Daffy 10 529 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 gebus tu juz wypowie sie dar-kos tym bardziej ze on jest wielkodusznym sponsorem pierwszy post zaktualizowany o regulamin drugiego sezonu wyzwan forumowych Cytuj Odnośnik do komentarza
GoltaR 42 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dziękuje wszystkim za dobrą zabawę, próbowałem do samego końca ale do 10 trochę zabrakło. Gratulacje dla wszystkich. ps.Czterech "Piratów Drogowych" w pierwszej dwudziestce, tak trzymać Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Gratulacje dla wszystkich uczestników i zwycięzców to przyjemność się z wami ścigać. Przez te ostatnie kilka tygodni każdemu skill w DC podskoczył pewnie o 100% . Akurat ta trasa i auto bardzo mi pasowały,ale następnym razem z pewnością nie będzie łatwo. PS. Ja może też chciałbym nagrodzić osoby biorące udział,ale z racji skromnych funduszy pomyślałem o skromnej nagrodzie dla "pechowej trzynastki" w zmaganiach w Lutym-mianowicie 3 miesiące PS Plus. Oby frekwencja dalej dopisywała, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) No juz nie wiem, niech sie organizatorzy dogadaja. Dla smiech i dla pokazania ze mozna sie poprawic zapodam filmik z mojego trzeciego przejazdu niestety nie posiadam filmu z mojego najlepszego przejazdu, bo z zalamaniem wylaczylem konsole i poszedlem zapalic ze wskoczylem na 7 miejsce Edytowane 31 Stycznia 2015 przez gebus_3008 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 zasady nowego sezonu jasne? jeszcze mysle ze chyba stworze na konsoli nowe konto o nazwie "drivelubpsxextreme" i z niego bede zakladac eventy i wysylac do nich zaproszenia, bo moja friendlista i ilosc wiadomosci za kazdym razem jak wlaczam konsole coraz bardziej mnie przeraza Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Gratuluję zwycięzcom. Zabawa była przednia, takiego community chyba nie zaznalem w żadnejn grze. Ponad 40 osób i wspaniała rywalizacja. Czekam na kolejne wyzwania. Co do wyścigu to wg mnie przy dobrym przejezdzie najważniejszy był żółty, ostry zakręt. Raz udało mi się mieć tam prędkość 134! ale nie udało się tego wykorzystac, bo miałem sporo błędów. a poza tym najczęściej mialem 115-120 km/h. Wczoraj przez pewien czas roznica między 29 a 30 miejscem wynosiła 0.001, a ja byłem 31 xd Cieszy mnie czas bo zszedłem poniżej 2:56, ale miejsce dopiero 26. oby bylo coraz lepiej Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) 1. wdg mnie przejazdy nawet potwierdzone filmikiem nie powinny byc brane pod uwage, wiem ze to czesciowo niesprawiedliwe jak serwer nam nie zapisal, ale zrobi sie zamieszanie w ogolnym rankingu, a takie sytuacje nie zdarzaja sie ekstremalnie czesto wiecie co, tak mnie teraz naszlo. w lutym kasujemy generalke itd, ale kto wybiera event?? zawsze ktoras z pozycji byla wybierana, a teraz jak to bedzie wygladac? 2. sponsorujący chyba będzie wybierał? ja od siebie tylko dodam poprosze jakieś BMW 3. Imo nie powinno być żadnego losowania, takie zasady jak teraz nagrody za miejsca bardzo fajnie, jest rywalizacja na długości całej tabeli Ze swojej strony chciałem tylko dodać, że mega fun był przy tym wyzwaniu, pomimo wielu "(pipi) ja (pipi)e", ostatniego dnia w piątek było już tego znacznie mniej i chciało sie jezdzić i jezdzić, usiadłem jeszcze o 2 w nocy, ale byłem już tak śpiacy, że nawet tuneli nie mogłem czysto przejechać, nie jest do końca zadowolony ze swojego przejazdu bo byłem jeszcze w stanie poprawić o 2sec, gratulacje dla zwyciezców Yeti - a ty nawet jednego przejazdu nie zrobiłeś? a chciałeś sponsorować jakąś nagrode edit: ok Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (pipi)a Fanek pierwszy post - pisze by sie zapoznac a ten dwa posty dalej - tam masz zasady a ty znowu jakies gorzkie zale masz i przemyslenia!!!!!!!!!!!!!! strone temu bylo tez o tym ze pierwszy event lutego wybieram ja bo zapomnialem napisac, ktore miejsce w tym mialo wyznaczac Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Fenek, Bedzie 10 wyzwan Liczy sie klasyfikacja generalna po 10 wyzwaniach - wiec celowanie w pozycje jest bez sensu. Jak chcecie to mozemy zaczac z grubej rury , ale jak wam w\zrobie wyzwanie to sie po(pipi)ie przez 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 w lutym bedzie 9, na 10 jest za malo dni, a dwudniowe robic jest bez sensu, zreszta wszystko pisze odnosnie zasad w pierwszym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 przy 7 dniowych można wykrecić dużo lepszy wynik i ja bym obstawał przy 4 wyzwaniach w lutym teraz było jedno długie wyzwanie i chyba nikomu specjalnie sie przy