Opublikowano 25 października 20168 l dziwie ci się sutek że nie ograłeś galaxy 1 i 2 mając wii u. niby beka ze średnich ale te 2x 97% na mecie to jakies zastraszenie jest Ale ja grałem w jedynkę na Wii i mi nie podeszła. Giereczka śliczna, projekty poziomów genialne, ale przez sterowanie i machanie tymi willotami to szybko mi się nużyła(2 plansze i miałem dosyć gdy w takie SM3DW grałem po 3-4h bez przerwy). Taka giereczka to dla mnie tylko pod normalne kontrolery.
Opublikowano 25 października 20168 l przeciez wiilotem nawet machac w SMG nie trzeba, pomiajajc 2-3 levele w ktorych byl faktycznie wykorzystywany ;/ chyba ze delikatny ruch nadgarstkiem zebys pirueta w powietrzu zakrecil to juz dla Ciebie za duzo.
Opublikowano 25 października 20168 l Dla mnie sterowanie w SMG też pindola warte jak i całe te machanie willotem. Nigdy nie zrozumiem zajawki i wole normalnego pada.
Opublikowano 25 października 20168 l Nie wierzę co czytam. Combo wiilot + grucha z wygodnym ułozeniem rąk i siedziska, bez machania czymkolwiek to możliwie najlepsze combo przebijające wygodą wszystkie inne pady. No ale co kto lubi...
Opublikowano 25 października 20168 l Tak jak pisze Rayos, przecież Galaxy nie wymagały żadnego machania.
Opublikowano 25 października 20168 l Mam tak samo jak suteq i xm, nie mogłem sie przekonać do tego sterowania
Opublikowano 25 października 20168 l Ty jeszcze Bayonetty 2 nie ograles? Wez sie nie wyglupiaj z ta mentalną barierą bo sprzedasz konsole i nie ograsz w koncu jak tak bedziesz przekladal.
Opublikowano 25 października 20168 l Ja mam właśnie jakąś mega awersje przed tym B2 xd cały czas przekładam na dalszy termin te grę choć oczekiwań na jakiegoś niszczatora nie mam w sumie. Lykne chyba Raymana albo sm3dw + przegryzal będę smashem.A na święta zostawię B2. Lego City (pipi)a
Opublikowano 25 października 20168 l Mam tak samo jak suteq i xm, nie mogłem sie przekonać do tego sterowania No ale właśnie do czego się przekonywać, jak to jest w 90% klasyczne bieganie przy wykorzystaniu analoga i skakanie przy pomocy przycisku? Kumam, że ludziom nie podchodzi machanie mieczykiem w Skyward Sword (które mi osobiście nie przeszkadza), no ale sterowanie w SMG? Co z nim konkretnie jest nie tak? Wiiloty mają od jakiegoś czasu dziwne stygmaty, że niezależnie od tego czy sterowanie jest dobrze wykonane i przemyślane to tfu, to ruchowe gunwo, tylko KLASYKA. Kurde, wiem, że gusta i preferencje, ale w ciul ludzi przez takie rzeczy nawet nie daje szansy dobrym gierkom.
Opublikowano 30 października 20168 l zazdroszczę Wam, że mieliście okazję to ograć pluję sobie w brodę, że mając gacka olałem trójwymiarowe Metroidy
Opublikowano 30 października 20168 l Po obejrzeniu tego materiału o Metroidzie bardziej zdałem sobie sprawę jakim ta gra byla technologicznym cudem w swojej klasie. Bralbym solidnego remastera na Switcha. Edytowane 30 października 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 31 października 20168 l Pomyliły ci się linki: ile razy oglądam digital foudry retro tym bardziej się przekonuje że jednak żyjemy w lepszych czasach. To pier.dolenie o niedopracowanych dzisiejszych grach - pół internetu wrze jak jakiś hit ma dropy z 60fps, ale przecież w tamtych czasach notorycznie wydawano gry które działały w 15fps i jakoś ludzie grali.
Opublikowano 31 października 20168 l no 15 fpsów na konsolach i pociętą grafike, normalni ludzie grali w takiego hl na pc
Opublikowano 1 listopada 20168 l W necie pojawilo sie foto jak facet jadac metrem na laptopie robil prezentacje nowego Tomb Raider i Kotaku chyba juz potwierdzilo Niezly numer.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Oby oby. Wiadomo że nie jest to co trzy pierwsze części ale ten reboot serii bardzo mi leży. Mam tylko nadzieję, że będzie to pełnoprawny tytuł (nie jakaś pierdziawka) i będą bardziej różnorodne miejscówki, w sensie na różnych kontynentach itp. Chyba za to dziś odpalę Legend na PS3.
Opublikowano 1 listopada 20168 l Heh, akurat właśnie skończyłem grać w ROTTR. Wrażenie niemalże identyczne jak po "jedynce". Wszystko spoko, tylko ta akcja... po co to komu. Poszli by w pełną metroidvanię + stealth i by taki sztosik z tego wyszedł, że głowa mała
Opublikowano 2 listopada 20168 l no 15 fpsów na konsolach i pociętą grafike, normalni ludzie grali w takiego hl na pc Ukończyłem HL wpierw na pc i ps2 i poza fps oraz rozdziałką oprawa zyskała żywszą kolorystykę, a singiel fajny dodatek w postaci kooperacji na 2 osoby. Obczaiłem po tym zdaniu cyferki na DF... I trochę nie rozumiem idei trollingu poza CW Mamy smutną tendencję do hiperbolizacji na FPE. Jeśli nie jest się dziwką graficzną, wytykającą najdrobniejsze dropy, w większość fpsów z VI gen. da się dziś pograć bardzo przyjemnie i bez irytujących spadków. A przy dobrych konsolowych fpsach sprzed lat pozostając....
Opublikowano 2 listopada 20168 l A duchowy spadkobierca Black: Chodzi po 15 zł teraz. Pewnie za tę cenę warto postrzelać.
Opublikowano 2 listopada 20168 l Blacka prawie skończyłem. W ostatniej misji skurwysyny tak oszukiwali, że dałem sobie spokój. No ale strzelało się zayebiście.