Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Twin Peaks

Featured Replies

• Odpowiedzi 252
  • Wyświetleń 27,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zabieg imo udał się w nowych Gwiezdnych Wojnach, ale tu to wygląda śmiesznie.   Wygląda jakby wzięli wszystkich żyjących jeszcze aktorów z oryginału i zostawili ich w tych samych miejscach co 25 lat

• Rzeczywiście zabawne : D   Poniżej mała ciekawostka - o ile to, że obie sceny dzieją się równolegle nie powinno być zaskoczeniem to jednak nie sądziłem, że zostało to tak pieczołowicie zrealizowane

Opublikowano

Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci.

Opublikowano

Dokładnie, główna trójka z The Big Bang Theory dostaje po milionie zielonych na łeb za 1 odcinek :pawel:

Opublikowano

Lynch poczuł zapach pieniędzy i odstawia teraz koko dżambo. Projekt zyskał ogromny rozgłos, ludzie się napalili, więc ma teraz mocną kartę przetargową w ręku. Zresztą SHO w oświadczeniu pisze, że się chce dogadać. No zobaczymy jak to będzie, ale stawiam, że jednak sypną zielonymi i obrażony Lynch wróci.

Lynch nie chce robić niskobudżetowego serialu i myślę, że ma racje. Kto chce oglądać powrót legendarnego serialu, który jest zrobiony jak złotopolscy?

Opublikowano
  • Autor

e tam takie pie.rdolenie. pewnie się dziadydze nie chcę, przecież od 10 lat nie zrobił nic co trwałoby dłużej niż 15 minut. a teraz miałby angażować się w całą serię? lynch to nie soderbergh. nawet jak się dogadają to pewnie primaddonna wyreżyseruje pierwszy odc i ew wydłużony finał, a frost i inni będą odwalać brudną robotę.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

w oryginalnym Twin Peaks to każdy odcinek reżyserował Lynch, pewno dlatego drugi sezon taki nierówny

Opublikowano

e tam takie pie.rdolenie. pewnie się dziadydze nie chcę, przecież od 10 lat nie zrobił nic co trwałoby dłużej niż 15 minut. a teraz miałby angażować się w całą serię? lynch to nie soderbergh. nawet jak się dogadają to pewnie primaddonna wyreżyseruje pierwszy odc i ew wydłużony finał, a frost i inni będą odwalać brudną robotę.

Córa Lyncha mogłaby trzasnąć odcinek, dwa bo talent ma.

Opublikowano

Lynch nie chce robić niskobudżetowego serialu i myślę, że ma racje. Kto chce oglądać powrót legendarnego serialu, który jest zrobiony jak złotopolscy?

Bo niby stary miał wielki budżet

Lynch się dawno wypalił i teraz kombinuje 

Jestem  ciekawy ile studio mu zaproponowało skoro Dexter dostawał 20 baniek za sezon <tak gdzieś czytałem>

Opublikowano

No stary nie miał, ale czasy się zmienily. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Lynch na twitterze napisał że się jednak dogadał ze stacją i że bedzie więcej niż 9 odcinków.

Opublikowano
  • Autor

zacieram rączki. jak oglądałem odpały maclachlana w agenta of shield to zawsze przed oczami stawała mi ostatnia scena twin peaks.

Opublikowano

Mówiłem miesiąc temu, że potrzyma ich z miecha aż mu sypną dolarami i od razu będzie deal :reggie:

Opublikowano

"A nie mówiłem"? No niestety Dawidek poczuł pieniążki.

Opublikowano
  • Autor

badalamenti wraca jako kompozytor, sezon będzie miał 18 odcinków.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

do obsady w ostatnim czasie dołączyli Amanda seyfried i Robert knepper (t-bag z prizon brejka) \m/.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

no zobaczymy w jakiej formie jest lynch, narazie sceptycznie podchodze do twin peaks.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pełna obsada "nowego" Twin Peaks. Sporo powrotów ale jest też masa zaskoczeń.

tpc-pic-small-01.jpg

tpc-pic-small-02.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tim Roth w Twin Peaks? Stanoł mi.

Tak, odświeżam temat po miesiącu, żeby to napisać.