Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

po trailerze gta4 nie musialem nic czytać o grze, wiadomo ze bedzie rozpie.rdol

po trailerze rdr2 dopiero 15 artykulow wyjasnilo ze no jednak warto czekać, kazdy trailer totalnie bezhajpowy

• Odpowiedzi 17,1 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

przecież pierwszy trailer gta 4 pokazywał dokładnie to samo co ten z rdr. NIC. No ale jak tam chcecie ziomki 

Opublikowano

dobra rozi, idź stąd

47 minut temu, blantman napisał:

w jakiej formie? Skórki do gta online? :sapek:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

pierwszy trailer GTA IV :banderas:

Life is complicated. 

I've killed people, smuggled people, sold people. 

Perhaps here, things will be different.

:fsg: 

Opublikowano
11 minut temu, Rayos napisał:

pierwszy trailer GTA IV :banderas:

Life is complicated. 

I've killed people, smuggled people, sold people. 

Perhaps here, things will be different.

:fsg: 

Cudeńko. :banderas: Mam nadzieję że doczekam się jeszcze takie przytłaczającego, depresyjnego GTA. 

Opublikowano

ale bym zagrał w takiego porządnego sequela

Opublikowano

Jedyneczka była wspaniała, Icon to pomyłka 

Opublikowano
Teraz, kubson napisał:

Jedyneczka była wspaniała, Icon to pomyłka 

Vendetta? Niezła, ale dopiero FFNY doje.balo do pieca.

Opublikowano

Tak vendetta, NY rownież było za(pipi)iste, a icon to rozczarowanie po całości

Opublikowano

Tylko w Vandette grałem. Myślałem że to ta część LA a potem jak się dowiedziałem prawdy byłem trochę rozczarowany. Icon miał zepsute demo na pss pamiętam i z tego tytułu nie chciałem nawet dawać pełniakowi szansy.

*NY a piszę LA xd

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Jak zrobią coś z dynamiką, miodem i OST na miarę FFNY to :ohboy: Pieniądze same rzucą się w ich stronę.

Opublikowano

FFNY :banderas:

i później ten spieyrdolony Icon

Tylko co teraz by zrobili? Kanye kontra Wiz Khalifa i odbijanie sobie Kim Kardashian?

Opublikowano
12 minut temu, MYSZa7 napisał:

FFNY :banderas:

i później ten spieyrdolony Icon

Tylko co teraz by zrobili? Kanye kontra Wiz Khalifa i odbijanie sobie Kim Kardashian?

Jak bedzie to podane jak walka o lachona w barze z FFNY to może nawet być tiger bonzo w rosterze

Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał:

przecież pierwszy trailer gta 4 pokazywał dokładnie to samo co ten z rdr. NIC. No ale jak tam chcecie ziomki 

Otóż to. Robotę robiło po prostu to, że widzimy GTA na nowej generacji, tego efektu Rockstar już nie osiągnie do zapowiedzi szóstki (to tak a propos RDR2).

Pamiętam zresztą raczej umiarkowaną podnietę na FPE po jego premierze. Przewijały się uwagi o podejrzanie słabym ruchu na ulicy (samochody, przechodnie), powrót do LC też nie każdego grzał (mnie chociażby), no i ogólnie nic specjalnego nie pokazano. Trailery (i gra) GTA V > GTA IV. 

Opublikowano

Coś mnie podkusiło i wszedłem w news o nowym Black Ops 4. Parsknałem śmiechem jak przeczytałem, że gra chodzi w 720p na ps4 i xo. 2018 rok, technologia 4k, hdr a ludzie graja w gry w 720p. Tak blubi wiem, że to nie jedyna gra, blubi wiem, że w 720p ale 60fps, tak blubi wiem, że na pro i xox jest lepiej ale to nadal nie zmienia faktu, że trzeba być podludziem, żeby grać w 720p. 

Opublikowano

jak ktos gra w coda to nawet mimo 4k bedzie podludziem

Opublikowano

prosze usunac

Edytowane przez szejdj

Opublikowano

szejdi lepiej sie zajmij robotą a nie czytaniem o słabych gierkach

Opublikowano

Maciomaniak byl w stanie zalozyc sie o kasacje konta, ze zadna gra na ps4 nie bedzie w 720p.

Opublikowano
2 godziny temu, hav7n napisał:

Maciomaniak byl w stanie zalozyc sie o kasacje konta, ze zadna gra na ps4 nie bedzie w 720p.

A nie przypadkiem na odwrót? ;)

Opublikowano
17 minut temu, Pacquiao napisał:

A nie przypadkiem na odwrót? ;)

Czyli jak? 720p sie założyło, że nie bedzie maciomaniaka na PS4?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Coś w tym jest, po Maciomaniaku ani widu ani słychu, a 720p na PS4 jest :)

Opublikowano

i zwolnił "autora" 

Edytowane przez oni