będą się sprzedawać na PT. Ja swojej na pewno nie sprzedam
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Też, zresztą w sumie rzadko gry sprzedaję.Plus namówiłem znajomego z poza forumka, który nie grał jeszcze w żadną Yakuzę - rok trzeba rozpoczynać od dobrych uczynków :v
Opublikowano 11 stycznia 20178 l No ba! Miałem brać z Kanady wersję biznes ale kuźwa nie wytrzymałbym takiego czekania, więc poszło zamówienie w naszym rodzimym sklepie.
Opublikowano 11 stycznia 20178 l Ja zastanawiam się gdzie zamówić aby mieć to na premierę. Pierwsza gra w tym roku którą MUSZĘ mieć na premierę !