Opublikowano 18 września 201410 l Janusz gamingu gra na wypasionym pc w gry z PSX'a. Edytowane 18 września 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 19 września 201410 l Janusz gamingu gra na wypasionym pc w gry z PSX'a. You got it twisted. Janusz to gra na wypasionym pc we wszystkie najgorsze i najnowsze crapy, tylko dlatego, że są najnowsze. Klasykami gardzi. Koneserzy odświeżają sobie stare, klasyczne tytuły w fhd, nawet na wypasionym piecu.
Opublikowano 19 września 201410 l nie skreślaj janusza za to, że nadrabia klasyki na swoim zderzaczu pikseli :confused:. Edytowane 19 września 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 20 września 201410 l okej tu się zgodzę. chciałem tylko zaapelować o nie odbieranie ludziom prawa do ekscytowania się nadchodzącymi gierkami bo to zakrawa o paranoję i fedora mode over 9000. analogicznie powiem ci, że ja zabrałem się za pw właśnie żeby poznać mechanikę jaką najprawdopodobniej będzie rządzić się phantom pain i po tym jaki potencjał widzę w rozszerzeniu formuły jaranko wzrosło jeszcze bardziej. Paranoja to jest połowa postów tutaj, no ale tak czy siak nikt nikomu nic nie zabrania, tylko stwierdza januszostwo.
Opublikowano 22 września 201410 l Janusz gamingu gra na wypasionym pc w gry z PSX'a. Bez jaj, na swoim niegdyś wypasionym PC przeszedłem kilka gier z PXSa, w tym wiele godzin wymęczyłem na GT, do tego sporo tytułów na SNESa.
Opublikowano 24 września 201410 l Janusz gamingu od pół roku usiłuje sprzedać PS2 (rzecz jasna bez klapki z przodu z powodu slide toola) z FIFĄ 2007 w niemieckej wersji językowej - całość puści za 500 zł, w bonusie dołoży drugiego pada (chińska podróbka za 15 zł).
Opublikowano 24 września 201410 l Janusz próbuje opchnąć PS3/PS4/Xboxa One za 50% więcej niż są warte, bo ma >10gier z plusa/gwg na dysku
Opublikowano 27 września 201410 l Janusz próbuje opchnąć PS3/PS4/Xboxa One za 50% więcej niż są warte, bo ma >10gier z plusa/gwg na dysku Janusz raczej nie wie, że w PS Plus są gierki do nabycia. ; ) Edytowane 27 września 201410 l przez Lukas_AT
Opublikowano 28 września 201410 l Janusz kupuje w empiku soul sacrifice za 199zl w tym samym miesiacu w ktorym wszedzie alarmuja ze jest za free na PS+. Dzis sam jestem dziadkiem...tzn Januszem, kupilem sobie Fife 15.
Opublikowano 1 października 201410 l Janusz kupuje w empiku soul sacrifice za 199zl w tym samym miesiacu w ktorym wszedzie alarmuja ze jest za free na PS+. Dzis sam jestem dziadkiem...tzn Januszem, kupilem sobie Fife 15. Ale Janusz gra tylko na grach z plusa, chyba ze nowe Call Of Duty albo Fifa wychodzi
Opublikowano 1 października 201410 l Janusz częściowo zaznajomiony z branżą oraz Janusz typowy Janusz?
Opublikowano 1 października 201410 l Janusz częściowo zaznajomiony z branżą oraz Janusz typowy Janusz? zupełnie jak Farmer. i FARMEROS bez obrazy! Edytowane 1 października 201410 l przez MEVEK
Opublikowano 6 października 201410 l Janusz częściowo zaznajomiony z branżą oraz Janusz typowy Janusz? zupełnie jak Farmer. i FARMEROS bez obrazy! Jeżeli nie porównujesz nas do januszy to spoko
Opublikowano 7 października 201410 l Janusz gejmingu nie czyta historii zawartych w grze jeżeli takowe są, jestem więc januszem (choć nie Janusz), w serii Assassin's Creed przeczytałem może 3 notki na krzyż, w Mass Effect nie doczytałem nawet połowy, nie mam na to czasu... Aczkolwiek za swoją obronę powiem, że łykałem wszystkie opisówki w rpg z dawnych lat (Arcanum, Baldur's Gate itd), ale to były inne czasy.
Opublikowano 7 października 201410 l Ustaliliśmy już, że Janusz nie ogląda nawet filmików w grach, wątpię by wiedział w ogóle o istnieniu historii i dzienników w takim ME lub Wieśku.
Opublikowano 7 października 201410 l Janusze twierdzą, że Heavy Rain i Beyond: Two Souls to najlepsze gry w dziejach. Wg nich fabuła tych gier to "miazga", a interaktywny film to szczyt tego, co deweloperzy wypracowali w tym medium. Edytowane 7 października 201410 l przez Kasias
Opublikowano 7 października 201410 l Mad Dog Mc Cree miał też być szczytem możliwości i przyszłością gier. Swoja drogą, u brata leży gdzieś oryginalna płyta dodawana kiedyś do komputerów przez Optimusa