nim nie nudziło w środku tygodnia różnie bywa z czasem i pewnie też mniej osób będzie brało udział, no ale jak chcecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dajcie tylko dziś juz pierwszy event żeby można już było coś pograć Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 ehhh zapomnialem ze jak sie utworzy nowego uzytkownika to zaczyna on z levelem1 wiec nie ma prawie aut odblokowanych ehhh znowu bede musial wylawiac tych 60 bioracych wsrod 200 friendow na psn a chcialem sobie ulatwic zycie jeszcze raz napisze - w pierwszym poscie caly regulamin nowego sezonu, rowniez jak do niego dolaczyc - jesli ktos chce dolaczyc a nie wywiaze sie z tego co tam pisze to niech sie nie dziwi ze go nie dodam Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) daj mi passy do tego konta to ci nabije level w weekend Mam wolna niedziele i poniedziałek Edytowane 31 Stycznia 2015 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
DieseL 7 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wieczorem byłem 17, a dziś 20 !!! Nawet nie macie pojęcia jak spadek o 3 miejsca może człowieka uszczęśliwić Cytuj Odnośnik do komentarza
Rmac32 2 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wieczorem byłem 17, a dziś 20 !!! Nawet nie macie pojęcia jak spadek o 3 miejsca może człowieka uszczęśliwić To dzięki mnie między innymi Byłem 24 i się zagalopowałem na 16 miejsce około 20 min. przed końcem Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jestem za 3dniowymi eventami. W multi time trial jest tylko 7 min a i tak sie da 6 do 7 przejazdów zrobić wiec w ciągu tych trzech dni zawsze nawet te pół godziny można wygospodarować. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Wstałem dziś wcześnie rano z zamiarem ustanowienia jeszcze lepszego czasu niż 2:52.063, atakować jak najwyższe miejsce wśród pierwszej dziesiątki. Tylko tam celowałem. Zrobiłem kawkę , usiadłem powoli dojeżdżałem do swojego rekordu aż w którymś momencie naprawdę pocisnąłem co widać na filmiku. Atakowałem 2:52.063 i udało mi się zejść do 2:51.834 ale wyskoczył błąd komunikacji z serwerem. Nie pozostało mi nic innego jak zapisać przejazd i próbować jeszcze raz. Byłem dość blisko bo ustanowiłem 2:52.023 co widać na koniec wyzwania, ale że telefon zadzwonił już nie miałem czasu dalej grać. Mentalnie pobiłem KrzychuFOX'a Szkoda że wynik nie zapisał się w Tabeli. Nagrody zostaną wysłane w poniedziałek lub wtorek. Gratuluje wygranej Czaku w ostatnim wyzwaniu oraz dzidkowi i baniolowi za zajęcie odpowiednio 20 i 30 miejsca. eX4cT_PL również należą się gratulacje bo zwyciężył w 11 Rundzie Turnieju DC Jak wam się podobało samo wyzwanie? Kombinacja auto + trasa chyba nikomu większych problemów nie sprawiły. Tylko ja ja widziałem już na pierwszym zakręcie odchodzące mi auto Czaka to mnie szlag trafiał Czułem się jakby to był pojedynek auta z silnikiem Diesla z Turbo doładowaną V8 ^_^ Edytowane 31 Stycznia 2015 przez ussr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sunnyluk 7 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wieczorem byłem 17, a dziś 20 !!! Nawet nie macie pojęcia jak spadek o 3 miejsca może człowieka uszczęśliwić To dzięki mnie między innymi Byłem 24 i się zagalopowałem na 16 miejsce około 20 min. przed końcem i przez Twoje 16 miejsce ja spadłem z 20 na 21 bywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Gratulacje wspanialego pomyslu oraz calego turnieju, kolejny sezon poganiam sie z wami Well done ! Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 (edytowane) Cwieri, dasz rade jeszcze podliczyc generalke styczniowa? Chodzi mi o to, ze chcialbym zapisac i zobaczyc jak to bedzie wygladac na koniec lutego. Z gory dziekuje mam mysl, nie lepiej by bylo zeby co miesiac zakladac nowy watek na forumku? tutaj juz mamy kolo 1000 postow, a tak kazdy miesieczny watek bybly nazywany odpowiednio do miesiaca i jaki odrobine mniejszy balagan, co myslicie? Edytowane 31 Stycznia 2015 przez gebus_3008 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Pięknie się rozkręciło DC widzę, damn muszę wrócić do ścigania wreszcie, ale gier za dużo,a tu kolejne nadchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ficus dopisz kame_pl do naszych zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dajcie dziś nowe wyzwanie cały dzień taki nijaki bez wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
gebus_3008 18 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Dajcie dziś nowe wyzwanie cały dzień taki nijaki bez wyzwania mam to samo, jakos tak nijako sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi