Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

no na pewno rzeźbią jeszcze nad deską kreślarską, a z mapą i wszystkimi misjami wyrobią się w 12 mies.

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Miałem na myśli to, że na pewno będą dokonane jeszcze jakieś zmiany, coś zostanie dodane, a nie, że wszystko jest jeszcze na etapie początkującym.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze miedzy te nowe Rdr 2 i Gta wcisna gdzies nowego Bullego. Na ps2 pozniej na xboxie grało sie wysmienicie.

Opublikowano

Ja mam nadzieje ze miedzy te nowe Rdr 2 i Gta wcisna gdzies nowego Bullego. Na ps2 pozniej na xboxie grało sie wysmienicie.

jeszcze Maksymilian Ból

Opublikowano

Pawcio do kąta. Ja bym czwórke przygarnął w ch,uj.

Opublikowano

No ja też bym pograł, tak jak w dużo innych serii od R* ale po rdr chciałbym jakieś nowe ip

Opublikowano

Wszyscy wymieniacie sequele kolejnych serii i potem branża wygląda jak wygląda. Tymczasem ludzie z R* mieli kiedyś jaja wydać grę o tenisie stołowym no i ogólnie lubili zaskoczyć między premierami GTA, więc chciałbym, żeby zaskoczyli mnie pozytywnie znowu. Może nie badmintonem, ale czymś rozbudowanym i grywalnym, tak jak stosunkowo niedawno zaprezentowali z zaskoczenia właśnie RDR czy LA Noire.

Opublikowano

Wszyscy wymieniacie sequele kolejnych serii i potem branża wygląda jak wygląda. Tymczasem ludzie z R* mieli kiedyś jaja wydać grę o tenisie stołowym no i ogólnie lubili zaskoczyć między premierami GTA, więc chciałbym, żeby zaskoczyli mnie pozytywnie znowu. Może nie badmintonem, ale czymś rozbudowanym i grywalnym, tak jak stosunkowo niedawno zaprezentowali z zaskoczenia właśnie RDR czy LA Noire.

Pełna zgoda,ale oby to nie był kolejny sandbox, bo ile można.

Opublikowano

Od Rockstar można, czaisz typie?

Opublikowano

Nie ma szans na nowego Manhunta w takiej formie z jakiej jest znany. Nie w tych czasach.

Opublikowano

Prequel RDR byłby kozak bo byłby bardziej "kowbojski" niż pierwsza część. 100% dziki zachód, bez rozwoju technologiczego, pierwszych fur itp. Może dzięki temu dostaniemy też więcej klasycznych akcji z czerwonoskórymi itp.

Opublikowano

No nie wiem, ja bym wolal miasteczko ktore sie powoli rozwija, pierwsze drogi, mix koni i samochodow i potem wyjezdzasz za miastio i reszta mapy to 100% dziki zachod

Opublikowano

No tak było teraz w RDR. Ja tam wolę 100% wild west z czasów jego świetności.

Opublikowano

Napady na pociągi, dyliżanse, banki i na co tam kuhwa jeszcze można napadać. Ucieczka przed indiańcami na powozie coś jak w pierwszym rdr no będzie goty.

Opublikowano

No to są dwa RDR :sorcerer:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to było jedno RDR.

Ach, Red Dead Revolver, o to chodzi?

Ja pier.dolę, czy do ludzi nie dociera, że tamta gra nie ma nic wspólnego z Red Dead Redemption, oprócz dwóch członów w nazwie i kowbojów?

HEHE JAKIE RDR 2 CHYBA RDR CZY BO RED DED REWOLWER JEST HEHEHEHEEHEH

Ale to stulej_stulej, więc niczego więcej się spodziewać nie można.

Opublikowano

Nie ten dział i temat do przekręcenia nicków.

Opublikowano

No nie ładnie się zachowałeś.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to było jedno RDR.

Ach, Red Dead Revolver, o to chodzi?

No teraz jest gadka o drugim, więc dlatego piszemy że w pierwszym :•

Opublikowano

No a czym jest revolver jak nie pierwszą częścią serii "red dead" Raven?