Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

moim zdaniem też nie warto. zresztą jedynka bez zadań pobocznych jest bardzo krótka więc można się spiąć i ukończyć.

i tak w ogóle ta seria jest w ogólnym rozrachunku 'tylko ok' i mocno przehypowana więc nic się nie stanie jak pominiesz te gierki, hehe

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

ME 2 > ME 1 > ME 3

Pjona :lapka:

Według mnie nie warto, w ogóle nie rozumiem jak mozna zaczynać jakas gre gdzie liczy sie fabuła, od środka lub od końca

Nie napisalbym ze nie warto, szczegolnie ze zostaly przygotowane specjalne streszczenia w formie filmikow i potem podejmowania decyzji na poczatku 2jki. Wiec jak najbardziej mozna sprobowac.

Opublikowano

Według mnie nie warto, w ogóle nie rozumiem jak mozna zaczynać jakas gre gdzie liczy sie fabuła, od środka lub od końca

Dupa tam, nie słuchaj ich. Przemóż się i skończ, ME to ciągłość fabularna, postać się transferuje do kolejnych części, a wybory w jedynce kształtują systemy polityczne w galaktyce, tworzy się pierwsze relacje, i rys postaci...
Opublikowano

Poza tym misja z dodatku Overlord i ostatnia misja były najlepszymi w serii, i prawdziwie epickimi.

overload to był roz(pipi), orgazm dla fanów sci fi. na końcu prawie się zes,rałem z emocji.  

Opublikowano

W 2014 ludzie się kłócili co było największą klapą i porażką roku... DC? Halo Kolekcja? Unity?

Za to w 2015 wszyscy nie zgadzają się do tego, co powinno zostać GOTY - MGS 5, BB, Wieśmin, a może F4?

Fajny obrót sprawy :lapka:

Opublikowano

F4

Fallout 4? No proszę cię XD Poprzednia część była góra dobra i nic więcej, jedyne co ją ratowało to fakt, że pierwszy raz otrzymaliśmy Fallouta w takiej perspektywie co dawało na początku jakieś tam wczucie w klimat post-apo. Szkoda,że na tym się plusy kończyły, bo scenariusz,gameplay i system rozwoju to jedna wielka porażka i standardowe drewno od Bethesdy. W F4 z tego co widziałem też szału nie robi i jeszcze jak to nędznie wygląda xD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Poza tym misja z dodatku Overlord i ostatnia misja były najlepszymi w serii, i prawdziwie epickimi.

overload to był roz(pipi), orgazm dla fanów sci fi. na końcu prawie się zes,rałem z emocji.
No, a ta muzyka.

http://www.youtube.com/watch?v=9FsJb-0qj0EE

www.youtube.com/watch?v=9FsJb-0qj0E

The square root of 906.01 equals 30.1...

Opublikowano

F4

Fallout 4? No proszę cię XD Poprzednia część była góra dobra i nic więcej, jedyne co ją ratowało to fakt, że pierwszy raz otrzymaliśmy Fallouta w takiej perspektywie co dawało na początku jakieś tam wczucie w klimat post-apo. Szkoda,że na tym się plusy kończyły, bo scenariusz,gameplay i system rozwoju to jedna wielka porażka i standardowe drewno od Bethesdy. W F4 z tego co widziałem też szału nie robi i jeszcze jak to nędznie wygląda xD

Mówisz o F3? Fakt gra niezła co najwyżej, ale w New Vegas pokazali klasę. Liczę na analogiczną sytuację na konsolach obecnej generacji.

Opublikowano

NV faktycznie w momencie premiery po średniej 3 kopało jajca i się mogło podobać, gra się jednak potwornie postarzała, tak jak Skyrim niestety. Kolejny tego typu rpg się na pewno sprzeda ale będzie śmierdział stęchlizną jeszcze z czasów Obliviona.

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz w roku była idealna pogoda do grania, ciemno i deszcz :lapka: to lubie

Opublikowano

Najlepiej się gra, gdy pada śnieg.

Opublikowano

i jak je.bany grubas za oknem lata i robi HO HO HO

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W 2014 ludzie się kłócili co było największą klapą i porażką roku... DC? Halo Kolekcja? Unity?

Za to w 2015 wszyscy nie zgadzają się do tego, co powinno zostać GOTY - MGS 5, BB, Wieśmin, a może F4?

Fajny obrót sprawy :lapka:

Mgs v moim zdaniem nie ma szans na grę roku. Gra bardziej osiadła na marce niż na faktycznych walorach i zaletach, które u jej 'konkurencji' do tego tytułu są znacznie lepsze.

Inną już sprawą jest to, że to pierwszy MGS, którego nie przeszedłem po tym jak zacząłem w niego grać i zwyczajnie odstawiłem w połowie. Po początkowym zachwycie prologiem i gameplayem gra mnie po prostu znudziła, każde kolejne jej włącznie było na siłę.

Wróciłem do W3 i po raz drugi bawię się świetnie, co chwile odkrywam coś nowego, piękny świat, mega postacie, dodatki przede mną.

Jestem fanem obu serii, więc wydaje mi się, że moja opinia jest w miarę obiektywna - mgs nie ma startu do tytułu gry roku przy takim masakratorze gamingowych światów jak Wieśmak.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No a co takiego uber jest w Wiedzminie 3? Średni gameplay połączony z festiwalem bugów i 10 patchem, który wreszcie sprawił, że gra jest grywalna w deszczu na ps4. No nie wiem. 

Opublikowano

Ja nie mialem zadnych bledow w Wiesku. Framerate tez byl dobry.

Goty bez dwoch zdan. :lapka:

Opublikowano

Goty gierka w ktorej modlisz się żeby już wiecej walki nie było :yao: 

Opublikowano

No ostatnio jakies "przesolone" te gry. W W3 mapa wyglada jak dziecko z ospa, cala postrokata w mylion kuestuff, w Batmanie prawie to samo tyle, ze z batmobilem, ktorym juz pod koniec gry gardzono, a na deser MGS5 z syndromem "zrob to samo po raz 500y". Moze by im wyslac Zemste? Znaj proporcja, mocium panie.

Opublikowano

No a co takiego uber jest w Wiedzminie 3? Średni gameplay połączony z festiwalem bugów i 10 patchem, który wreszcie sprawił, że gra jest grywalna w deszczu na ps4. No nie wiem.

Duży świat i drobne, lecz w większości już i tak naprawione bugi, których przy normalnym graniu w większości i tak nie zauważysz vs o wiele mniejszy, pusty świat zawierający tylko kilka drzewek, latających ptaszków i obozów z kilkunastoma wrogami na patrolu. Poważna, wielowiekowa historia i niepoprawne politycznie przedstawienie świata vs brak fabuły i traktowanie gracza jak gnoja z gimnazjum perfidnie przyciągając go do ekranu cyckami.

No na prawdę ma z czym W3 konkurować.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Bartoszu, za faworyta do tytułu gry roku masz pewnie jakiś wysmakowany indyk o pikselach albo nowego Assassina.

hehe smieszne hehe

pogodzę was wszystkich goty 2015 to bloodborne