Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Figuś napisał:

Best Indie Game
Death's Door
Chicory: A Colorful Tale
Old World
Wildermyth
Bonfire Peaks
Sable

Jak to tak bez Keny?

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
15 minut temu, Square napisał:

Jak to tak bez Keny?

tumblr_p7nz82NPHO1v26n36o1_500.gif.343499c15fba80868ec999a21258dce9.gif

Shots fired :pawel:

Ja z kolei myślałem, że ten cały Returnal jednak będzie się łapał chociaż do nominacji na GOTY :(

Opublikowano

Dreams xd. Niech oni już skończą z tymi edytorami i robią normalne gry. Zresztą patrząc na sprzedaż tego pewnie Sony już im nie da robić żadnych edytorów i bardzo dobrze. Brak keny nie skomentuje, gdzie tam jest ten crap sable. A nominacja za scenariusz dla 12 minutes to jakis żart

Edytowane przez Ma_niek

Opublikowano

nie ma co się denerwować że nie ma gierki X, a jest Y, bo będzie jeszcze dziesiątki podobnych plebiscytów i Kena na pewno też swoje wygra

a Sable to też fajna gra.

Opublikowano

Nie kupuj tego gówna. Brak dodatkowych trybów i cenzura m.in nie można zajrzeć Ashley pod spódniczkę i pozmieniali dialogi.  Aż się boję co zrobią z rimejkiem. Przynajmniej tak twierdzą spece z PPE. 

https://www.ppe.pl/news/162535/resident-evil-4-vr-z-cenzura-tworcy-wycieli-zawartosc-by-zadbac-o-wspolczesnych-odbiorcow.html

Opublikowano

o nie, wycięli kilka głupich dialogów i nie można już zaglądać Ashley pod spódniczkę

wielka szkoda

Opublikowano

Wycięli zaglądanie pod spódniczkę? Czy oni chcą rozwścieczyć G R A C Z Y? 

literally 1984

Opublikowano

Ktoś wie czemu są zawsze widoczne tylko te latające dłonie w VR? No nie pasuje mi takie coś wizualnie i wolałbym pełne PoV chyba, że na samym VR wygląda to lepiej.

Opublikowano

Bez sprawdzenia na goglach nie da się ocenić. W Alyx też tak było i grało się w pytkę. 

Opublikowano
19 minut temu, Square napisał:

Ktoś wie czemu są zawsze widoczne tylko te latające dłonie w VR? No nie pasuje mi takie coś wizualnie i wolałbym pełne PoV chyba, że na samym VR wygląda to lepiej.

Zakladam ze tak taniej a imersja i tak zostaje. Ciezko chyba zrobic cale ramiona by wygladaly realistycznie. Zaraz gracze by je krzyzowali i robili jakies kokardki :)

Opublikowano

Może, ale odbiera to strasznie immersje. Nie podoba mi się to od momentu jak chyba zobaczyłem pierwszy filmik z DriveClub VR z samymi rękawiczkami na kierownicy, a to chyba w każdym tytule tak jest.

Opublikowano
2 godziny temu, Zwyrodnialec napisał:

Nie kupuj tego gówna. Brak dodatkowych trybów i cenzura m.in nie można zajrzeć Ashley pod spódniczkę i pozmieniali dialogi.  Aż się boję co zrobią z rimejkiem. Przynajmniej tak twierdzą spece z PPE. 

https://www.ppe.pl/news/162535/resident-evil-4-vr-z-cenzura-tworcy-wycieli-zawartosc-by-zadbac-o-wspolczesnych-odbiorcow.html

Niezły z ciebie stulejarz. XD 

Opublikowano

Może niech takie rzeczy jak zaglądanie pod spódniczke zostawmy w tamtej erze bo giga krindżówa żeby dorosłym chłopom brakowało takich rzeczy w grach dla dzieci xD

No chyba że mówimy o nierze, wtedy zaglądanie pod spódniczke to sztuka :[

Opublikowano

Kto gral w Lolipopa a nie ma 11S32ba91.png niech nie nazywa sie graczem.

Opublikowano

Pedau ;/

Opublikowano

Chłopaki powiem wam, że ten RE4 to jest mega sztos. No zapowiada się najlepsza wersja Re4 w jaką grałem. Mega wczuwka w wykonywaniu zwykłych czynnosci jak przeładowanie broni czy uzywanie First Aid Spray. Nawet jak się save robi to trzeba własnymi rękoma używac maszyny do pisania. Bardzo dziwne uczucie łazić po wiosce w VR. Tak jakby człowiek pojechał na wycieczke do miejscówki z która wiąże się jakas nostalgia z dzieciństwa. Oby więcej gierek dostało takie porty.

Opublikowano

Serio kurva wycięli dialog jak Leon podbija do Hannigan? Poybane to jest. 

Napisz coś więcej. 

Opublikowano

Jak bym nie przeczytał w necie ze cos takiego wycięli to bym nie zauwazyl. Grałem w to kilka razy ale daleko mi do tego zeby pamiętac wszystkie dialogi. Stulejarstwa nawet nie komentuje bo do teraz nie byłem swiadom ze można było zaglądac Ashely pod spódniczkę i nadal kminie dlaczego ktoś w ogóle chciał to robić. Jak juz to boli mnie dupa o wycięte dodatkowe tryby bo to były fajne i z przyjemnością ograłbym je w VR. Nie zmienia to faktu, że immersja jest niesamowita, klimat jest spotęgowany przez uczucie bycia w grze, adrenalina jak nigdy i przyjemność ze zwykłego reloadu jest nieporównywalnie większa niż gdy robi się to w dowolnej innej grze naciskając kwadrat.